Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכשרה ללא תשלום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני מסיים תואר ראשון במערכות מידע, רוב הזמן אני עסוק בסיום הפרוייקט ובין לבין מחפש עבודה.

התקשרו אלי היום מבית תוכנה שהציעו (אחרי מעבר ראיון כמובן) הכשרה ללא תשלום במרכז שנמשכת 4 חודשים. ז"א שאני לא רק שאצטרך לשרוד 4 חודשים ללא משכורת (אני ואשתי גרים לבד ומכלכלים את עצמנו), אלא גם אצטרך לשלם נסיעות מחיפה לת"א כל יום.

נכון שההכשרה עולה הרבה כסף וכו' אבל עולה פה ריח של "סחיטה" כלומר הם אומרים לעצמם "הוא בלי ניסיון אז אנחנו מאפשרים לעצמנו להכשיר אותו ללא תשלום" (כאשר ההעסקה מותנית בהתחייבות לשנתיים מצידי). יותר מזכיר לי איזה בית קפה סוג ד' ולא בית תוכנה רציני.

מה אתם אומרים על זה?

פורסם

תבקש שיפקססו לך את החוזה.

ואז תשלח את זה ישר למדור בעיתון שעוסק במעסיקים גזלנים.

חוצפה ממש. (וכמובן לא חוקי)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אכן נשמע לא חוקי , בגבול החוצפה לגמרי ואני לא הייתי עובד שם במקומך וממשיך לחפש מקומות אחרים.

אני חשבתי ששמעתי כבר על ממש גרוע עם 4-4.5 בזמן ההכשרה של חודשיים - מסתבר שיש עוד יותר...

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ממש לא חוקי, אל תתקרב לשם.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תפרסם בכל פינה את השם של המקום ושל הבעלים וכל מידע נוסף למען יראו וייראו.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא חוקי אבל החוק ניתן לעקיפה בקלות במקרה הזה.

הם יחתימו אותך על זה שאתה הולך לקורס ואם תעבור את הקורס בהצלחה ותתחייב לשנתיים הם ישלמו את עלותו.

אישית הייתי מחפש מקום אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האמת כבר על ההתחלה נשמע לי פה משהו מסריח, כך שאני אוותר עליהם. או שזה איזה תרגיל עוקץ או שזה ניצול ציני ולא חוקי של המצב בשוק.

אני אמנע מלפרסם את שם החברה מעל דפי הפורום מהסיבות המובנות

פורסם
זה לא עוקף שום חוק.

אף אחד לא יכול לגעת במשכורת חודש,שבוע או יום.

גם אם זה תחת חוזה.

זהו שהוא לא עובד שלהם בתקופה הזו אלא עובר קורס כביכול על חשבונו ואם הוא עובר בהצלחה הוא מתחיל לעבוד ומקבל מענק בגובה מחיר הקורס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...