Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מזדה 2 שנת 2008.

ברכב יש מערכת מקורית הכוללת זוג רמקולים בדלתות הקדמיות וזוג באחוריות.

עכשיו אני מעוניין לקנות סט קומפוננט מורל דוטק אוביישן +מגבר JBL 1004 +מנחת איכותי(אני מעוניין להשאר אם הרדיו דיסק המקורי) ואני צריך המלצה לסאב שיתאים למערכת הזאת.

בנוסף אני רוצה לדעת אם המערכת הזאת לא תהיה חזקה מידי? וכמה בערך תעלה הרכבה לדברים שציינתי+סאב?

תודה.

פורסם

מפרט נחמד אז ככה קומפוננט יעלה לך 900 שח ,מגבר 1000שח,ומנחת סביבות ה800 שח לא יודע בידיוק וסאב כך קיקר C12 או רוקפורד P1 זה תלוי בטעם שלך קיקר עולה 320 שח ורוקפורד 370שח.התקנה זולה 500-600 יקרה 700-900 .

כך זה תלוי במתקין ואיכות החומרים ואיכות ההתקנה .מקווה שעזרתי לך .מחירים אתה יכול ליבדוק בזאפ.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

ואם יש לך תקציב לסאב יותר יקר ב800 אז כך ES300 או סרווין ווגה ותיבה עולה סביבות ה200 . את כל הרכיבים אתה יכול ליקנות מיד שניה ואתה יכול לחסוך כמה מאות שקלים.

פורסם

והמערכת לא תיהיה חזקה מידי היא תיהיה מציון ביגלל שהאוטו שלך קטן

פורסם

הסאבים מעולים

פורסם

אבל אין לך מספיק כוח בישביל לנצל אותו כי המגבר של בגישור מוציא סביבות ה150רמס .וJBL דורש300רמס. GTO1202D או GTO1204D זה של JBL.

פורסם

תחכה גם לתגובות של אנשים שיותר בתחום מימני בזה

פורסם
אבל אין לך מספיק כוח בישביל לנצל אותו כי המגבר של בגישור מוציא סביבות ה150רמס .וJBL דורש300רמס. GTO1202D או GTO1204D זה של JBL.

PAPULA, באזורים שאין לך ידע\נסיון\נתונים\הוכחות אני מבקש ממך לא להגיב בצורה עובדתית!

150RMS בגישור?, מאיפה הבאת את הנתון הזה?!

הJBL דורש 300RMS, סאב לא "דורש" כלום, זה פשוט יכולת הספיגה שלו...

לדעתי, תקרא קצת ותלמד ואז תשתתף ותטעה אנשים שמעוניינים לרכוש דברים במיטב כספם...

• תוכן חדש...