Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכול חברי הפורום,

אז ככה יצא לי הזדמנות לקנות רכב מסוג הונדה טורבו, הרכב על מנוע סגור גודש 0.6 עם טורבו td05,

עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך הרכב מבחינת אמינות (בכול זאת חייל בשירות סדיר) צריכת דלק ועם אפשר לקבל צריכה יותר טובה עם אני מוריד גדישה בכול זאת זה הרכב היחיד שיש לי , וחלקים(עם המחירים בסדר יחסית לרכב עם טורבו).

תודה ושבת שלום השמח לקבל תשובות רציניות כי מדובר בהרבה כסף בשבילי

פורסם

אם אתה חייל ואין לך הרבה כסף לבזבז אז לקנות רכב משופר זו בחירה גרועה מאוד.

רכב משופר צריך השקעה מתמדת ואסור לחסוך בחלקים כי אחרת במקום רכב משופר יהיה לך רכב עומד בחניה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הכל תלוי מי שיפר את הרכב ומה מצבו כיום.

אם הרכב שופר אצל בעל מקצוע מומחה ובלי קומבינות ומאז שמרו עליו כמו שצריך, החשש קטן יותר.

רק אתה יודע, או עליך לדעת על עברו וכן על מצבו הנוכחי.

אני מציע לך לא להסתפק בבדיקה רגילה ולבצע בדיקה מעמיקה יותר לרכב.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

שמעון55 - אני יודע מה אתה מרגיש עכשיו,בטח אתה רוצה את הרכב הזה מאוד אז תבין,אף אחד לא אומר לך לא לקנות. אתה פשוט צריך להבין גם אם לא הייתה חייל, רכב טורבו זה הכל תלוי במשפר, ובעל הרכב אם המשפר הוא חאפר, אז זאת בעיה אחת,ואם בעל הרכב היה אחד שלוחץ כל הזמן,רוב הסיכויים שתצטרך להחליף חלקים שהלכו.

אבל באופן אני ממליץ לך לקנות הונדה לא טורבו,ובהזדמנות שיהיי לך תשפר אותה איך שאתה רוצה,ואיזה חלקים שאתה רוצה,אתה לא יודע מה

בעל הרכב שם לך שם, אל תקח סיכון.

שיהיי לך שבוע טוב,ובהצלחה ברכב החדש.

פורסם

מה זאת אומרת בדיקה מעמיקה יותר מה למשל לבדוק?

עדן הבן אדם אומר שיש לרכב מנוע גיר וקלצ' חדשים ושהוא מתחייב על הכול בבדיקה,

לקנות הונדה רגילה ולבנות אותה זה כרגע הרבה כסף אני רוצה לקחת את זאת במטרה בעתיד לפתוח

מנוע להגיע להספק לא קטן (כרגע הרכב עומד 200-270)

פורסם
מה זאת אומרת בדיקה מעמיקה יותר מה למשל לבדוק?

עדן הבן אדם אומר שיש לרכב מנוע גיר וקלצ' חדשים ושהוא מתחייב על הכול בבדיקה,

לקנות הונדה רגילה ולבנות אותה זה כרגע הרבה כסף אני רוצה לקחת את זאת במטרה בעתיד לפתוח

מנוע להגיע להספק לא קטן (כרגע הרכב עומד 200-270)

1)יש הבדל עצום בין 200 ל 270 כ"ס.

2)אני ממליץ כמו הבחור לפניי קנה אוטו סטנדרטי ואחר כך שיהיה באפשרותך תבנה את אותו רכב שקנית לפי ראות עיניך!

AUDI S3 2008

APR STAGE +2

פורסם

שמעון55 - תקשיב אם אתה לא מכיר את הבן אדם,אל תאמין לו לכלום.

זה שהוא מתחייב לא אומר כלום,את הבדיקה אתה עושה איפה שאתה רוצה ולא איפה שהוא יגיד לך,יש מלא קומבינות,ובדיקת רכב טורבו זאת בדיקה מיוחדת ולא כמו רכב רגיל,אין בעיה אם אתה רוצה את הרכב,אז לפחות תדאג למקום מקצועי שיבדוק לך את הרכב,אני מאחל לך המון הצלחה.

אני פשוט רציתי שתבין קיט טורבו לרכב לא איכותי,סיני או חברה לא מוכרת לא שווה לשלם על דבר כזה אפילו שקל.אני לא יודע איזה חלקים יש לו ברכב,ושתדעשמתקינים טורבו ברכב שהוא לא מקורי מגיע ככה מהחברה,הרבה חלקים מחליפים,אתה לא יודע מה החליפו ומה לא,אולי הרכב באמת חדש,אבל רכב שיש בו קיט טורבוזה לא רק,צריך לשים דגש לדברים חשובים,כמו בלימה משופרת,וחיזוקי שילדה,ואם הרכב לא עבר דברים כאלה,זה כבר הופך לביטחותי,ועוד דבר,נראה לי שגם רכב שיש לו טורבו ברכב שהתקינו ללא אישור,זה לא מאושר מטעם משרד התחבורה,וגם יעשו לך מלא בעיות בטסט אני חושב,אני לא יודע את הנוהל שם.ולכן אמרתי לך לבדוק טוב לפני שתקנה את הרכב הנ"ל.

וגם הטיפולים לרכב טורבו,זה לא כמו רכב רגיל,לשים דלק ולנסוע. וגם ההדלקה שאתה מדליק את הרכב,אתה צריך לחכות קצת,ולא ישר לנסוע! ומנוע סגור,קצת נשמע מוזר הייתי אומר,תתן קצת פרטים מלאים,ולא רק איזה טורבו יש לו,כמה אתה משלם לו,ואיזה חלקים יש לו, נדע יותר,מה שאתה אומר לנו זה לא מספיק.ואנחנו לא בדיקה! אל תשכח שאתה מתייעץ כאן לפני קניה. אל תמהר גם לקנות אחריי הבדיקה! תבוא לכאן ותשאל אותנו,או שתצלם את הבדיקה,או שתרשום לנו את התוצאות.

• תוכן חדש...