Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
נכון להיום אלו המחירים.

סיטרואן C4 1.6T עולה 140K.

גולף TSI 122 ברמת גימור בסיסית (טרנדליין- טסות, ידיות ומראות מפלסטיק) עולה 146K והרמת גימור הגבוהה (ג'נריישן) עולה 163K.

וקישור למבחן שרוני ציין למעוניינים.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-22683-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95.aspx

מחיר הסיטרואן ירד ל- 137. גם אני הופתעתי כי יום לפני הקניה עוד היה כתוב 140 באתר של סיטרואן.

פורסם
תתחדש ותהנה ואין לך מה ללהצטער על הבחירה. בחירה שונה, זכותך, כל עוד אתה מבסוט.

אגב, לקחת את הלאון TSI 1.8 בחשבון גם לפני הרכישה?

כל הזמן חשבתי על הלאון אבל בסוף מחקתי אותה מהרשימה. כי כבר יש לי ג'יפ שחור של ערסים ואם אני אוסיף לזה לאון בצבע זהב או תכלת אני אאבד כמה חברים טובים. אני גם גר באזור שאתה לא יכול לפתוח ברמזורים עם לאון, כי אחרי הצומת מחכה שוטר שבודק רשיונות לרכבים חשודים. אז הלכתי על רכבים יותר "אירופאיים".

פורסם
תתחדש ותהנה, אבל את השיקולים שלך אני ממש לא מבין.

הגולף משמעותית יותר נוחה מה- C4, שמושביה לוקים בחסר ותמיכתם מזכירה לי מזדה לנטיס. ה- C4 גם פשוט מדכאת בפנים ולוקה בתחום האבזור. שלא לדבר על הגיר, שלמה שאתה קורה "שיפור" אשתי קוראת "לא זורם" לעומת הגולף דור קודם בכלל, והיא ממש לא מבינה ברכבים. והטיעון כאילו הרכב מזנק ללא שליטה פשוט נשמע לי כמו צידוק עצמי לרכישת ה- C4. אולי כדאי שאחזיר את ה- 160 שלי כי אשתי מובילה בה ילד קטן? :shock: נכון, הגולף יקרה (לא זה אתה שטענת, אבל בכל זאת). אבל לטעון שגרסת ה- 122 עצבנית מידי נשמע לי מוזר. רוב הנסיעות שלנו הן עירוניות ומעולם לא נתקלנו בצורך לרסן את סוס הפרא הזה שנקרא, בסך הכל, גולף (גם אם לשלנו יש קצת פלפל).

במאמר מוסגר, מטריד אותי במיוחד שרכב יחסית זריז (אבל לא מי יודע מה) גורם לך לנהוג בפזיזות ולזגזג בין מסלולים. השליטה העצמית, מקורה בראש ולא בסוג הרכב. אם אצלך זה אחרת, היית צריך לרכוש פוקוס 1.6. גם יושבת טוב וגם לא מוציאה את השד הרע מתוכך.

מזל שלכל אחד יש הרגלים וטעמים שונים. כשישבתי בגולף חשבתי שיש תקלה במושבים. זו מין צורת קונכיה שהיא כנראה בטיחותית או משהו כזה, אבל לא הצלחתי להתרגל אליה. הכיוונונים לא עזרו. גם אשתי התלוננה על זה. אז עכשיו זה שניים נגד שניים :-P

העצבנות של הגולף גם היא כנראה יחסית. לא הצלחתי להרגיש את דוושת הגז, ובזינוק הראשון בכביש רטוב הגלגלים הסתחררו קצת. זה מוזר כי חשבתי שהבקרה אמורה למנוע זאת. כמובן שאין בעיה לרסן את הרכב. זהו לא סוס פרא. אבל אני בנאדם של שורה תחתונה, ואם הוא גורם לי לנהוג מהר אז יש בעיה, אפילו אם הבעיה היא בראש שלי. אחר כך אשתי חזרה מנסיעה עם הגולף ואמרה "וואו, איזה זריז". וזה כשהיא נוהגת ביומיום על 168 כ"ס שפשוט מתבטאים אחרת (סוזוקי ויטארה). חיזוק לדעה הזו קיבלתי מאחותי (בעלת הגולף) שאמרה שבאמת היא שמה לב שעם הגולף היא עוקפת את כולם בעלייה הארוכה לכיוון הבית. מה שלא קורה לה עם הרכב השני (קורולה, סליחה על הביטוי).

גם הבחירה שלך מצוינת. הייתי יכול באותה מידה להזמין גולף. כמו שכתבתי מראש זה אחלה אוטו. בסך הכל רציתי לחלוק את ההתלהבות שלי מהקניה...

פורסם

תתחדש על הקנייה, אני חושב שבאמת עשית בחירה מעניינת שלפעמים אנשים פוסלים אוטומטית רק בגלל הסמל המתנוסס בחזית.

אל תתרגש מכך שיש כאלה ש"מורידים" אותך מהרכישה שלך,במקרה של אייל (אייל בלי להעלב כן,זה נכתב בהומור) גם אם היית קונה מאייבך או פרארי אנזו הוא היה מצליח למצוא סיבה שבגינה הוא עדיין היה בוחר בגולף.

:wink:

תהנה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
כל הזמן חשבתי על הלאון אבל בסוף מחקתי אותה מהרשימה. כי כבר יש לי ג'יפ שחור של ערסים ואם אני אוסיף לזה לאון בצבע זהב או תכלת אני אאבד כמה חברים טובים. אני גם גר באזור שאתה לא יכול לפתוח ברמזורים עם לאון, כי אחרי הצומת מחכה שוטר שבודק רשיונות לרכבים חשודים. אז הלכתי על רכבים יותר "אירופאיים".

אני לא נוטה בדר"כ להגיב בחדות יתרה ,אבל כל מה שכתבת כאן הוא פשוט טיפשי.

א.לא מחייב לרכוש את הלאון בצבע זהוב והכי מצחיק שגם אי אפשר, ניתן לרכוש בצע לבן ובנאלי

ב. אני גר באיזור שאפשר "לפתוח" עם הלאון, והלאון שלי חזקה יותר מהTSI ואני לא פותח, לא בשביל זה יש לי את הרכב.

ג. רכבים יותר אירופאים?:roll: בפעם האחרונה שבדקתי ספרד זה באירופה ואם לטעמך היא לא באירופה הרי שהלאון וכל מכלוליה מושתת על הגולף.

לגופו של עניין,

אין לי בעיה עם ההחלטה שעשית ועם מבחינתך היא הנכונה אז בכיף, אבל כפי שכבר נטען כאן טיעוניך היו רחוקים מלהיות הגיוניים- אתה טוען שאתה מוצא שרכב אחד מושלם אבל לוקח רכב שמאתגר אותך? מבחינתך סובייקטיבית כבר אמרת שהגולף הייתה טובה יותר.

תשאל אותי? זה היה המחיר, שזה בסדר אבל זאת הסיבה.

לטעמי, אובייקטיבי ככל שאנסה, במחיר הזה, הסיאט לאון 1.8 TSI עדיפה משמעותית.

בכל מקרה, נראה לי רכב סבבה, לא נהגתי, אני לא רואה הבדל גדול בין 2 המכוניות שבדקת, בסה"כ מדובר על רכב משפחתי עם מעט פילפלומה שחשוב באמת שלא קנית עוד איזה משפחתומטית משעממת.

נ.ב: במחיר הזה ואף פחות פיאט בראבו יכולה להיות מעניינת.

תתחדש

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אתה באמת מתכוון לזה? אני מאוד בספק אם חברים היו מוחקים אותך במקרה והיית הולך על הלאון...

Twincharger Stratified Injection

פורסם
נו באמת.

אתה והחבר שלך cx25 בדיוק אותו הדבר.

הם לפחות מגנים על רכבים נורמאליים.

אבל אתה צודק לגבי כל מה שרשמת.

עם כמות הגזים בפורומים ,אפשר לפתוח מלחמת עולם הראשונה מחדש.

אני אתייחס לזה כמחמאה, אני בהחלט שמח לשמוע שהטעם שלי ברכבים שונה לחלוטין מזו שלך ושל אייל לדוגמא.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

האמת שמה C4 1.6 "הרגילה" די התאכזבתי.

למעט גלגל ההגה המקורי, אין בה שום סיטרואן - נוחות הנסיעה בינונית לחלוטין בעיר, הגיר מעצבן והפנים שחור מדכא.

המאזדה 3 מכונית טובה ומהנה בהרבה לנהיגה, למרות שהיא שייכת לעדר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...