Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי זה מאוד בעייתי,כל המוזיקה נמשכת לאחורה,אז כך או כך זה לא ישמע כל כך טוב,בעיקרון אם אין לך אפשרות שליטה מהרדיו דיסק אז:

סאב ב LPF ב80 HZ

רמקולים בHPF על 80 HZ

אני לא בטוח שזה ישמע טוב מכמהן סיבות,מערכת לא אמורה להכיל רכיבים בצורה כזאת.

זה ישמע כאילו הם יבטלו אחד את השני,אבל אי אפשר לדעת עד שלא מנסים,נסה ותחזור לעדכן וניראה מה אפשר לעשות.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אוקיי ..

את הכיוונים האלה לכוון קרוס של המגבר או את הסאב במגבר להעביר למצב פול וברדיו דיסק לשים אותו על 80HZ?

כמו כן גם לגביי הרמקולים.להשאיר אותם על קרוס HPF מסובב עד הסוף ?אחרת בווליום גבוה הבאס מחרחר.

פורסם

גם אני עשיתי את זה אצלי אתמול בלילה באמת שינוי לטובה!

עזרתם לי מאוד :)

יש לי שאלה,

למה בווליום גבוהה הקומפוננט{סאונד סטרים 80RMS6.5)

המיד עצמו צורם נורא נורא פשוט נשמע גועל נפש חשבתי שזה בגלל שהרמקול מוציא יותר מידי באס אבל חתכתי אותו גם יותר גבווה והוא כמעט לא הוציא באס ועדיין המיד צורם נורא

תודה מראש.

bmw-530i 3.0L

פורסם

לדעתי הגיין שלך פתוח יותר מידיי..

במיקרה והמגבר שלך מוציא מערוץ מסויים יותר מ-80 RMS קל וחומר שכבר ב1/3 גיין הוא יפרק את הרמקול.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם
גם אני עשיתי את זה אצלי אתמול בלילה באמת שינוי לטובה!

עזרתם לי מאוד :)

יש לי שאלה,

למה בווליום גבוהה הקומפוננט{סאונד סטרים 80RMS6.5)

המיד עצמו צורם נורא נורא פשוט נשמע גועל נפש חשבתי שזה בגלל שהרמקול מוציא יותר מידי באס אבל חתכתי אותו גם יותר גבווה והוא כמעט לא הוציא באס ועדיין המיד צורם נורא

תודה מראש.

מיד צורם יכול להיגרם מכמה סיבות שהעיקריות קודם כל בהתקנה ( המיד מחוזק לפח הדלת עם טבעות MDF ? הדלת אטומה ? )

כיוון גיין בצורה נכונה עשית?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
רק 6/9 בגלל 2 סיבות.

א'- כי לא ידעתי שבמה קידמית זה הדבר הנכון לעשות.

ב'- כי יש לי אפלאוז 92 ולא רציתי להתחיל לבנות כל מיניי דברים לרכב ישן.

הינה פיתרון בישבילך אולי תסתדרו על המחיר http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=294561

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

עם אני יוריד את הג'ין אני ישמע יותר חלש לכן הוא על יותר מחצי יכל להיות שבגלל זה המיד צורם?

הרמקול יושב על הדלת ללא הגבהות ומחובר ישירות על הפח,יש ביכלל קשר בין אחד לשני?

bmw-530i 3.0L

פורסם

טוב הרכבתי את הטבעות מMDF הורדתי ג'ין לחצי שומעים שיפור משמעותי לטובה תודה רבה למי שעזר!

את הסאב כדאי לחתוך דרך המגבר או דרך הרדיו דיסק?{פנסוניק:7303}לא ראיתי שיש שם חיתוכים של הסאב אבל יש לי אקולייזרSQ7 או משהו כזה,הבנתי שדרך שם אני חותך את הסאב?

bmw-530i 3.0L

פורסם

מצאתי יש אפשרות לחתוך את הסאב{LPF}ב80 ומעלה,עדיף לי לכבות את הקרוס במגבר ולחתוך דרך הרדיו דיסק?

ניסיתי לכבות את הקרוס במגבר ופתאום הסאב ניהיה הרבה יותר חזק אבל החזרתי לאיך שהיה.

דרך אגב סוף קניתי את המורל טמפו שילמתי 560 למי שמעונין לדעת\לקנות.

bmw-530i 3.0L

פורסם

בקיצור עשיתי את מה שהומלצץ כאן..

העברתי את הסאב למצב FULL וחתכתי אותו ברדיו דיסק בסביבות ה 80-120HZ

ובקשר לרמקולים האחוריים ברגע שהעברתי למצב FULL גם הקרוס של הרדיו דיסק (HPF 125HZ) לא עזר,הוופר של הרמקולים KENWOOD 6942A הישתולל כמו מוטרף ודפק את כל הסאונד בוולים גבוה.

חוץ מזה גם שמתי לב שזה נישמע כאילו הם מבטלים אחד את השני זאת אומרת,פתאום הסאב כאילו ניבלע איפשהו

לכן העברתי את הרמקולים למצב HPF במגבר והורדתי להם את הבאס עד הסוף והשארתי את העבודה הקשה לסאב.

אני מקווה שבעתיד כשאקנה קומפוננט אשמע הבדל משמעותי.

דעות לכל מי שנתן עיצות.

• תוכן חדש...