Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד הפסד של מכבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב זה ויכוח נדוש, כשהפועל י"ם ניצחו אז שמחתי (טוב נו אני אוהד אותם :lol: ), אבל את מכבי אני שונא לא משנה מול מי הם ישחקו.

חוץ מזה איך שהם שיחקו היום לא הגיע להם לנצח...

פורסם
עזוב זה ויכוח נדוש, כשהפועל י"ם ניצחו אז שמחתי (טוב נו אני אוהד אותם :lol: ), אבל את מכבי אני שונא לא משנה מול מי הם ישחקו.

מקובל.

רק אני באמת חושב שמכבי מייצגת את עמישראל בחו"ל ולא את "מכבי" (ההפך מהפועל).

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

צפוי.

סינדרום שרלרואה אני קורא לזה....

בכל מקרה, גם אם נגיע לפיינל פור, אני לא חושב שניקח אותו.

גם אני שמחתי שירושלים עלתה דרך אגב... אני לא מאמין שהיא תיקח את הגמר, אבל היא עשתה את שלה וזה יפה.

ירושלים בכושר הנוכחי היתה שוחטת היום את אולקר ללא ספק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני אוהב את מכבי אני לא יכול להגיד שלא... אבל אני באמת חושב המיסחור והרצון לנצח בכל מחיר גם אם זה להעיף את הישראלים ולהביא כושים שינצחו בשבילינו... זה לא קבוצה ישראלית שלא תבינו לא נכון אני לא גזען ואין לי שום בעיה עם שחורים אבל זה ידוע לכולנו שמבחינה ספורטיבית הם יותר טובים אבל היום בNBA אין לבן אחד לפחות בליגה האירופאית עדיין השחקנים המקומיים משחקים אבל בשנים האחרונות נראה לי שעושים טובה שמשאירים את הישראלים בקבוצה רק כדי לקחת את גביע אירופה אני מבין שהכבוד הוא גדול שקבוצה ישראלית והכל אבל חוץ מזה שהיא ישראלית אין בה שום דבר ישראלי...

במכבי יש תחושה שהקבוצה יותר מנותקת מהקהל מאשר למשל הפועל תל אביב וירושליים שהקבוצות חיות עם הקהל וגם שהקבוצות בזמנים קשים הקהל בא איתם... במכבי התחושה שיש קהל קטן שרוף וכל השאר זה פשוט מגניב לעודד את מכבי כי הם פשוט מנצחים בהליכה..

<-- דומה אבל... לא... :) [306 S16]

פורסם
אבל היום בNBA אין לבן אחד

יש דווקא הרבה טובים: Ilgauskas,Nowitzki, Nash, Pedja, Divac, Yao,Kirilenko תן לי להיות מאמן ואני הייתי מרכיב קבוצה דיי טובה של לבנים :)

ואני מדבר איתך על שחקנים טובים מאוד שנחשבים שם לשחקנים מעולים (בטח יש עוד כמה), אבל אני מסכים איתך בכל מילה בקשר למכבי תל אביב.

פורסם

קנאות לשמה וחוסר פרגון ...

אני פרגנתי ונתתי את כל הכבוד להפועל כאשר הם עלו לגמר (ואפילו ברכתי את חבר שלי שהלוואי שיזכו בגמר כי מגיע להם), למרות שאני פשוט שונא את הקבוצה הזו. אבל כל פעם שמכבי מפסידה זה יום שמחה. חוסר פרגון וקנאות אלה תכונות מאוד בולטות אצל הישראלי הממוצע, לכן אני לא מתפלא לראות את זה פה בפורום ...

ולביו, המצב בברצלונה, פנתנאיקוס של לפני כמה שנים וכו' לא שונה מהמצב של מכבי. אומנם יש כמה קבוצות סבירות בליגה האירופית שבנויות על שחקנים מקומיים אבל בקבוצות הגדולות באמת גם שם יש המון זרים וקצת שחקנים מקומיים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני אוהד מכבי אבל בלי שום קשר אני שמח גם כשהפעול עלתה לגמר, וגם כשהפועל ת"א

בכדורגל התקדמה בגביע אופ"א מהסיבה הפשוטה שבחו"ל נחשבת הקבוצה לא ל"מכבי" או

ל"הפועל", אלא למייצגת של ישראל. בגדול היא מייצגת את המדינה ולכן כל קבוצה שתשחק

בחו"ל אני יפרגן לה וישמח בשבילה כי היא ישראלית.

אדם.

פורסם

PEUGEOT205 לא יפה ככה לשמוח הרי זאת הקבוצה של המדינה :D .מה לא? וברצינות redroze היקר תאמין לי שהסיבות שאני רוצה שמכבי ת"א תפסיד גם באירופה הן רבות אבל ממש לא חוסר פירגון ובטח שלא קינאה . הרבה יותר ישראלי מקינאה זה כל מיני כאלה שקופצים בפיינל פור ואומרים אני אוהד מכבי ת"א רק בגלל שהם נדבקים לניצחונות (שזה חלק גדול מאוהדי מכבי ת"א). לדעתי קבוצה שמשחקת בחו"ל מייצגת בראש ובראשונה את עצמה ורק אחרי זה היא מייצגת את הספורט הישראלי . וכמו שהסברתי כמה וכמה פעמים אם אני שונא (מבחינה ספורטיבית כמובן) קבוצה מסוימת (מכבי ת"א למשל) והיא משחקת נגד קבוצה שאין לי שום דבר נגדה (אולקר למשל)לגיטימי שאני ירצה שהקבוצה השנואה עליי תפסיד . iceman זה שאתה שמח שהפועל עלו לגמר זאת זכותך המלאה כמו שזכותנו לשמוח במידה ומכבי לא תעלה לפיינל פור (למרות שכרגע הסיכויים שלה גדולים) .תאמין לי שלהיפך מאוהדי מכבי (גם האוהדים וגם האוהדי ניצחונות) שחצי מחייהם עסוקים בלכעוס על מי ששונא את מכבי בהפועל לא ממש מתעניינים במה יחשבו האחרים ואף אחד בהפועל לא ייכעס עליך אם תרצה שהם יפסידו בגמר. אם הזכרת כבר את המסע של הפועל ת"א בגביע אופ"א אז היה את המשפט "לא מייצגים את ישראל מייצגים את הפועל" שזה לדעתי משפט נכון שמסביר את כל דבריי. אייל באמת באמת שלא רציתי להגיב אבל לא הייתי חייב :) ואני מצטער על הכתיבה בגוש אחד פשוט האנטר עושה לי בעיות כל הזמן

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
PEUGEOT205 לא יפה ככה לשמוח הרי זאת הקבוצה של המדינה :D .מה לא? וברצינות redroze היקר תאמין לי שהסיבות שאני רוצה שמכבי ת"א תפסיד גם באירופה הן רבות אבל ממש לא חוסר פירגון ובטח שלא קינאה . הרבה יותר ישראלי מקינאה זה כל מיני כאלה שקופצים בפיינל פור ואומרים אני אוהד מכבי ת"א רק בגלל שהם נדבקים לניצחונות (שזה חלק גדול מאוהדי מכבי ת"א). לדעתי קבוצה שמשחקת בחו"ל מייצגת בראש ובראשונה את עצמה ורק אחרי זה היא מייצגת את הספורט הישראלי . וכמו שהסברתי כמה וכמה פעמים אם אני שונא (מבחינה ספורטיבית כמובן) קבוצה מסוימת (מכבי ת"א למשל) והיא משחקת נגד קבוצה שאין לי שום דבר נגדה (אולקר למשל)לגיטימי שאני ירצה שהקבוצה השנואה עליי תפסיד . iceman זה שאתה שמח שהפועל עלו לגמר זאת זכותך המלאה כמו שזכותנו לשמוח במידה ומכבי לא תעלה לפיינל פור (למרות שכרגע הסיכויים שלה גדולים) .תאמין לי שלהיפך מאוהדי מכבי (גם האוהדים וגם האוהדי ניצחונות) שחצי מחייהם עסוקים בלכעוס על מי ששונא את מכבי בהפועל לא ממש מתעניינים במה יחשבו האחרים ואף אחד בהפועל לא ייכעס עליך אם תרצה שהם יפסידו בגמר. אם הזכרת כבר את המסע של הפועל ת"א בגביע אופ"א אז היה את המשפט "לא מייצגים את ישראל מייצגים את הפועל" שזה לדעתי משפט נכון שמסביר את כל דבריי. אייל באמת באמת שלא רציתי להגיב אבל לא הייתי חייב :) ואני מצטער על הכתיבה בגוש אחד פשוט האנטר עושה לי בעיות כל הזמן

אני לא כועס שאתה לא אוהד את מכבי, זו זכותך המלאה לאהוד איזה קבוצה שאתה רוצה !!!

אני אוהד של מכבי ת"א כבר הרבה מאוד שנים, עוד לפני שהיא התחילה לנצח בצרורות (בתקופת בנואה, גיא גודס, קטש המלך, הימים הטובים של הנפלד וכו') ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא דיברתי עליכם ספציפית אלא על רוב אוהדי מכבי ת"א בכדורסל שהם אנשים שלא היו באף משחק ויותר גרוע מזה (וזה גם נכון לגבי חלק גדול מאלה שבאים) הם באים בגלל הנצחונות ולא בגלל הקבוצה. ברור שזכותו של כל אחד לאהוד איזו קבוצה שהוא רוצה חבל רק שזה לא מתוך בחירה לפחות לא אצלי. כי קבוצה לא בוחרים היא בוחרת אותך :D

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
לא דיברתי עליכם ספציפית אלא על רוב אוהדי מכבי ת"א בכדורסל שהם אנשים שלא היו באף משחק ויותר גרוע מזה (וזה גם נכון לגבי חלק גדול מאלה שבאים) הם באים בגלל הנצחונות ולא בגלל הקבוצה. ברור שזכותו של כל אחד לאהוד איזו קבוצה שהוא רוצה חבל רק שזה לא מתוך בחירה לפחות לא אצלי. כי קבוצה לא בוחרים היא בוחרת אותך :D

שמע, מישהו חייב לאהוד את רמת גן... במקרה זה יצאת אתה...

זה היה יכול להיות מזלו הרע של כל אחד מאיתנו... :wink:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני מודע לזה שאוהדי רמת גן נולדו לסבול. אבל מצד שני אני לא מתלונן להיפך אני שמח שלא יצאתי איזה אוהד מכבי או משהו כזה .אני רק מציין שזה לא מתוך בחירה שלא יחשבו שאני משוגע\מזוכיסט :D

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

• תוכן חדש...