Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...יש לי מערכת נחמדה באוטו שאני נורא מרוצה מימנה פרט לבעיה אחת קטנה,עושה רושם כי קיימות עליות ונפילות מתח שמשפיעות על הסאב וופר בצורה מעצבנת בימיוחד!!! אני יכול להדליק את המערכת והכול עובד כמו שצריך אבל באופן פיתאומי לגמרי הסאב וופר מאבד מהעוצמה שלו בצורה רצינית ונותן בסים חלשים וריקים כאלה ): לאחר זמן קצר הוא פיתאום יכול לחזור למיטבו ושוב ליפול ושוב לעלות ושוב ליפול ושוב לעלות וזה פשוט בלתי ניסבל....האים הפתרון לבעיה שתיארתי הוא מייצב מתח? אים כן אני לא מבין בזה כול כך אז מה הם הנתונים שאני צריך לדעת ועל איזה סכומי כסף מדובר?

נואש לפיתרון תודה רבה לעוזרים!!! :-(:-(:-(

פורסם

תחבר שעון מתח ותראה אם בזמן איבודי הכוח של הסאב יש תנודות במתח שעל המצבר.

מתחדשת*

פורסם

תלוי עד כמה זה יהיה רציני,אולי יש צרכן סמוי שאתה לא יודע עליו שגורם לעומס על מערכת החשמל,בכל מיקרה את הקבל תשאיר כאופציה אחרונה בהחלט ומומלץ אפילו להתייעץ עם חשמלאי רכב שיעיף מבט מה הולך אצלך ולמה זה קורה.

נ.ב-מצבר במצב תקין נכון?כדאי לבדוק טעינת אלטרנטור שהוא לא עייף,או אולי לחזק משהו קטן במערכת החשמל (פלוס ומינוס ראשי וכדומה).

פורסם

"צרכן סמוי" שאני לא יודע עליו? תוכל לפרט יותר? וכן המצבר הוא מצבר חדש במצב תקין. את האמת התייעצתי כבר עים אותו חשמלאי שהתקין לי את המערכת הוא אמר שהבעיה ניגרמת ביגלל הרדיו דיסק הדי מיושן שלי אבל ניסיתי להחליף רדיו דיסק והיתברר שהוא טעה הבעיה נישארה....מה עושים עכשיו?

פורסם

לכל צרכן חשמלי ברכב יש תצרוכת מסויימת,יכול להיות שאחד מהם לא תקין ושואב לך הרבה זרם מהמערכת בלי שתדע אולי כי יש איתו בעיה מסויימת,החשמלאי שלך בדק לך זליגות ממערכת החשמל במיקרה?

בקשר לרדיו דיסק-לא נישמע לי קשור בכלל.

פורסם

לא החשמלאי לא בדק זליגות...את האמת הוא בקושי בדק את הבעיה כי הוא ישר העריך שזה הרדיו דיסק אבל עכשיו שאני יודע שזה לא קשור אני יחזור אליו. אני רק מקווה שנעלה על הבעיה ונתקן אותה כי אים לא אני ישאר ככה :cry::cry:

פורסם

לא ממש הוא רק אמר שכניראה הוא מקולקל או משהוא וביגללזה הוא גורם לבעיות האלה אבל זה לא הגיוני...וגם ניסיתי להחליף לרדיו דיסק חדש והבעיה עדיין לא ניפתרה

פורסם

מתחילים,הנפילות קורות

1.תמיד?

2.רק שהאורות דרך דלוקים?

3.שמאוורר הראדיטור נכנס לפעולה?

4.רק בסרק?

5.רק שהמגבר חם?

6.איזה בית פיוז יש לך למגבר ליד המצבר?

7.התופעה חדשה,או שהלכה והחריפה?

8.הסאב חותך,רק בווליום גבוהה?

9.יש לך רב מודד?

פורסם

ל dts 2

1.כן הם קורות תמיד בכול נסיעה

2.גם שהם דולקים וגם כשלא

3.לא יודע בקשר למאוורר לא ניראה לי קשור

4.מזה סרק?

5.גם כשהמגבר קר

6.לא יודע בידיוק להגיד לך אבל הוא בסדר לפי משהבנתי

7.הלכה והחריפה

8.מה זאת אומרת "חותך"?

9."רב מודד" מזה ולמה הוא משמש?

תודה

ל ארזה

תיראה החשמלאי הוא חשמלאי טוב וגם מומלץ פה באזור...אבל זה ברור שהוא פיקשש קצת הפעם...

פורסם

מאוורר הראדיטור לוקח שהוא פועל זרם,יכול ליצור מפלי מתח

סרק=טורים שאתה לא נותן גז,בין 700-1000 סיבובי מנוע לדקה,בזמן זה הטעינה מהאלטרנטור יותר חלשה(פחות סיבובי מנוע)

בית פיוז לא תקין,או פיוז קצת חלוד,או מגע רופף יכול לגרום לבעיה שלך

חותך מהבהב נעלם,רק בווליום גבוה,או גם בווליום רגיל?

רב מודד,מכשיר מדידה שיכול למדוד גם VOLT,אתה מחבר אותו על המצבר שהאוטו דלוק צריך להראות 13.6Vבערך,פחות יש בעיה

מי עשה את ההתקנה?

• תוכן חדש...