Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להחליף חיווט לרקמול (מיד) מה שמגיע אצלי מהרמקול עצמו עד כמטר וחצי החוצה של כבל של STINGER,עכשיו אני מחפש כבל טוב להמשיך את הכבל איפה שמפסיק הSTINGER (שה2.5) הציעו לי כבל של AUDIO TECH בצבע כחול של 2.5 מישהו מכיר את הכבל הזה? טוב,לא טוב,סביר?

*רציתי לקנות כבל של STINGER ונגמר להם.

אני עובד אקטיבי.

תודה.

Scan Speak

פורסם

זה יוצא פחות מ 10 ש"ח למטר. סביר.

(אני קונה בחנויות חשמל כבל דו גידי 2.5, גם מספיק)

מתחדשת*

פורסם

שו 50 ושו 7?? :evil:

או שהבן אדם תפס ת@@ או שמחירי הנחושת טיפסו יותר ממחיר חבית נפט.

לפני כחצי שנה קניתי 30 מטר של 4 מ"מ במחיר של 8 ש"ח כמדומני.ואני חוזר -עובי של 4 מ"מ.

אז מה קרה?:x

פורסם
שו 50 ושו 7?? :evil:

או שהבן אדם תפס ת@@ או שמחירי הנחושת טיפסו יותר ממחיר חבית נפט.

לפני כחצי שנה קניתי 30 מטר של 4 מ"מ במחיר של 8 ש"ח כמדומני.ואני חוזר -עובי של 4 מ"מ.

אז מה קרה?:x

לא יכול להיות בחיים.

אפילו 30 מטר של4 מ"מ פלסטיק לא היו מוכרים לך ב8 שקלים.

פורסם

ל"נשמה הטהורה" מעליי.אין לי כלל וכלל רצון ועניין לזרות מלח על פצע של אחר.הבהרתי חד משמעית שקניתי את החוט בעובי 4 מ"מ ובאורך 30 מטר במחיר של 8 שח למטר.אין לצערי קבלה כי גם לא ביקשתי כך שאינני יכול לעשות לך "נא"בפרצוף ולהוכיח קבל עם ועולם.האינטרס המובהק שלי הוא לעזור לכל החברים וכשאני פוגש בעוולה כזאת או אחרת אני מזדעק.

כשקניתי את הכבל דיברתי עם הבעל בית וציינתי בפניו שאני חבר בפורום אודיו ובכוונתי להמליץ כאן על החנות ושמחיריו בהחלט הוגנים. אינני יודע אם המחיר הטוב שקיבלתי הוא פונקציה של האורך שהזמנתי או מחיר הנחושת שהיה או לא היה נמוך ד'אז, אבל בהחלט זהו המחיר ששולם ויעידו על כך כמה מחברי פורום שלהם הראיתי דוגמיות של ההבדל בין 1.5,2.5 ו4 מ"מ והמחירים.

אז בחור יקר-גם אם אמונתך לאחר עדיין לוקה בחסר,יש מספיק משפטי מפתח בעברית שניתן להשתמש בהם לדו שיח נחמד מאשר לקטול את האחר על בסיס חוסר אמונתך.

שבת שלום

ליאור

פורסם

קניתי ב"אומגה אודיו" שבחולון.

על "לקסוס" לא יכול לתת חוות דעת כי אין לי מושג.

אבל כמדומני שאדי(לאנוס) קנה פעם ואף חיווה דעתו שהם בסדר גמור.רצוי לבדוק בכל מקרה.

פורסם

פעם הבאה תרשום 8 ש"ח למטר ולא 8 בכללי.

כמה זה 4 מ"מ בגייג' ?

10 ?

בחו"ל ניתן להשיג 12 גייג' של חברה טובה ב3.8 ש"ח למטר.

לא צריך כבל עבה מזה לשום מטרה ברכב.

(כמובן שמדובר על הגברה של סט קדמי, סאב ברוב המקרים זקוק ליותר)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

תלוי איזה לקסוס - יש לקסוס מסדרה גבוהה לאודיופילים (והבנתי שבמחיר שלו אפשר להשיג דברים טובים יותר),

ויש לקסוס 2.5מ"מ במחיר ממש מגוחך, אני לא זוכר כמה כי זה לא היה רלבנטי-

ברגע שהשוויתי את החתך שלו עם אומגה 1.5מ"מ, הבנתי שאפילו ל0.75מ"מ הוא לא קרוב.

הבנתי שה2.5מ"מ במקרה שלו מתייחס לקוטר של הפלסטיק ולא של הנחושת.

פורסם
פעם הבאה תרשום 8 ש"ח למטר ולא 8 בכללי.

כמה זה 4 מ"מ בגייג' ?

10 ?

בחו"ל ניתן להשיג 12 גייג' של חברה טובה ב3.8 ש"ח למטר.

לא צריך כבל עבה מזה לשום מטרה ברכב.

(כמובן שמדובר על הגברה של סט קדמי, סאב ברוב המקרים זקוק ליותר)

חוט לסאב לרוב הוא לא יותר מחצי מטר

חצי מטר כבל לסאב 2.5 מ"מ יסחוב גם 1500\2000 וואט בלי שום בעיה.

• תוכן חדש...