Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם כבר קוראדו, חסרה לי האאודי קואטרו המקסימה ברשימה הזאת! :shock:

האודי קוואטרו המקורית משנת 80' היתה הרבה יותר GT מאשר הוט האצ', ולמעט ביצועים מצויינים ואחיזת כביש גבוהה, היא לא היתה מכונית מהנה במיוחד לנהיגה.

אני הייתי בוחר בשתי מכוניות - גולף GTI MK1 שללא ספק הולידה את הז'אנר הזה, ובנוסף היתה מכונית מהנה מאד לנהיגה, ופיג'ו 306 S16 שאפשר להגיד שחתמה את עידן ההוטהאצ', והיתה מהנה לא פחות, אבל הרבה יותר פרקטית ומודרנית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במקור, ההגדרה היא מכונית האצ'בק קטנה/בינונית עם 3-5 דלתות, הנעה קדמית, מאפיינים ספורטיביים ומחיר נוח.

תודה על ההסבר :)

פורסם
306GTi-6.

נ.ב:

מי קבע שהוט האץ' חייבת להיות עם הנעה קדמית?

מה זה מי קבע? אמרתי שבמקור ככה זה היה, ומאז הרבה דברים השתנו. לטעמי, אגב, זה עדיין צריך להיות ככה. אבל אולי יש לך הגדרה טובה יותר? חוצמזה, מה אתה עושה פה? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הם שכחו את האוסטין מאסטרו טורבו! Austin maestro turbo!

לא יפה מצידם!

אבל ברצינות, אני מצביע ל106 GTI

pope000.jpg

לפחות בתחום אחד ה MG מאסטרו היתה טובה לזמנה, ולא רעה גם במונחי ימינו - ביצועים.

תאוצה של 6.7 שניות מ 0 - 100 הינה נתון מכובד גם במונחי זמננו, מה עוד שהוא הושג באמצעות מנוע 2.0 מוגדש בעל מאייד (!) SU בודד.

מבין ההוטהאצ'ים סביר להניח שהיא נמכרה במיספרים הנמוכים ביותר, וסביר להניח שמעטות ממנה שרדו.

פורסם

במקום הראשון- המלכה האם, Golf GTI MK1, על החלוציות והראשוניות

במקום השני- פג'ו 205

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
במקום ה1 ה-2 וה-3 ללא ספק

Fiat Abarth 595

863007375_aeaa2e1a60.jpg

יש ויכוח על זה???:lol:

לא נעים לי להוציא לכם את הרוח מהעקרב, אך חברה אוסטרית בשם שטייר פוך הרכיבה גם היא את הפיאט 500 בשנות הששים והשתמשה במנועים מתכנון עצמי. דגם 650TR שלה קרקס את העקרבים של קרלו אבארת' בכביש ועל מסלולי המירוצים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
ברור לי לגמרי, שפיאט 500 לא ממש קשורה לשאר הרשימה.

אבל היא כן האצ'בק, בדיוק כמו המיני מיינור. (מרכב 2 דלתות, חלון אחורי קבוע, מכסה אחורי נפתח בנפרד, אבל אין זווית בין המכסה לחלון)

למיני מינור הקלאסית היה פתח הטענה צר וחלון אחורי קבוע, אך היא היתה חלוצת הקונספט של המכונית המודרנית הקומפקטית.

הפיאט 500, שעושה לי את זה בכל פעם שאני רואה אחת, היתה מכונית עתיקה כבר עם לידתה, ב-1955. זה חלק מהקסם שלה, אך היא אינה ברת השוואה למיני.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אף אחד לא הולק על זה.

אמרת רק, שפיאט 500 היא לא הצ'בק, וזה הדבר הלא נכון היחיד.

פורסם

הפיאט 500, שעושה לי את זה בכל פעם שאני רואה אחת, היתה מכונית עתיקה כבר עם לידתה, ב-1955. זה חלק מהקסם שלה, אך היא אינה ברת השוואה למיני.

הפיאט 500 נולדה ביולי 57', ולמרות קיסמה האין סופי לא נותר לי להסכים שהיא לא השפיעה במאום על עולם הרכב וההיסטורייה המוטורית, בניגוד למיני שללא ספק הינה המכונית החשובה ביותר שיוצרה מעולם.

פורסם

לא רואה מה ענין הנעה קידמית להוטהאץ'

אז יש את הב.מ.וו 135I מהמודרניות שלא ברשימה אבל חסרה לי מכונית מיושנת חמה אחת ברשימה , חמה מאוד

renault5turbo1130703rx2.jpg

חוץ ממנה ...האינטגרלה , כבדה לא כבדה הנעה כפולה , אוחזת ,הכל שטויות ..מי שראה את הסרטונים הטובים משנות ה 80 תחילת ה 90 עם טובי נהגי הראלי לא שם לב למשקל , או לאחיזה , לא פחות ולפעמים אפילו יותר מרשימים מגרופ B .

בידיים הנכונות זו אחת המכוניות המושלמות ביותר שהתחשלה באינספור מירוצים ואליפויות עולם.

• תוכן חדש...