Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אחרי שבוע בעייתי עם שיבוצים במז"י הגעתי לאן שרציתי.

כרגע אני צריך להתייצב רק ביום ראשון בבסיס החדש, ובזמן הזה חשבתי לבקר חברים מהקורס הישן שלי.

השאלה שלי אם אני יכול להיכנס לצריפין על אזרחי.

עקרונית אני יודע וזה אפשרי כי בעבר חברים שלי ביקרו אותי.

השאלה אם אני נחשב לא מדוגם?

אני יכול לקבל קנס ממ"צ?

אשמח לתשובות, תודה:-)

תמיר.

פורסם

האמת היא שבשלב כלשהו בשירות שלי, הגעתי למצב שבו נמאס לי להגיע לבסיס עם מדים. אז באתי על אזרחי. בהתחלה זה היה די משעשע: כולם אמרו לי מזל טוב כי חשבו שאני משתחרר. אח"כ כבר נהיו אדישים כי התרגלו לראות אותי ככה.

יום אחד הבוס שלי תפס אותי ושאל מה הסיפור. כשאמרתי לו שאין שום סיפור חוץ מזה שסתם אין לי כוח למדים, הוא הסביר לי שזה לא ממש תקין לבוא ככה.

מזלי שכבר לא נשאר לי הרבה עד תום השירות מאז אותו יום :rolleyes:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה תלוי, אני לא חושב שמ"צ יתן לך דוח על זה, כי כשאתה לא על מדים אתה כביכול יכול לעשות מה שאתה רוצה(מבחינת הדיגום)

מצד שני אם זה הבסיס שאתה צריך להיות מוצב בו, אז המפקדים/רס"ר וכדומה יכולים להעיר על זה.

קובי

פורסם

רוב הסיכויים שהממונים עלייך ביחידה ממש ממש לא ישמחו לראות שאתה בא על אזרחי ואפילו יכול ליהות שתקבל על הראש בגלל זה, הכל בהנחה ואין לך אישור ללכת על אזרחי או שהתפקיד שקיבלתה לא דורש ללכת על אזרחי... עם ממש ממש בא לך ללכת על אזרחי לך תנסה להשיג אישור להגיע על אזרחי או שתלך ליהות לוחם ותחכה שנתיים.

Drive carefully! most people are caused by accident.

פורסם

מי שואל?

אתה צריך להגיע לבסיס , אם אתה בוחר להגיע על מדים אז צריך להיות מדוגם

אם על אזרחי אז תשלם אוטובוס או דלק מרכבך ותגיע לבסיס

אם אתה מבקר חברים לא אמורה להיות שום בעיה אתה בחופש שלך

אם אתה אמור להגיע לשרת אז כשאתה מגיע לבסיס אתה אמור להחליף למדי ב' כי לא ראיתי חייל (חוץ ממצ"ח ומד"סניקים) שמשרת על אזרחי

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

א. אתה עדיין שייך לבסיס? אם כבר עברת בסיס ומותר להגיע לבקר אז אין שום בעייה לבוא על אזרחי, אתה מגיע בתור מבקר.

ב. בטח שיש חיילים חוץ ממד"סניקים וממ"צח שמשרתים על אזרחי, יותר נכון אסור להם ללבוש מדים.{לפחות כך זה היה לפני שהשתחררתי}

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

תלוי בבסיס, בקשיחותו או גמישותו של נגד המשמעת במקום וגם בשאלה אם אתה בחופשה או בתפקיד.

בגדול, לא הייתי ממליץ. יהיה לך מספיק זמן ללכת על אזרחי בשנתיים וחצי הבאות, לא יקרה כלום אם תתאפק קצת.

• תוכן חדש...