Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלבטתי בין שני רכבים חדשים: גולף 122 כ"ס וסי4 140 כ"ס. אפילו מצאתי כתבה שמשווה בין השניים. אחרי נסיעה ארוכה על הגולף הגעתי למסקנה שהרכב כמעט מושלם. איכותי מבפנים, זריז, מהיר, מעולה בפיתולים ומאד חסכוני בדלק. טוב, הגיר קצת מעצבן בעיר לפעמים, אבל זהו. אחרי ההתפעלות מהאיכות שמתי לב שזה בעצם משעמם. אז מה אם הוא לוקח ב- 100 איזו עקומה בלי להתגלגל? איפה פה אני בא לידי ביטוי כנהג? ומה עם הגאווה שהיתה לי כשהייתי עוקף עם האונו 70 שלי (ז"ל) מכוניות בעליה לירושלים?

אחרי כמה דקות גם התחלתי לזגזג קצת בין מכוניות, כי הדבר הזה מגיב בחלקיק שניה ללחיצה על הגז וכאילו מבקש נהיגה של אופנוען. אפילו אם לא רצית, בכל רמזור אתה נורה כמו בהזנקה. וזה לא טוב כשיש ילדים באוטו.

ואז עשיתי נסיעת מבחן בסיטרואן. בינגו! את מה שהפריע לי בסי4 הישנה תיקנו (מנוע, כיול גיר, מתלה אחורי). הוא חזק, אבל לא משוויץ בזה. צריך ללחוץ על הגז כדי לטוס. יש גלגול קל באותה עקומה ב- 85 כבר, ותחושת סיפוק של נהיגה מאתגרת בסוף סדרת פיתולים. והרבה יותר טבעי לנהוג בו רגוע. בדיוק מה שאני צריך. אז התחדשתי. אפור כהה עם שם מסובך (שרק נשים מבינות וזוכרות). על האוניה בדרך לארץ, במטרה להחליף את הסקסו-יד-ראשונה-בת-אחת-עשרה.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש!

בחרת אחלה רכב שבעולם, תהנה ממנו :-D

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תתחדש! לאחרונה הסתכלתי בקטלוג של VW ונדהמתי מהמחירים. הייתי פשוט בהלם ואמרתי איזה חוצפה יש לצ'מפיון לבקש כאלה מחירים על הגולף. דוגמה קטנה, ידעתם שעל הגולף 1.4 TSI תצטרכו לשלם יותר מ180K?

פורסם

הרשה לי לתקן אותך.

ה-TSI הוא בעצם שני דגמים האחד 122 כוח סוס והשני 160 כוח סוס.

שניהם מגיעים כ-1.4 ליטר.

מחירו של גרסת ה-122 עולה 146,990.מחיר התחלתי לא כולל רישוי וכו'.

פורסם

נשמע מעניין מאד.

לא שמעתי על C4 טורבו עדין וגם לא יצא לי לראות אחת.

אני מחכה כבר לתמונות וחוויות נהיגה קצת יותר רציניות :twisted:

תתחדש, שמור על הרכב, על עצמך ועל המשפחה :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

איתמר - המנוע הזה הוא דה פקטו התחליף של ה2.0 אטמוספרי שהיה.

זה מנוע נהדר שמגיב ונוסע יפה מאוד תוך כדי חיסכון יחסית בדלק (בעיקר כשלא לוחצים)

הוא תוכנן ד"א ביחד עם BMW ומשמש גם את המיני קופר החדשה (שם בגירסא "עצבנית" יותר)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

Citroen C4 Turbo לדעתי לא יפה חצונית אבל יופי זה בעיני המתבונן.!:roll:

תתחדש וסע בזהירות.:-)

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...