Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147 2002,גולף 2000 ,איביזה 2003-4?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם ,

לחבר שלי עוד כחודש מסתיים המלווה והוא רוצה לרכוש רכב ישנם 3 אופציות שהם איביזה 2003-4 ,גולף2000-1, ואלפא 147 2002 3 דלתות .

שלושת הרכב ידנים בלבד !

ישנה התלבטות בכמה הבטים :

1] חזק.

2]אמין.

3]ספורטיבי זריז.

4]תחזוקה .

5]צריכת דלק .

תודה לעוזרים .

3 הרכבים הם ידנים בלבד .

פורסם

אתה נכנס לשטח מלחמה ותיק של הפורום. חיפוש יניב לך תוצאות רבות על כל אחד מהרכבים ואפילו השוואות ביניהם.

כל השאלות שלך תלויות בנפח המנוע אותו החבר מתעתד לקנות. ישנם הבדלים משמעותיים.

אם אתה שואל אותי - אלפא, אלפא ועוד פעם אלפא. היא פשוט רכב שונה. תנהגו תבינו.

עוד מעט יכנסו שונאי האיטלקיות וישכנעו אותך לכיוון של גולף או במקרה הרע - איביזה. :-P

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

אם אתה שואל אותי - אלפא, אלפא ועוד פעם אלפא. היא פשוט רכב שונה. תנהגו תבינו.

עוד מעט יכנסו שונאי האיטלקיות וישכנעו אותך לכיוון של גולף או במקרה הרע - איביזה. :-P

בקשר לאמרה הראשונה +1, תומך בהחלט.

בקשר לשניה - אני אישית מעדיף את האיביזה, הגולף רכב משעמם ויחסית כבד למה שהוא אמור להיות (לפי דעתי). מה גם שהאיביזה מרגישה הרבה יותר זריזה בעיר.

וכן, נסעתי על שתיהן.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

האלפא בליגה אחרת לגמרי, גם לי היתה פעם גולף מהשנתון הזה אבל זה פרק בחיים שאני מעדיף לשכוח...

והאיביזה? נו באמת... :mm_nah:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

אלפא כמובן :p אלפא זה ליגה רמה אחת מעל כולם... VW כשמה כן היא מכונית העם ואיביזה זה איביזה הערך שלה יורד יותר מהר מזונה תאילנדית. סליחה על הביטוי :p

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
בוקר טוב לכולם ,

לחבר שלי עוד כחודש מסתיים המלווה והוא רוצה לרכוש רכב ישנם 3 אופציות שהם איביזה 2003-4 ,גולף2000-1, ואלפא 147 2002 3 דלתות .

שלושת הרכב ידנים בלבד !

ישנה התלבטות בכמה הבטים :

1] חזק.אלפא

2]אמין.איביזה

3]ספורטיבי זריז.אלפא

4]תחזוקה .

5]צריכת דלק .

תודה לעוזרים .

3 הרכבים הם ידנים בלבד .

תשובות באדום

פורסם

בום צודק האלפא זריז חמקן מהיר

חזק הכל יחסית אבל אפשר לומר עליו גם את זה

אמין לא אין לי מושג למה אבל הרבה אנשים לא מתעניינים במכוניות האלה

פורסם

גולף ורק ידני אלפא איאפשר למכור ושלא יספקו לך סיפורים נוחה ויפה יותר זה כן וקשה לטפל באלפא זה רכב עדין ולא כל אחד יודע לטפל בו.

פורסם

אני במקומך הולך על האלפא.

היא היחידה עם ערך מוסף בחבורה הזו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

חברים תודה על חוות הדעת

אבל איך זה מסביר את זה שאנשים לא אוהבים כל כך את אלפא ואין לה שוק ואומרים שאין לה חלפים ויקרה לטיפולים ?..

נירא לי שהאלפא באמת ליגה אחרת לחבר אחר שלי יש את 146 זריזה ביותר ואמינה, אבל עוד פעם חבר שלי מפחד ליפול לקנות רכב שהוא לא נפוץ ישנו קצת חשש.אז אם מישהו יוכל לתת הסבר בעניין לגבי האלפא אנו נשמח .[צריכת דלק ,אמינות ,חלפים].

ולגבי האיביזה ירדנו מזה מה לגבי הגולף יש הבדל משמעותי בין מנוע 2000 ו1600 .?

• אחראי פורום
פורסם

כי אנשים אוהבים להיות תקועים ולשנן סטיגמות מטומטמות.

תחזוקת 147 לא תהיה יקרה יותר מתחזוקת גולף.

אין מה להשוות מבחינת פאן - יתרוץ מוחץ ל-147.

עדיף להתמקד בחיפושים אחרי גרסת ה-120 כ"ס (יש גם 2.0 ידני אבל נדיר מאוד).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

גולף 1.6 / 2.0 / 2.3הוא רכב נחמד אבל ממש לא ספורטיבי. צריכת דלק ממוצעת לשני הדגמים, אמינות תלויה במצב רכב ואופן בו טיפלו בו.

פולו GTI או איביזה 16V דגם ספורט, אלה מכוניות נחמדות.

פורסם

קצת מנסיוני האישי. לי יש 159 בת שנה וחצי, 147 מודל 2002 וסקודה רומסטר שמייצגת כאן את תוצרת VAG.

קצת לשבור מיתוס, הרומסטר בת פחות משנה ופחות מ10000 ק"מ וביקרה במוסכים יותר משה147 ביקרה בכל 8 שנות חייה (לא כולל טיפולים שגרתיים). אותו דבר נכון לגבי ה159.

ככלל נראה לי שקשה לתת הערכה על אמינות של מכוניות משומשות כי חלק ניכר מהאמינות שלהן תלויה בדרך שבה תחזקו אותן הבעלים הקודמים. הכי חשוב לטעמי הוא לקבל היסטורית טיפולים מפורטת, בעלים שמחזיק בהיסטוריה כזו ומוכן להראות אותה מעיד על רכב עם סכויים טובים להיות אמין.

משלשת הרכבים שציינת האלפא והאיביזה הן מכוניות יותר אהובות על צעירים שיותר נוטים ללחוץ את הרכב למגבלות (בדוק היסטורית תאונות) ומה לעשות, בדרך כלל בעלי פחות אמצעים כך שיש סכוי רב יותר שהרכב תוחזק פחות טוב. מהבחינה הזו הסכוי הגבוה יותר למצוא רכב אמין הוא דווקא בכוון של הגולף.

לעניין הנאה אתה חייב לנהוג ברכב. האלפא מכונית די תזזיתית יחסית לגולף והאיביזה, ההגה שלה הרבה יותר חד, מרגישים הרבה יותר את הכביש והיא "משדרת" הרבה יותר לנהג. יש נהגים שאוהבים את זה ויש נהגים שזה דווקא מוריד להם מהבטחון.

מבחינת תחזוקה, עזוב את אגדות העבר, חלפים איכותיים עולים פחות או יותר אותו דבר אצל כולם, אין בעיה להשיג כל חלק חילוף עבור

ה147 דרך היבואן (יותר יקר) או ביבוא אישי (יותר זול אבל לא נטול סיכונים).

כמו שאמרו, תנסה לחפש 2 ליטר ידנית, רכב נדיר אבל מבצע מאוד (ראיתי אחת ביד 2 לפני כמה ימים).

צריכת דלק, נחזור לשלי, ה147 2 ליטר 2002 שלי יותר חסכונית מהסקודה רומסטר החדשה.

• תוכן חדש...