Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5973 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התעללות בחיות לשמה.

ממש גועל נפש של חבורת ילדים משועממים, שמפרסמת את התנהגותה הנאלחת כאן בפורום ועוד ב- YOUTUBE.

פשוט אין מילים...

צודק במאה אחוז.

הקישור הוסר.

רנזי - צודק מאה אחוז

אתם לא חושבים שאתם מגזימים?, לא היה מגע אפילו לרגע ביניהם לתרנגול...

קחו את הדברים בפרופורציות, להגיד דברים כמו התעללות:shock:, זה רחוק שנות אור ממה שהיה שם.

פורסם
אתם לא חושבים שאתם מגזימים?, לא היה מגע אפילו לרגע ביניהם לתרנגול...

קחו את הדברים בפרופורציות, להגיד דברים כמו התעללות:shock:, זה רחוק שנות אור ממה שהיה שם.

אתה בטוח ?

שזרקו על התרנגול אבנים שהיה על הענף ?

ואחרי זה שניסו להכות אותו עם ענף אחר כדי שירד מהעץ ?

שזרקו עליו בקבוקי קולה שהוא היה על העץ ?

במהלך המרדף לא פעם ולא פעמיים ניסו לעצור אותו בעזרת בעיטה,

ובלי קשר למגע - איך היית מרגיש אם היית מטייל לך בפארק רמת גן, ופתאום עדר של פילים היה רודף אחריך ולא מניח לך ? לא משנה לאן היית הולך הם היו אחריך,

זה בערך מה שהוא הרגיש.

זאת התעללות לשמה, אין שום דרך אחרת לתאר את זה !

פורסם
אתה בטוח ?

שזרקו על התרנגול אבנים שהיה על הענף ?

ואחרי זה שניסו להכות אותו עם ענף אחר כדי שירד מהעץ ?

שזרקו עליו בקבוקי קולה שהוא היה על העץ ?

במהלך המרדף לא פעם ולא פעמיים ניסו לעצור אותו בעזרת בעיטה,

ובלי קשר למגע - איך היית מרגיש אם היית מטייל לך בפארק רמת גן, ופתאום עדר של פילים היה רודף אחריך ולא מניח לך ? לא משנה לאן היית הולך הם היו אחריך,

זה בערך מה שהוא הרגיש.

זאת התעללות לשמה, אין שום דרך אחרת לתאר את זה !

סליחה, אני הסתמכתי על הסרטון, את הפרטים האלה לא ידעתי, צודק בהחלט :oops:.

הרגת אותי אבל מצחוק, עדר של פילים :lol:

שרון.

פורסם

חבל להוריד את השרשור מהפסים,

צביקה, אם שותים שומעים יותר טוב:) רק הדלתות הן הבעיה כמו שאי אפשר שלא לשים לב.

גורל ואופיר - יש לנו מיני פרוייקט לשבת עליו, זה יעזור להרבה אנשים וגם בעולם! יהיה שמח.

מיקי (עזרא) - סתם, היה פצצה הבשר יצא בול! פעם הבאה עוד שוט עלי לחימום האוירה!

כל מי ששכחתי, מצטער, היה כיף לראות שאנשים באמת מוכנים להקשיב לשטויות שיש לי לומר וגם לראות שלפעמים אני הגיוני:)

נתראה במפגש הבא! יהיה שמח

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

היה מפגש סבבה רק כל הקטע עם התרנגול הזה היה סתמי

הקטע הכי מצחיק היה שהרוסיה רצתה להזמין משטרה היא לקחה את המספר של הרכב של שמישהו שניתקע לו האוטו ולא היה כמעט במפגש

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

יללה איזה כבדות, שחררו, כן היו כמה חבר'ה מצחיקים שרדפו אחרי התרנגול, כן אולי זה ילדותי אבל לפעמים גם ילדותי זה מבדר, הוא לא ניזוק אפילו קצת, אני ועוד כמה צילמנו וצחקנו. נגמר הסיפור.

מה גם שהייתי חייב להזיז את האוטו (פעמיים) שחנה בדיוק מתחת לעץ והיה בסכנת פגיעה מפלאפונים שהתעופפו באוויר בזמן שאני שומע את המערכת של עידן. :lol:

וכן היה ממש ממש מספיק בשר, סלטים/חומוס לא היה מספיק... עם מי דיברנו על למרוח קולה בפיתה? :-o

וחזרה לטופיק:

צביקה הפרוייקט אצלך ברכב, עם המסך 8", עם הדש, עם הבניות בקיקים, לא פחות ממדהים. בהחלט רכב תצוגה.

מקווה במפגש הבא לשמוע ולהדהם אחרי סיום הקינפוגים וההתקנות.:mm_yeah:

• תוכן חדש...