Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rubbish

T16
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוייייייייייייייייייייי........... סתום :mad2: :mad2:

באמת קשקשן.

T16, אם אתה לא מבין - שתוק.

לא רק שאתה טועה אתה מטעה אחרים!

"הדבר זר לרוחנו. המשיכה לתיירות לארצנו היא בכותל המערבי, בקברי אבותינו, במערת המכפלה ובקבר רחל. לא מסלול מירוצים!"

-1970, ח"כ מנחם פורוש אל שר התיירות, בנוגע לקיום גרנד פרי ישראלי ראשון.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יותם, למה אתה מנסה להסביר לו בכלל

הוא לא מבין כלום בנהיגה, התשובות שלו מאוד אדיוטיות

ומכאן אני יכול רק לצפות שהוא לא יבין מה שרשמת

חבל להוסיף עוד תגובות בשרשור הזה, אני מציע לנעול אותו כמה שיותר מהר

T16 הזה, משום מה מנסה להוכיח כל פעם שהוא מבין, ובכך רק מוכיח לי כמה הוא בור, ונטול ידע

אם אני לא יודע משהו, אני שואל, מתעניין, מנסה ללמוד, ולא מלמד אחרים מה שאני לא יודע!!!!

T16, כדאי שתתבגר, אתה לא מבין בכלום וכדאי לך לנסות ללמוד לפחות, מעציב אותי שאתה נוסע על אותו כביש בו אני נוסע ועושה שטויות

אתם בטח מורידים את הגז כשאתם מחליפים הילוך

מצחיק, אנחנו, שומאכר, וכל בן אדם שפוי מוריד את הגז כשהוא מחליף הילוך, אבל אתה - אתה מיוחד, אתה נהג מירוצים דגול בשל השיטות המיוחדות שלך, אני זוכר כשהתחרת עם ריצ'ארד ברנס אילו רכבות נתת לו

בקיצור, אני לא אוהב להגיד את זה אבל שתוק

ותפנים, תמיד עדיף שתשתוק ונחשוב שאתה טיפש מאשר שתדבר ונדע שאתה טיפש

יובל.

פורסם

אתם מוזמנים מבחינתי גם ללחוץ על הוינקר השמאלי בשילוב עם צפצוף עולה ויורד לפי סולם דו.

אני אמשיך ללחוץ את הגז בהחלפת הילוכים. אם לא בא לכם, אז אל תעשו את זה.

לי זה מגביר את התאוצה. גירים ומנועים יש לי בחינם, אז תודה לכל יתר הקונים, שמסבסדים את העלות בשבילי. תודה רבה.

משום מה זה עובד בשבילי, אחרי שתנסו תגידו לי אם זה שיפר.

באמת אפשר לנעול את הת'רד הטיפשי הזה.

:lol::lol::lol:

הלוואי והיה שאפשר לעשות MULTICAST ולהשתיל דיסקט חדש במוח של 99% מהישראלים.

פורסם

גירים ומנועים יש לי בחינם,

:lol::lol::lol:

אז מה שאתה אומר זה שאתה ממליץ לאנשים על טכניקת העברת הילוכים שאתה מודה שמזיקה לגיר :?:

:mad::mad:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

לי לא ידוע כי הנ"ל מזיק לגיר/מנוע/קלאץ'

אני שומר את הזכות לשמור לי את הזכות.

תודה, ההנהלה.

רק שתדעו שאני אף פעם אבל אף פעם, לא מחליף הילוכים, ואני מתכוון אף פעם. פעם אחת אפילו שקלתי להוריד את הידית הילוכים ולשים שטיח.

לכל המתלהבים שרוצים לדעת איך להחליף הילוכים, לכו לקורס.

:mad::lol::mad:

פורסם
לי לא ידוע כי הנ"ל מזיק לגיר/מנוע/קלאץ'

אני שומר את הזכות לשמור לי את הזכות.

תודה, ההנהלה.

רק שתדעו שאני אף פעם אבל אף פעם, לא מחליף הילוכים, ואני מתכוון אף פעם. פעם אחת אפילו שקלתי להוריד את הידית הילוכים ולשים שטיח.

לכל המתלהבים שרוצים לדעת איך להחליף הילוכים, לכו לקורס.

:mad::lol::mad:

קודם כל - למזלנו כל קשר שלך להנהלה (במקרה הזה זה עוד אומר אלי, שלא נדע) לא קיים ולכן תחתום ההנהלה של T16.

לגבי הנקודה שהעברת הילוכים עם גז לא מזיקה - לך לא יודע שזה מזיק? למדת משפטים פעם? אני משער שלא - אי ידיעת החוק אינה פותרת מעונש. ובמקרה שלך אי הידיעה שלך שזה גומר גירים או מנועים אינה פותרת מהעובדה שאתה משמיד אותם לאט לאט. כמו החברה שנותנים פול גז בניוטרל ביפנומטית

ומעברים ל D. הבום שנשמע זה בום של בריאות נכון?

בקיצור ל-א מעבירים הילוכים עם גז לחוץ!

לגבי כל השיטות של גז ביניים , עקב אגודל וכו', לא מדובר על השארת דוושת הגז לחוצה כל הזמן!

ולרומאיו הכי פשוט - תשקיע ולך לקורס.

גיא.

פורסם

* ההודעה נערכה על ידי ההנהלה *

דרך אגב, לכל אלה שזרקו פה גז ביניים ודאבל קלאץ' ועוד כל מיני ביטויים, כל הנ"ל מדברים על בלימות ! או כניסה לסיבוב, בעוד שהחבר שפתח את הת'רד רצה לדעת איך, ואני חוזר..... איך להגביר את המהירות בהאצה.... אז אולי תחשבו על מה שכתבתם (או מיחזרתם) ותעלו הצעות קונקרטיות איך להגביר את התאוצה ולא את הבלימה.......

הכל באהבה.

* T16 שים לב - הודעה ברמה אישית כזו אשר תפורסם בשנית תימחק ולא תתבצע בה

עריכה, יש לך מה להגיד להנהלה אתה מוזמן לפנות בהודעה פרטית ולא בהודעה על דפי

הפורום *

פורסם

שרושמים "תודה, ההנהלה"

הכוונה היא לבדיחה מאד ישנה, אם לא הבנת וחשבת שזה אישי נגדך, אז תרגע, הכל נכתב בבדיחות הדעת.

פורסם
שרושמים "תודה, ההנהלה"

הכוונה היא לבדיחה מאד ישנה, אם לא הבנת וחשבת שזה אישי נגדך, אז תרגע, הכל נכתב בבדיחות הדעת.

* למכירה 2001 WRX PRODRIVE, למי שמעוניין, אפשר לפנות אליי בפרטי. (סליחה אם זה לא בפורום הנכון).

שלום לך,

ידוע שזה נכתב בבדיחות הדעת. :wink: אבל ההודעה עצמה היתה כל כך איך נגיד בעדינות - מוזרה שראיתי לנכון להגיב כפי שהגבתי. בכל מקרה - המשך דיון במידה וקיים בהודעה פרטית מולי, אני מבטיח להבין בדיחות. :wink:

לגבי השאר... מותר לשאול באיזה רכב אתה נוהג? או לחילופין באיזה רכב אתה מבצע

את שיטת ההאצה שלך. סתם סקרנות.

גיא, 8)

פורסם
שרושמים "תודה, ההנהלה"

* למכירה 2001 WRX PRODRIVE, למי שמעוניין, אפשר לפנות אליי בפרטי. (סליחה אם זה לא בפורום הנכון).

שלום לך,

ידוע שזה נכתב בבדיחות הדעת. :wink: אבל ההודעה עצמה היתה כל כך איך נגיד בעדינות - מוזרה שראיתי לנכון להגיב כפי שהגבתי. בכל מקרה - המשך דיון במידה וקיים בהודעה פרטית מולי, אני מבטיח להבין בדיחות. :wink:

לגבי השאר... מותר לשאול באיזה רכב אתה נוהג? או לחילופין באיזה רכב אתה מבצע

את שיטת ההאצה שלך. סתם סקרנות.

גיא, 8)

סתם סקרנות גם כן :p

זה כדי לא ליפול על הרכב/שפן הניסיונות שלו

אם אני זוכר נכון 306 XSI?

יובל.

פורסם

השתגעת? אני לא כאלה דברים על האוטו שלי.

כמו שאנשים יודעים, יש לי גישה למספר רב של מכוניות שלא משתמשים בהם, מדי פעם אני לוקח אחת לסיבוב, ומנסה עליהן את כל הטריקים.

לצורך העניין, הנסוי היה על GOLF GTI.

לכל חברי המלומדים (יובל, צוקרמן, גיא, אלפא, דני וכל מי ששכחתי), בואו נעלה עוד פעם את השאלה ותראו שאני צודק...

איך אפשר להגביר את התאוצה בהחלפות הילוכים ?

תענו לשאלה (אחרי שחשבתם) ותראו שמה שאמרתי הוא 100% נכון.

האצה, לא האטה !!!

:mad::mad::mad:

פורסם

דבר ראשון T16, שתדע שהכל בידידות כמובן, אין לי שום רצון לריב עם חבר פורום אחר,

ה"התלהמות" כביכול היא כדי שאנשים אחרים יבינו שלא עושים את זה באוטו של אבא ואמא

אתה רוצה לעשות את זה באוטו שלך? אחלה.... אבל אל תייעץ לאחרים!! (בפורום יש המון משתמשים, ביניהם קוראים פאסיביים שעלולים לנסות את "השיטות" שלך על רכבים של ההורים וסתם לגרום נזק, תגובות כמו שנתנו לך פה מקדימות תרופה למכה)

ועכשיו לעניין, התאוצה ה"מוגברת" שאתה חש בשיטה שלך היא ככל הנראה בגלל שאתה נמצא לכמה מאיות שניה קרוב לשיא ההספק, עד שהקלאץ' מחבר במלואו (אז אתה מרגיש מעין "בוסט")

בעיקרון, זו הרגשה לדעתי אם תמדוד זמנים לא יהיה הבדל

מבחינת הנזק למכלולים שזה גורם..... סתם אימוץ מנוע, סתם קריעת קלאץ' וגיר

אגב, ניתן להשוות את זה למשל לנסיעה בהילוך שני, הכנסת קלאץ', פול גז, וזריקת הקלאץ', מה שקורה זה שאתה מרגיש כביכול תאוצה מהירה יותר בגלל שאתה בסל"ד גבוה, אבל תוך מאיה הכל מתחבר והסל"ד יורד חזרה..... אז מה, כל פעם שאתה נוהג אתה עושה את זה?! אין בזה שום טעם!! פרט להרגשה

נסה ברכב להאיץ מ-40 ל-100 בהילוך שני, ומדוד זמן, נסה עם מה שאמרתי ומדוד זמן, תראה שלא הרווחת פה! למרות ההרגשה

בקיצור..... אל תנסו את זה בבית, זה גם לא יעיל

יובל.

פורסם
יש דרך לילמוד איך לעבוד עם הקלאץ' יותר מהר ויותר מדוייק?

אם יש למישהו פה טיפים שיהפכו כל העברת הילוך לכזו של מייקל שומאכר,

זה יתקבל בברכה.

תודה,

רומאו

T16 זאת השאלה המקורית.

תסביר לי בדיוק איפה רשום האצה יותר מהירה??

רשום בפירוש עבודת קלאץ יותר מהירה ויותר מדוייקת ולא האצה יותר מהירה ושחיקה יותר מהירה של המכלולים.

עבודת קלאץ מדוייקת זה שיחרור הקלאץ באופן מושלם עם הגז ולא השארת הגז לחוץ כל הזמן.

בקיצור, ועכשיו ברצינות, עם השיטה כל כך טובה אז למה לא לעשות את הזה על ה306 XSI שלך??

מה שהפריע לכולם פה זה שאתה ממליץ על שיטה שמגבירה את הבלאי של הקלאץ

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

• תוכן חדש...