Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצות לרדיו דיסק עם מסך נשלף

אצלי ברכב אין לי אפשרות להתקין מערכת 2DIN אז אני מחפש את האופציה השנייה של מסך נשלף.

יש מערכות כאלו שכוללות בתוכם גם GPS?

הדרישות שאני צריך מהמערכת זה:

מערכת איכותית

כולל בלוטות'

כולל USB

כולל GPS

יש חיה כזאת?

תודה

פורסם
שלום,

אני מחפש המלצות לרדיו דיסק עם מסך נשלף

אצלי ברכב אין לי אפשרות להתקין מערכת 2DIN אז אני מחפש את האופציה השנייה של מסך נשלף.

יש מערכות כאלו שכוללות בתוכם גם GPS?

הדרישות שאני צריך מהמערכת זה:

מערכת איכותית

כולל בלוטות'

כולל USB

כולל GPS

יש חיה כזאת?

תודה

אם המצב הכלכלי שלך מאפשר לך להיפרד ממינימום 2000 שקלים, אז כן יש חיה כזו.

בימים האחרונים אני מתלבט האם להשקיע את הכסף בזה, או בג'אנטים דנדשים......

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

במחיר שציינת יש אפשרות להשיג מכשיר עם הפיצ'רים שרצית, אך כל המכשירים בטווחים האלה וקצת יותר למעלה עם ג'י פי אס בלוטוס וUSB הם סיניים.

אתה צריך להעלות את התקציב בעוד כמה אלפי שקלים אם אתה מחפש מכשיר איכותי.

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

אני לא הבנתי, אתה מחפש 2DIN נשלף? כי אם כן, אני הבנתי שיש לJVC, וזה הרבה יותר יקר מ2K.

אם אתה מחפש 1DIN אז יש לJVC גם דגם עם מסך קטן, אך הבעיה היא שהוא לא נשלף כולו, אלא רק חלקו, וזה קורץ לגנבים.

• תוכן חדש...