Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנוגע לג'נטים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני נוהג על הונדה סיויק שנת 97, ויש לי על הרכב עכשיו את הברזלים השחורים האלה המגעילים במידה 14.

יש לי שאלה, האם אני יכול לסים [לשים] מידה יותר גדולה (15 16 17) וא [או] מחייב לסים [לשים] 14, ומה היתם ממליצים?

ראיתי כמה דוגמעות [דוגמאות] של ג'נטים ביד שניה. העים [האם] היתם [הייתם] גם ממליצים או לא ממליצים ליקנות ג'נטים בשווי עד 2000 ש"ח?

פורסם

ג'אנטים בוחרים לפי טעם.

אם אתה מעוניין בג'אנט גדול יותר תיהיה מוכן להוצאות גדולות יותר כגון: צמיגים יקרים יותר, צריכת דלק גבוה יותר.

וד"א אף אחד לא חייב לענות לך כאן בגלל זה פורום ולא תמיכה בתשלום.

לדעתי יהיה יפה ג'אנט 15" חמש צלעות עם צמיגים 195/55.

ג'אנט 15 כיום עולה סביב ה1600 ש"ח אבל הצמיגים לא יהיו זולים במיוחד ואף יותר יקרים מהג'אנטים.

מקס

<-- זה היעד :evil:

פורסם

אתה יכול לשים כמעט כל גודל שאתה רוצה עם זה 15 או 16 אתה צריך ללכת למשרד הרישוי כדי לקבל אישור מהם,זה הרבה יותר יפה לרכב צמיג יותר גדול,עם זאת,יותר יקר.

C!V!C

• תוכן חדש...