Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בן 17 וחצי אני כעת מחפש את הרכב הראשון שלי,

התקציב הוא עד 15K כאשר אי אפשר עוד לחרוג כלפי מעלה(זה אחרי חריגה)

אין צורך לדאוג בנוגע לצבא,אני הולך לשרת קרוב לבית(פרופיל לא קרבי)

מה חשוב לי ברכב?

אמינות,יופי (משחק חשיבות בגיל הזה),כוח לא ממש,כלומר שיסחוב ללא בעיה לנסיעות ארוכות,עדיפות לרכבים קצרים.

כמו כן הרכב חייב להיות בעל תיבת הילוכים אוטומטית לא כי הרישיון מחייב את זה, אלא בשביל המשפחה.

הרכבים שהתלבטתי עד כו:

פג'ו 106.

פולקסווגן פולו כמובן שכמה שאפשר שהרכב יהיה בשנה יותר גבוהה.

מיצובושי סופר לאנסר הצורות הישנות שנות 97-98 בערך.

מאזדה 323 הצורות הישנות יותר שנות 97-98.

אשמח לעזרה,ואשמח לשמוע דעות.

תודה רבה

פורסם

בוקר טוב.

ראה, מצד אחד אתה רוצה רכב "קצר", ומצד שני אתה מעלה כאן כאופצייה את סופר לאנסר והלנטיס אז תנסה להיסגר על עצמך.

האמת היא שבתקציב שלך, יגידו לך 90% מחברי הפורום לקנות את הרכב השמור והמטופל ביותר שתמצא ולא משנה מה הסמל מקדימה.

כאשר אתה מחבר את התקציב הזה לרכב אוטומט, זה אפילו יותר קשה. שני האופציות האחרונות שהעלתה ידועות בבעייתיות הגיר האוט' לאחר כ120000 ק"מ (בהכללה), ז"א אם מצאת רכב שעבר תיקון/החלפת גיר- יופי, רק תדע שהסופר לנסר די "צמאה".

אוט' בתקציב הזה וללא כל דרישות אחרות מיוחדות, הייתי מנסה למצוא סוזוקי סוויפט ( גיר 3 הילוכים ולכן די "שתיין", נחשב לאמין והאחזקה מאוד זולה), אופצייה נוספת היא מזדה 121: די מכוערת, חסכונית, עלויות אחזקה זולות.

ולבסוף מה שאני הייתי מחפש כבחור בן 17.5, רכב ראשון ותקציב מוגבל זה את הרנו טויינגו: רכב מיוחד "שאין לכל אחד", מרווח מבפנים, חונה בכל מקום, די זריז עד 60-70 קמ"ש בגלל המשקל הנמוך שלו ולכן המנוע הקטן "סוחב", עלויות אחזקה נמוכות, מאוד חסכוני, ובתקציב הזה ישאר לך גם די כסף ליישור קו מקיף,ביטוחים ואפילו רדיו דיסק עם עודף.

בהצלחה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

מצטרף להמלצה של לוטי.

הלאנסר יותר בעיייתית מהלאנטיס מבחינת הגיר והדלק. הכי חשוב שתמצא רכב שמור ומטופל אחרת תמצא את עצמך משקיע עוד לא מעט שקלים בתיקונים וצרות אחרות.

חוץ מהטווינגו (שהיא המלצה מעולה) יש לך גם את הסיריון אזור 1999 ואולי אפילו 2000 עם התמקחות טובה.

עד כמה שידוע לי הרכב אמין וצריכת דלק סבירה.

"לאונו שלי 3 דלתות, 3 דלתות לאונו שלי, לולא היו לה 3 דלתות לא הייתה זו האונו שלי"

פורסם

הייתי מאד ממליץ על רכב שונה ולא כ"כ שיגרתי-לנצ'יה דדרה ! ,רכב נפלא ,אמין, מאד מאובזר ומהודר יחסית לשאר חברי הקבוצה, ואם תמצא את גרסת ה1.8 זה בכלל יהיה נפלא ,שנת 97' שזה השנתון האחרון של הרכב עולה בסביבות 12K.

לנצ'יה דדרה

קרייזלר וויאג'ר למשפחה

פורסם

הבאלנו היא מכונית בינונית ומטה.

לדעתי בתקציב כזה שתי המשפחתיות המתאימות ביותר הם המאזדה לאנטיס-323 וניסן סאני/אלמרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הבלנו היא אחת הדוגמאות ה"יפות" ביותר העונות להגדרה "פחנוע".

חוץ מזה תסגר על עצמך, האם אתה מחפש רכב 5 דלתות (כהגדרתך: "קצר"), או שאתה יורה לכל הכיוונים?

ואם במשפחתיות בתקציב הזה מדובר, הייתי מוסיף לשניים שצביקה הביא, גם את המגאן והפז'ו 306, שיהיו הכי מתקדמים בשנתון ובאיבזור (בעיקר הבטיחותי) וסביר להניח שיהיו לאחר תיקון/שיפוץ מרבית ה"מחלות" (כמו גיר, למשל).

ד"א את שתיהם ניתן למצוא, אפילו לרוב, במרכב 5 דלתות.

פורסם
הבלנו היא אחת הדוגמאות ה"יפות" ביותר העונות להגדרה "פחנוע".

חוץ מזה תסגר על עצמך, האם אתה מחפש רכב 5 דלתות (כהגדרתך: "קצר"), או שאתה יורה לכל הכיוונים?

ואם במשפחתיות בתקציב הזה מדובר, הייתי מוסיף לשניים שצביקה הביא, גם את המגאן והפז'ו 306, שיהיו הכי מתקדמים בשנתון ובאיבזור (בעיקר הבטיחותי) וסביר להניח שיהיו לאחר תיקון/שיפוץ מרבית ה"מחלות" (כמו גיר, למשל).

ד"א את שתיהם ניתן למצוא, אפילו לרוב, במרכב 5 דלתות.

אם זה יעלה את ההצעות בהרבה אז כמובן ש"לירות לכל הכיוונים"

עכשיו אולי עוד המלצות?

היסטרואן קסרה נראית מעולה אוטו איכותי שמתאים לתקציב שלי, האם הוא באמת כך? מבחינת אמינות? עלות טיפולים וכו'?

ניסאן אלמרה מוצאת חן בעייני אך חורגת מתחום הכסף שלי.

הסוזוקי בלאנו לא נחשבות כמכוניות טובות? אם לא מה הבעיה אצלהן

פורסם

קיבלת כבר כ8 שמות ודגמים, תתחיל לבדוק.

חוץ מזה כדי לך לבצע חיפוש זה יעזור לך רבות וימנע ממך הרבה שאלות כמו על הסיטרואן קסארה, ישנו חומר רב על הרכב הזה: חפש, קרא, ואז תראה על מה אין לך תשובה ותכוון אותנו בשאלה ספציפית.

צא מנקודת הנחה שלכל רכב יש בעיות כאלו ואחרות, ושוב אני אחזור על מה שכתבתי בראשית השירשור: אל תתמקד על מה הבעייה של הדגם, אלא חפש רכב ספציפי שהוא במצב טוב, שמור יחסית, מתוחזק ולא משנה מה הסמל שלו (זו האופצייה בבחירה מרובה).

לאיזה כיוון לפנות, כבר קיבלת כאן כמה הצעות, אך אם אתה "יורה לכל הכיוונים" (שזה בהחלט לגיטימי), פשוט בצע חיפוש לפי תקציב ושנה מינימלים, והתחל לבדוק נתונים לרכבים ממוקדים שאתה מוצא, העלה את הנתונים לכאן ואז ההמלצות והעצות יהיו יותר קונקרטיות ופרקטיות.

בהצלחה.

פורסם
קיבלת כבר כ8 שמות ודגמים, תתחיל לבדוק.

חוץ מזה כדי לך לבצע חיפוש זה יעזור לך רבות וימנע ממך הרבה שאלות כמו על הסיטרואן קסארה, ישנו חומר רב על הרכב הזה: חפש, קרא, ואז תראה על מה אין לך תשובה ותכוון אותנו בשאלה ספציפית.

צא מנקודת הנחה שלכל רכב יש בעיות כאלו ואחרות, ושוב אני אחזור על מה שכתבתי בראשית השירשור: אל תתמקד על מה הבעייה של הדגם, אלא חפש רכב ספציפי שהוא במצב טוב, שמור יחסית, מתוחזק ולא משנה מה הסמל שלו (זו האופצייה בבחירה מרובה).

לאיזה כיוון לפנות, כבר קיבלת כאן כמה הצעות, אך אם אתה "יורה לכל הכיוונים" (שזה בהחלט לגיטימי), פשוט בצע חיפוש לפי תקציב ושנה מינימלים, והתחל לבדוק נתונים לרכבים ממוקדים שאתה מוצא, העלה את הנתונים לכאן ואז ההמלצות והעצות יהיו יותר קונקרטיות ופרקטיות.

בהצלחה.

חבר'ה תתחשבו בכל זאת נער בן 17.5 אתם ממליצים לי רנו טווינגו... היופי משחק כאן חשיבות גדולה.

כנ"ל לגבי השמות האחרים.

התאריך של הקניה מתקרב (9 ימים +-),והכאב ראש רק מתגבר, קשה,באמת קשה לבחור מכונית(ראשונה במיוחד!)

לבינתיים אני כנראה ילך על גיר ידני עקב בלאי נמוך יותר,ועלות זולה יותר של האוטו.

כעת תתחשבו שגם גיר ידני אפשרי עד 15K

בינתיים במקומות הראשונים עומדים:

סיטרואן קסרה עקב השינוי של הגיר הידני אולי אוכל למצוא בשנתונים 01-02 כמה שיותר גבוה יותר טוב.

ובמקום השני אופל קורסה.

מה אתם אומרים?

דעתכם חשובה לי מאוד!

תודה רבה על העזרה:)

פורסם

צר לי להגיד לך חביבי, אבל בתקציב הזה יופי זה הדבר האחרון שצריך לשחק כאן תפקיד או שפשוט אתה תמצא רכב יפה וזול אבל את הפרש המחירון תשלם ברוב המקרים למוסכים.

אם אתה מתעקש נסה למצוא סיאט איביזה מהשנים 98-96 שלא עברה התעללות.

קליאו בי 99-00

פג'ו 306

חפש מהדגמים הללו אלו מבחינת יופי אמורות לענות לך על הדרישות הבעיה תהיה שתצטרך לחפש בנרות אחת שמורה שיהיה בהצלחה

קח כמובן בחשבון שאתה צריך להשאיר כ6 אלף שח בצד ליישור קו וביטוחים ואני מקווה שלא עשית את הטעות שאני עשיתי ולא לקחת את זה בחשבון, כי אחרת אתה תקנה רכב אבל הוא ישב בחניה כי לא יהיה לך כסף לביטוח

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
חבר'ה תתחשבו בכל זאת נער בן 17.5 אתם ממליצים לי רנו טווינגו... היופי משחק כאן חשיבות גדולה.

רנו טווינגו זה הרכב הכי יפה שהציעו לך. אתה מכיר בכלל את הרכב?

• תוכן חדש...