Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות התנעה ב-GMC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי GMC שנת 1996 מנוע 4800 בנזין,הרכב עמד כ-2 שנים ללא הנעה.

בניסיונותינו להחזיר אותו לכשירות נתקלנו במספר בעיות,עקב זה בוצע החלפת פילטר דלק,משאבת דלק,מצבר,שמנים וכ'ו...

הרכב עדיין לא מניע,הכנסנו דלק לקרבורטור בשביל לעזור למנוע,שומעים את הרכב מנסה להניע אבל נראה לי שהוא שורף רק את הדלק שהוכנס דרך הקרבורטור,ניסינו לשלול את הבעיה במשאבת הדלק בניתוק הצינור שאחרי הפילטר דלק והדלקת הסוויצ',והדלק זורם

שללנו(אולי)את בעיית פלגים עקב הדלק שנשרף אחרי הכנסת דלק דרך הקרבורטור,דרך אגב העשן לבן ומלא אדי מים ויש רעשי פיצוצים

הגענו למבוי סתום ואין לנו מושג מה הבעיה,אני אשמח מאוד לתגובה של המומחים בנידון

פורסם

יכול להיות אבל באיזה רכב מדובר, אם אינני טועה באף GMC 1996 אין קרבורטור ככל הנראה זה הזרקת דלק השאלה אם חד או רב נקודתית.

פורסם

אוקיי מצטער ח'ברה .

דגם ג'ימי. הזרקה.

אם יש לכם כמה דרכים לסנן את האופציות אני יבדוק את כולם ויחזור אליכם עם תוצאות.

תודה על התגובות.

:)

• תוכן חדש...