Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מערכת חדשה לא יד שניה בתקציב של 5000+- שתהיה עוצמתית ואיכותית ובקשר לפנל אני מחפש דגם עם המסך הנשלף

תודה מראש לעוזרים

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

דגם עם המסך נשלף נורמאלי יעלה לבד כ5K ...

לאומת זאת ביד 2, תוכל להשיג גם ב 1.5 K .

בהצלחה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
אני מחפש מערכת חדשה לא יד שניה בתקציב של 5000+- שתהיה עוצמתית ואיכותית ובקשר לפנל אני מחפש דגם עם המסך הנשלף

תודה מראש לעוזרים

אתה מדבר על די וי די? עם המסך שיוצא מתוך הפאנל?

זה כבר בסביבות ה3K לדגם כזה פשוט של פיוניר והמחירים רק הולכים ועולים לדגמים מטורפים.

פורסם

זה לא פייר אתה עכשיו דיברת איתי סינית ואני לא למדתי את השפה אין לי מושג מה זה אקטיבית פסיבית וצודקים לא הבהרתי את עצמי 5000 זה תקציב ראשוני אני לא מתכנן לעשות הכל במכה בינתים אני מסתפק בפאנל ובקומפוננטים איכותיים ביותר ואטימה של הרכב

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

איזה עצמי אם אני יעשה את זה אני ישאר בלי אוטו ולגבי המסך כן שיהיה מגע ואם אפשרי מבחינת תקציב אז gps גם ולגבי סגנון מוסיקה אז ים תיכוני שחורה גם מוסיקה קלאסית שנות ה80 בעיקרון שומע הכל חוץ מרוק כבד וכל זה

ומה אתה אומר על הדגם הזה של פיוניר

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=442&catid=11&subcatid=47

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לגבי התקנה+איטום: רק דבר הזה יכול לעול בסביבות 3000 ש"ח אם לא יותר, תלוי גם מה החלקים המעודפים לאיטום, מה חומרים ומתקינים...

לגבי קומפוננט: בסיגנון שלך לדעתי יתאים לך צליל של MOREL עם טווח המחירים 500-6000 (אבל ממליץ לשמוע כמה סטים לא רק MOREL).

לגבי מערכת שליטה מולטימדיה: זה גם תלוי בדרישה ויכולת, יש היום מבחר ענק.

• -עדיפה ביותר, יותר זול, יותר אופציאונלי, יותר גמיש לתיקון והחלפה, עם אחריות יותר ארוכה... (חסרון- יש דרישה וידע בסיסית בחומרה)
  • רדיו_דיסק_מוכן -מערכת מולטימדיה מוכנה, לא דורשת ידע בחומרה וכו.,(חסרון- יקר, כול חלק "מתאם" (GPS, USB, BL...) צריך לרכוש בנפרד, וכו.) יש מערכות זולים, אופציונלים, לא יקרים, אבל פחות איכותיים ופחות מומלצים.

פורסם

הבנתי אותך אז אתה אומר הכי טוב לגשת למקום שמתמחה בזה ולהתייעץ איתם

דרך אגב אתה מכיר מקומות כאלה באשדוד יש לה המלצה לתת?

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
איזה עצמי אם אני יעשה את זה אני ישאר בלי אוטו ולגבי המסך כן שיהיה מגע ואם אפשרי מבחינת תקציב אז gps גם ולגבי סגנון מוסיקה אז ים תיכוני שחורה גם מוסיקה קלאסית שנות ה80 בעיקרון שומע הכל חוץ מרוק כבד וכל זה

ומה אתה אומר על הדגם הזה של פיוניר

http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=442&catid=11&subcatid=47

זה ספינת הדגל של פיוניר והיא עולה 12000 שח

אתה צריך להיות קצת יותר ריאלי עם תקציב של 5000 שח למערכת

גם בתור התחלה התקציב הזה בעייתי ,אם אתה רוצה לשלב בו מסך מגע מפירמה איכותית .

פורסם

חבל שהם לא מפרסמים מחירים באתר שלהם ואני יכול להעלות את התקציב ל7000 זו לא הבעיה פשוט חשבתי ש5000 זה הגיוני כנראה טעיתי

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אלוהים אדירים , ליאור ב5 אלף אתה יכול להקים אחלה מערכת כולל מסך נשלף , כיום מסכים נשלפים סינים אפשר להביא ב2000 שקל חדשים , כמובן בפורום יד 2 יש מסכים חדשים בקופסא נתקלתי ב3 במחירים שווים , הייתי ממליץ לך על הקלריון שמוצא שם למכירה .

בנוסף תוכל לקנות מגברים ורמקולים לדוגמא קיקר 350.4 ומונובלוק רוקפורד או קיקר 300.1 שיכנסו לך בתקציב ביחד עם CVR .

קומפוננטים עדיפות למורל טמפו , אכותיים מאד אני אישית מרוצה.

תהליכי שיפוצים

פורסם

הבחור רוצה חדש.!

תבין מתאם בלוטוס למכשירי פיוניר\אלפיין עולה 1200 שח

GPS למכשירי פיוניר\אלפיין עולה לבד 5000 שח

בלי המכשיר.!

לכן מכשירים מהפירמות הנ"ל כולל GPS +BT יגמרו לך את כול התקציב ויותר מזה.

ישנה חברה שניקראת CASKA שמייצרת מסכים 2DIN כתחליף OEM לרכבים

כמובן שתצתרך לרכוש מסגרת לרדיו 2DIN בניפרד על מנת להתקין אותה

היא כוללת גם GPS גם BT והכול במגע.

והיא נותנת את התמורה הטובה ביותר לכסף לדעתי ,ותעלה לך באזור 5000 שח דגם CASKA CA1615G

• תוכן חדש...