Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בסים מעוותים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רדיו טייפ פיוניר עם צ'יינג'ר בן 12 שנה. מורכבים אצלי 6 רמקולים: 2 מאחור של פיוניר 3way, שניים קטנים מקדימה של פיוניר ושני טוויטרים של ג'נסן. העניין הוא שבבסים חזקים, הרמקולים הקדמיים מרשרשים,ומעוותים את הסאונד של הבסים ומרעידים את הפלסטיק של הרכב שבתוכו הם מורכבים. הרדיו טייפ הוא בעל עוצמה של 35 כפול 4.לאחרונה, הצ'יינג'ר התקלקל ואני מתכוון להתקין רדיו דיסק חדש, ובהזדמנות זו, להיפטר גם מבעיית העיוותים הנ"ל.

חשבתי על Pioneer DEH3150UB

http://www.tomcar.co.il/index.php?productid=486

בין השאר, כי הוא כולל מנווט תדרים (קרוסאובר), שזה כנראה יאפשר לי להפנות את הבסים אחורה, וגם העוצמה שלו גבוהה יותר - 50 כפול 4.

האם המכשיר הזה בצירוף הרמקולים הנוכחיים יפתור את הבעיה הנ"ל או שצריך פתרון מורכב יותר כמו מגבר או סאבוופר או החלפת רמקולים? או שאולי פשוט ההתקנה של הרמקולים הקדמיים לא הייתה מוצלחת?

תודה רבה.

פורסם

כל התשובות הם כן!

העוצמת היציאה של הרדיו דיסק הם בארך הMAX,שזה בערך 15-17 וואט RMS

דבר שני-הרמקולים שלך הם לא רמקולים איכותים,ולא יודעים לנגן תדרים נמוכים

גם יכול להיות שהתקנה שלהם בדלת ללא איטום גורמת לרעשים.

והוספת מגבר,קומפוננט לדלתות קידמיות וסאב תשפר לך את הצליל בכמה רמות ממה שיש לך כרגע.

אז השאלה העיקרית היא-כמה כסף אתה מוכן להשקיע במערכת?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

התקציב שלי הוא רק למכשיר שציינתי. בהנחה שאני קונה רק אותו ומשתמש בקרוסאובר כדי להעביר את הבסים אחורה, ומקסימום משפר את ההתקנה של הרמקולים הקדמיים, האם הבעיה צפויה להיפתר?

פורסם
התקציב שלי הוא רק למכשיר שציינתי. בהנחה שאני קונה רק אותו ומשתמש בקרוסאובר כדי להעביר את הבסים אחורה, ומקסימום משפר את ההתקנה של הרמקולים הקדמיים, האם הבעיה צפויה להיפתר?

תבדוק-זה לא עולה כסף

בכל מקרה (אני לא מכיר את המכשיר הזה) נראה לי שקרוסאובר עובד על כל הערוצים-גם קידמים וגם אחוריים

אבל הייתי מעיף את הרמקולים קידמיים

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

תראה לא יודע לגבי המכשיר הזה אבל יש לי את ה3050UB , ומשום מה יש לי תחושה שהם די דומים. בכל במכשיר שלי ברגע שאתה מפעיל HPF זה לכל הרמקולים.אי אפשר להפנות בו באסים לאחורה.

פורסם

מה שאתה אומר לא ממש הגיוני, אם עושים hpf לקומפוננט אז הסאב לא ינגן?

אצלי ב4050 יש lpf לסאב וhpf לקומפוננט, עובד מצויין.

תבדוק אולי התקינו לך את הרמקולים על אותם היציאות, תעשה fader לקדימה/אחורה ותראה שבאמת יש הפרדה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

ואם במכשיר אין יציאת סאב יעודית? הקורס יפעל על כל הרמקולים באופן זהה.

יש לבדוק אם המכשיר בעל אופציות שליטה על סאב, וכן יציאה יעודית.

מתחדשת*

• תוכן חדש...