Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5708 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גורל,

אני חושב שנשמור על גוון "רגוע" אבל כפי שאתה בטח יודע ליוסי יש יד חופשית באוטו, כל העיצוב ברכב שלו, לכן זה תלוי בעיקר בו. :)

דני.

• תגובות 571
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין רע בזה, במיוחד אם מדובר ברכב ליום יום לשמור על קוים רגועים בלי להשתולל זה יפה ופרקטי

סתם שאלתי כדי לדעת, לא בגלל שיש לי העדפה כזאת או אחרת

פורסם

פרוייקט מדהים דני, אני עוקב יום יום ובודק אם יש עידכונים חדשים.

על יוסי אין מה להגיד ראיתי כמה פרוייקטים שלו פה בפורום, ועל האוטו שלו במיוחד.

אין מילים.

לא רוצה להיות חטטן או משהו, אבל מותר לשאול מה גודל ההשקעה? (בכסף כמובן)

אם אתה מעדיף להשאיר את זה חסוי מקובל עליי לגמרי. :)

בהצלחה, אלדד. :D

פורסם

מעט מידי עדכונים :roll:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אלדד,

תודה על הפרגון. :)

גיל\אלדד,

מעניינת ככל שתהיה, מצטער, אבל אני לא הולך לענות עליה, יש בתחילת השרשור רשימה הכוללת כמעט את כל הציוד (רכיבים\איטום\אלמנטים\מגברים\מצברים וכו'), אם בא למישהו לעשות חשבון לעצמו שירוץ על זה.

אדי,

השבוע יוסי מאוד עסוק (מסתבר שיש לו עוד לקוחות חוץ ממני, לך תבין :roll:), החלטתי לנצל את הזמן ולקחתי את האוטו לעשות קצת סידורים, אתה יודע כמעט חודשיים בלי אוטו זה לא קל, מלבד זאת, אנחנו עובדים על עוד כמה הפתעות, זה לוקח זמן. :)

דני.

פורסם

אם כך, יום ראשון, חוזרים לעבודה, אומנם היום היה יום קצר אבל בכל זאת יוסי התקדם הרבה בתא המטען.

יש עוד המון עבודה, אבל ביינתים הנה מספר תמונות.

CIMG5013 (Large).JPG

CIMG5016 (Large).JPG

CIMG5012 (Large).JPG

CIMG5017 (Large).JPG

CIMG5018 (Large).JPG

CIMG5019 (Large).JPG

CIMG5020 (Large).JPG

CIMG5021 (Large).JPG

פורסם

אני חווה אורגזמה עכשיו , דני נשאר רק לחבר את המגברים ויש כבר מוזיקה או שיש עוד הפתעות בדרך? :)

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

נראה מעולה. הסאבים נראים בהמתיים משהו.. שזה דבר טוב כמובן :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שגיא,

שאתה מציג את זה ככה זה נשמע כל כך פשוט ולכן אני גם אשתדל לענות בצורה פשוטה, לא. ועכשיו ברצינות יש עוד אזעקה, חיווטים, פרוססור, קונסולה, עוד חלקים לרפד\פלוק, עוד חלקים לבנות\לקסטם, מגברים להתקין, רמקולים ועוד, הסוף עוד רחוק.

דני.

פורסם

כבר אין לי רוק בפה מהכמויות שריירתי על הת'רד הזה, פשוט מדהים.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

הופה - יש כבר רמקולים מותקנים (סאבים) בעזרת האלפיין בקרוב נתחיל לשמוע מהרכב שלך קצת סאונד.

דני, יוסי

מעורר השראה, כבוד, הערכה, קנאה - כל רגש אפשרי בעצם...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אלוהי! רמה עולמית!

אגב דני, זוכר אותי? הקונה של ההאבוק?

Aviad Vaizman

Fujitsu TEN Eclipse 7100 color

Hertz Hi-Energy HSK165 + ML 28 @ JL Audio 300/4

Ascendant Audio Havoc 12 @ Sundown Audio SAZ-1500D

• תוכן חדש...