Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע שתצבור קצת יותר נסיון על הכביש באופן כללי, ויותר נסיון מוטורי מלבד נהיגה בזמן החופשות מהצבא על הסיטרואן של אבא ואמא ואז נוכל לכבד את התגובות שלך. רצוי גם להתנסות עם הרכבים המדוברים לפני שלוחצים על אופציית "פרסם תגובה".

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בר ואייל, אני מציע לשניכם ללכת לטיפול.

כל הפורום יודע עד כמה שניכם סוגדים לגולף ואתם תמיד נוטים להגזים לגביה.

).

נו באמת.

אתה והחבר שלך cx25 בדיוק אותו הדבר.

הם לפחות מגנים על רכבים נורמאליים.

אבל אתה צודק לגבי כל מה שרשמת.

עם כמות הגזים בפורומים ,אפשר לפתוח מלחמת עולם הראשונה מחדש.

Omnia mea mecum porto

פורסם
אני מציע שתצבור קצת יותר נסיון על הכביש באופן כללי, ויותר נסיון מוטורי מלבד נהיגה בזמן החופשות מהצבא על הסיטרואן של אבא ואמא ואז נוכל לכבד את התגובות שלך. רצוי גם להתנסות עם הרכבים המדוברים לפני שלוחצים על אופציית "פרסם תגובה".

אייל, כרגיל אתה הולך עקום וכותב דברים לא קשורים. ואני מאוד שמח שאתה עוקב אחרי ויודע מה ניסיוני על מכוניות כאלה ואחרות.

ד"א, C4 וגולף (גם דור 6) גם ברזומה, אבל זה ממש לא העניין שעליו דיברתי.

פורסם

אם זה לא העניין שדיברת עליו, אז זה לא קשור לשרשור.

אם היית מתנסה על שני הרכבים היית מבין על מה אני מדבר וזה לא קשור לאהבת מותג כזה או אחר.

אפילו גורמים "פרו צרפתיים" בפורום התרשמו בצורה דומה מהC4.

בפז"מ של שנתיים-שלוש על הכביש (וגם לא ב5 שנים) ובלי שהיו מספר רכבים בבעלותי,אני לא העזתי לפתוח את הפה בייעוץ ברכישת רכב ,אבל כנראה שהיום הכל מותר.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל, אתה קובע את הכללים ע"פ מה שנוח לך.

יש לך טבלאות יותר רשמיות ע"פ מה כל אחד בפורום רשאי להגיב ולאיזה נושא?

קרא את התגובות שלי בשרשור הזה שוב ושים לא שלא נתתי יעוץ לגבי שום דבר (בטח ובטח אחרי שהתבצעה הזמנה) אלא לדרך תגובתך.

פורסם

חברה, להגיב לעניין בבקשה. עוד תגובה אחת שלא לגופו של עניין אלא לגופו של כותב תימחק ותזכה את כותבה באזהרה (כן, גם אם הוא ותיק בפורום).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תתחדש ותהנה ואין לך מה ללהצטער על הבחירה. בחירה שונה, זכותך, כל עוד אתה מבסוט.

אגב, לקחת את הלאון TSI 1.8 בחשבון גם לפני הרכישה?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

תתחדש. אבל כמו הרוב פה, אני גם לא מבין איך זה אפשרי שהגולף(ועוד בגרסה החלשה שלה) גרמה לך לאבד שליטה על עצמך ורק "לטוס" ולזגזג בין הרכבים. אפשר לדעת איזה רכב החליפה הסיטרואן?

גם לדעתי הגולף עדיפה בכל הפרמטרים, אבל אם אהבת את הסטרואן אז אני מקווה שתהנה איתה!

פורסם

אגב, במגזין אוטו (בו אני עובד) נבחנו שתי המכוניות ראש בראש בעבר. לא השתתפתי במבחן אבל תמצית המסקנות ממנו:

הגולף מהירה יותר, אבל יחידת הכוח של הסיטרואן נעימה יותר ביום-יום (פחות עוברת בין ההילוכים, פחות חובטת כשמשנים מאפייני נהיגה בחדות או במהירות איטית).

הגולף נוחה יותר במהירות נמוכה, הסיטרואן במהירות גבוהה.

תא הנוסעים של הגולף מרווח, איכותי ומרשים יותר

C4 מהנה יותר לנהיגה ועדיפה דינמית.

הסיכום - גולף היא מכונית טובה יותר בפער קטן, אבל ההפרש במחיר מכריע את הכף לטובת סיטרואן. יש לשים לב שאז ה-C4 עלתה 130000 והגולף הבסיסית והפחות מאובזרת עלתה 140000, כשהגרסה המאובזרת עולה 156000. בהתחשב בכך שרמת האבזור של ה-C4 הייתה גבוהה יותר משל הגולף הפשוטה וכמעט כמו הגולף המאובזרת, ההפרש במחיר היה משמעותי לטובתה. היום ההבדלים כבר לא כל כך גדולים, כי המחיר שלה עלה ל-140000.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נכון להיום אלו המחירים.

סיטרואן C4 1.6T עולה 140K.

גולף TSI 122 ברמת גימור בסיסית (טרנדליין- טסות, ידיות ומראות מפלסטיק) עולה 146K והרמת גימור הגבוהה (ג'נריישן) עולה 163K.

וקישור למבחן שרוני ציין למעוניינים.

http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-22683-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%99-%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%A7%D7%A1%D7%95%D7%95%D7%92%D7%9F-%D7%92%D7%95%D7%9C%D7%A3-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95.aspx

פורסם

רוני - עם כל הכבוד למבחן, הוא לא "האורים והתומים" שמכריע באופן חד משמעי שהצרפתייה עדיפה.

אמנם לא נהגתי על ה-C4 אך ישבתי בה כשחברי הטוב נהג, ולדעתי האישית, אם נסתכל על החבילה הכוללת - אין ספק אפילו שהגולף עדיפה.

קרא לי אידיוט-לא-מבין, אבל הנאה מנהיגה (בתור נוסע ליד הנהג) לא הרגשתי בשום שלב ובשום מהירות ב-C4.

השתדלתי באמת להתנסח בצורה שמביעה את דעתי האישית ולא להיכנס לויכוחים מיותרים.

ליאור

פורסם

סליחה, האם בתחילת ההודעה שלי כתוב "להלן תמציתו של מבחן של מגזין אוטו שהוא האורים והתומים"?

(שנייה, הולך לבדוק אם במקרה כתבתי את זה... אוקיי, מסתבר שלא)

אם כך, מה בדיוק הבעיה שלך? כל מה שעשיתי זה לספק מידע . אפילו לא הבעתי את דעתי האישית, אז מה אתה רוצה?

ואגב - לא אקרא לך אידיוט-לא-מבין, אבל אני מציע שתבדוק את עצמך כשאתה כותב שלא הרגשת הנאה מנהיגה בתור נוסע. יש משהו לחלוטין לא לוגי בטענה כזו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני- תן לי לנסח את עצמי מחדש.

אמנם לא נהגתי על ה-C4 אך במהלך הנסיעה, לא הרגשתי משהו חריג מעצם היותי בתוך הרכב.

להבדיל מרכבים אחרים, שבתור נוסע, הרגשתי איך הרכב נע על הכביש.

מבטיח שבהזדמנות הראשונה אקח נסיעת מבחן על ה-C4 הזאתי...

פורסם

מדובר בשתי משפחתיות, אין מה לצפות להרגשה של משהו חריג. בכל מקרה, הנאה מנהיגה ויכולת דינמית אי אפשר באמת להרגיש ממושב הנוסע, צריך לנהוג. שים לב גם שזה עניין עם מאפיינים סובייקטיים. בכל מקרה, בכתבה הוסבר שלגולף אחיזה גבוהה מאוד והתנהגות בטוחה, אבל היא רכה מדי, חסרת תקשורת לחלוטין ונוטה במגבלות לתת היגוי מהסוג הנמרח. ההגה מעצבן ודורש הפנייה בוטה כדי להכניס את האף הסרבן לפניות. הסיטרואן מרגישה קלה יותר, ה-turn in שלה עדיף משמעותית, ההגה מהיר יותר והתקשורת מעט עדיפה על של הגולף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...