Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסי4 טורבו הגיעה. אוטו מדהים!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ראשון קיבלתי את הסי4 טורבו החדשה שלי. במילה אחת - וואו!

כשביצעתי נסיעת מבחן התרשמתי שהרכב חביב, אבל לא הייתי מודע לכוח שלו. כנראה שזה בגלל שישב לידי איש מכירות שנראה די לבן כשלקחתי איזה פיתול בחצי-אגרסיביות. אז לא לחצתי בכלל על הגז. אבל עכשיו כשאני לבד באוטו, אחרי שלושה ימים איתו אני לא יכול להפסיק לשחק עם התאוצות.

אחרי שש שנים ושלושה רכבים עם הגיר המעצבן הזה אני סופסוף מוצא מנוע שמוחק אותו ומתעלם ממנו. מסתבר שמספיק לשדך לגיר מעצבן מנוע חזק ומרכב קל, והבעיות נפתרות. כמו שראיתי פעם באיזה אופנוע אמריקאי בבניה עצמית, עם מנוע מפלצתי של שברולט וגיר עם הילוך אחד.

בקיצור - זה לא דומה לסי4 הרגילה. אין לי הרבה ניסיון עם רכבים קלים וחזקים. היו לי פעם אופנועי כביש וזה הדבר הכי קרוב בתחושה. לחיצה על הגז מניבה התרוממות קלה של החלק הקדמי (לא ברור לי לגמרי למה), לחיצה קלה בגב המושב, שריקה של טורבו והרבה מכוניות שנעלמות והופכות קטנות-קטנות במראה האחורית. בפיתולים המנוע מגיב מיד לכל נגיעה בגז ומאפשר להשתעשע קצת.

וכמו תמיד בסיטרואן - שפע של מקוריות. הדבר הכי מצחיק זה הצג העליון (מתוך שלושה) שהוא חצי שקוף מאחור. כלומר השמש חודרת דרכו כדי לשנות את ההופעה שלו כתלות במצב בחוץ. רעיון מדליק שחייבים לראות כדי להבין. וגם יש מבשם אוויר אוטומטי, מראה פנימית מתכהה אוטומטית/אלקטרונית, מתלה תיקים מתקפל ליד הנהג, טבור ההגה הבלתי-מסתובב המפורסם, ומושב חובק (ספורטיבי?).

אה, ועוד משהו קטן. כתבתי פה לפני חודש שהגולף 122 כ"ס (של אחותי) שניסיתי היתה לי מהירה מדי והתרשמתי שהסיטרואן יותר רגועה באופיה ותגרום לי לנהוג בעדינות. אז אני כבר לא חושב ככה.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש ותהנה מהרכב! ואל תשכח במיוחד אחרי נסיעה מאומצת ו/או בנסיעה איטית בקיץ,תשאיר את המנוע עובד במשך דקה לפני הכיבוי כדי לתת לטורבו להתקרר זה חשוב מאד!!.

פורסם
הדבר הכי מצחיק זה הצג העליון (מתוך שלושה) שהוא חצי שקוף מאחור. כלומר השמש חודרת דרכו כדי לשנות את ההופעה שלו כתלות במצב בחוץ.

זאת מערכת חדישה של סיטרואן שמאפשרת לראשונה אי פעם לשוטר תנועה לתת לך דו"ח על מהירות כשכל מה שהוא מצויד בו זאת משקפת טובה! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תתחדש! בחירה מעולה של רכב!

תהנה ממנו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
תתחדש.

כמה הרכב שוקל שאתה מוצא לנכון לחזור על כך שהוא קל ?

תודה.

אכן כתבתי את המילה "קל" פעמיים. סליחה. התכוונתי בהשוואה לג'יפ שלי ולסי5 שהיתה לי...

פורסם

כל אחד והסטאנדרטים שלו מבחינת "רכב חזק" :wink:

נהגתי לא מזמן על ה308 טורבו, הייתה לא רעה בכלל. (אותו מנוע,שילדה וגיר נכון?)

פורסם
לחיצה על הגז מניבה התרוממות קלה של החלק הקדמי (לא ברור לי לגמרי למה),

פיזיקה!

כשאתה מאיץ, משקל גופך נע לאחור. כך גם משקל הרכב.

גם באופנוע לחיצה על הגז מניבה תוצאה זהה. (או ווילי במקרה קיצוני יותר)

תתחדש וסע בזהירות.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

גם באופנוע לחיצה על הגז מניבה תוצאה זהה.

.

לא מדוייק.

באופנוע שמשתמש ב-DRIVE SHAFT להעברת הכוח ברוב המקרים דווקא החלק האחורי הוא זה שיתרומם מעט.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תתחדש לפי איך שתיארת אותה נשמעת מכונית לא רע בכלל.

תמונות רק יוסיפו:9

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

• תוכן חדש...