Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת לפג'ו 206

bar123465
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום.

אני מעוניין במערכת בתקציב של 1000 ש"ח לפג'ו 206 אני צריך רדיו דיסק וב 2-4 רמקולים אפילו מספיק לי רק לדלתות הקידמיות. אני מאזור רמת השרון אני רק רוצה לשמוע בסבבה באוטו לא משהו שירעיד תשכונה.

שמעתי על ה רדיו דיסק של LG LAC2900N ביררתי עליו והוא יעלה לי 450 כולל התקנה.

על האוטו יש לי תרמקוליים המקוריים של הרכב בדלתות הקידמיות והאחוריות ואני לא מרוצה מהם אז רציתי להחליפם

בקיצור רציתי לדעת אם יש למישהו המלצות על הרדיו דיסק הזה או על משהו אחר והמלצה על רמקולים שיכנסו בתקציב

מי שיכול לעזור אודה לו מאוד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מוטי, רק הרדיו דיסק והקומפוננט כבר עוברים את ה- 900 ש"ח, ככה שהאחוריים יוצאים מהסיפור בתקציב של 1000 ש"ח.

כל השאר ילך על התקנה.

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עד 1000 ש"ח זה קצת בעייתי אבל עדיין אפשרי

ממליץ על רמקול קואקסיילי ממוצע ומעלה כ-300.00 ש"ח

רמקול 6*9 אחורי שוב ממוצע כ-350.00 ש"ח

רדיו דיסק בסביבות המחיר שציינת 400-500 ש"ח

ונשארת כמו שאמרו מכובדים מעליי אם הצורך לארגן 150-200 ש"ח התקנה

חג שמח

דרור

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...