Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש ותהנה, אבל את השיקולים שלך אני ממש לא מבין.

הגולף משמעותית יותר נוחה מה- C4, שמושביה לוקים בחסר ותמיכתם מזכירה לי מזדה לנטיס. ה- C4 גם פשוט מדכאת בפנים ולוקה בתחום האבזור. שלא לדבר על הגיר, שלמה שאתה קורה "שיפור" אשתי קוראת "לא זורם" לעומת הגולף דור קודם בכלל, והיא ממש לא מבינה ברכבים. והטיעון כאילו הרכב מזנק ללא שליטה פשוט נשמע לי כמו צידוק עצמי לרכישת ה- C4. אולי כדאי שאחזיר את ה- 160 שלי כי אשתי מובילה בה ילד קטן? :shock: נכון, הגולף יקרה (לא זה אתה שטענת, אבל בכל זאת). אבל לטעון שגרסת ה- 122 עצבנית מידי נשמע לי מוזר. רוב הנסיעות שלנו הן עירוניות ומעולם לא נתקלנו בצורך לרסן את סוס הפרא הזה שנקרא, בסך הכל, גולף (גם אם לשלנו יש קצת פלפל).

במאמר מוסגר, מטריד אותי במיוחד שרכב יחסית זריז (אבל לא מי יודע מה) גורם לך לנהוג בפזיזות ולזגזג בין מסלולים. השליטה העצמית, מקורה בראש ולא בסוג הרכב. אם אצלך זה אחרת, היית צריך לרכוש פוקוס 1.6. גם יושבת טוב וגם לא מוציאה את השד הרע מתוכך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לא מכיר את הדגמים, אבל כמעט תמיד טוב לקנות את האנדר-דוג. תתחדש.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

תתחדש.

לדעתי הפור נפל בגלל בצע כסף ולא מהסיבות הנכונות . אני במקרה הזה הייתי רוכש גולף בת שנה אם התקציב היה מוגבל.

הרבה יותר טבעי לנהוג בו רגוע זה תיאור קצת מוזר הייתי אומר.

אפרופו עדר, למי שמשתוקק לראות תמונות של C4, יש לי מגרש מכירה של שלמה סיקסט מול החלון של המשרד, יש שם בכל הצבעים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
תתחדש.

לדעתי הפור נפל בגלל בצע כסף ולא מהסיבות הנכונות . אני במקרה הזה הייתי רוכש גולף בת שנה אם התקציב היה מוגבל.

הרבה יותר טבעי לנהוג בו רגוע זה תיאור קצת מוזר הייתי אומר.

אפרופו עדר, למי שמשתוקק לראות תמונות של C4, יש לי מגרש מכירה של שלמה סיקסט מול החלון של המשרד, יש שם בכל הצבעים.

ומול החלון שלי יש מגרש של אלדן עם המון VW גטה בשחור לבן , SO ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תתעלם מאייל, כרגיל התגובות שלו הולכות עקום כשמדברים על צרפתיות. ועוד רחמנא ליצלן, מישהו שניסה צרפתיה והעדיף אותה על גולף.

eyalzo, תתחדש ותהנה, בחירה מקורית ושונה מהעדר.

אני מחכה שהמנוע הזה יגיע עם ה-C5 לישראל (עם גיר 6 היל' כמובן).

פורסם

אני לא מבין משהו הגולף היתה טובה מדי בשבילך ביצועים ואחיזה אז לקחתה רכב עם ביצועים נחותים ממנו . או שלא הבנתי משהו :brickwall:

פורסם

מה שהוא אומר זה שלמרות שהגולף היא יותר טובה מבחינה טכנית, הוא מעדיף לנהוג על רכב שנותן לו יותר תחושה שהוא נוהג והרכב לא מחמיא לו ולא שומר עליו.

יש אנשים שרוצים להרגיש כמו חלק מהנהיגה, ולא רק כמו נוסע.

פורסם
ומול החלון שלי יש מגרש של אלדן עם המון VW גטה בשחור לבן , SO ??

ג'טה זה ג'טה. לא גולף.

העדר קונה מזדה 3 ,לא גולף.

תתעלם מאייל, כרגיל התגובות שלו הולכות עקום כשמדברים על צרפתיות. ועוד רחמנא ליצלן, מישהו שניסה צרפתיה והעדיף אותה על גולף.

eyalzo, תתחדש ותהנה, בחירה מקורית ושונה מהעדר.

אני מחכה שהמנוע הזה יגיע עם ה-C5 לישראל (עם גיר 6 היל' כמובן).

התגובה עקומה כי הנימוק עקום. מה זאת אומרת " הרבה יותר טבעי לנהוג בו רגוע " ?

מעבר לשיקול כספי אני לא רואה שום יתרון ומי שנהג ב C4 יודע על מה אני מדבר. לא מדובר בנוחות והתנהגות כביש של 306 / קסארה . אפילו לא קרוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן, וזה בדיוק מה שלא ברור. אני מכיר את הרכב, וביצעתי עליו נסיעת מבחן, הרי לא בשמחה שבתי לידיה המסוקסות של צ'מפיון.

אבל עזוב אותי, זה מה שאמורים בחו"ל:

The quality of the interior is poor and it doesn't feel particularly well put together, while the over-assisted steering and vague gearbox mean it's not rewarding to drive.

ולכן אני שואל: היכן ההנאה? אני, לפחות, לא מצאתי אותה, וזה בלי קשר ליתרונותיה בעיצוב.

שוב, תתחדש - אני מקווה שבחרת מהסיבות הנכונות ושתהנה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מה שהוא אומר זה שלמרות שהגולף היא יותר טובה מבחינה טכנית, הוא מעדיף לנהוג על רכב שנותן לו יותר תחושה שהוא נוהג והרכב לא מחמיא לו ולא שומר עליו.

יש אנשים שרוצים להרגיש כמו חלק מהנהיגה, ולא רק כמו נוסע.

או עכשיו אני מבין. אבל זה מוזר לי שהגולף לא נותנת לו תחושת נהיגה אלה של נוסע .

ד"א אין לי שום דבר נגד C4 טורבו רכב נחמד ודי מיוחד

citroen-c4-loeb-special-edition_1.jpg

פורסם

בר ואייל, אני מציע לשניכם ללכת לטיפול.

כל הפורום יודע עד כמה שניכם סוגדים לגולף ואתם תמיד נוטים להגזים לגביה.

כל פעם שיש פיפס קטן שקשור אליה אתם תמיד קופצים לעמדת הסנגורים ותמיד מ-ג-ז-י-מ-י-ם.

למה אתם כל כך נחושים להגן על בחירתכם? כי ככה לא תצאו פראיירים? אתם תמיד צריכים להוכיח משהו משום מה.

את הבחירה שלכם עשיתם, תהנו ממנה, זה אחלה של רכב אבל אל תוציאו את המיץ וההנאה לאחרים.

הנאה היא עניין סובייקטיבי- מה שמתאים לכם לא תמיד מתאים לאחרים.

מה שעיתונאי אחד כותב לא תמיד מוסכם על עיתונאי אחר.

ושכל אחד יעשה את בחירתו בשכל (ואפילו ברגש).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...