Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פענוח בדיקת רכב -פיגו 206CC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חצי ממכוני הבדיקה מכניסים סתם בעיות לרכב בריא בשביל לכסות לעצמם את התחת במקרה

שאם יקרה משהו בעוד חודש למנוע לדוגמא הם יגידו "אבל אמרנו לך", לדוגמא:

ברכב שאני קניתי רשמו לי מספר בעיות במנוע, אבל מסתבר ששבוע לפני בדיוק המוכר הכניס את הרכב

לטיפול במורשה והביא לי קבלות על כל הדברים החדשים שנעשו ובנוסף הלכנו למורשה שאני מכיר שיבדוק תקלות ולא היו!

עוד דוגמא, על הפנסים היה אבק ובתוצאות הבדיקה נכתב שהפנסים דהויים ויש להחליפם בדחיפות :shock: זה כבר היה השיא

תעשה את השיקולים שלך, תקח אותו למוסך מורשה ביחד עם המוכר שיבדקו לך אותו שם.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

• ספונסר פורום
פורסם
סימני מעבר לחץ דחיסה למערכת הקירור מסתכמים ב-1200 ש"ח של החלפת אטם? :shock:

אתם לא חושבים שיש כאן סיבה מוצדקת לפירוק ראש מנוע? שלא לדבר על פלאשינג וניקוי של מערכת הקירור?

אורן, דעתך?

לא הבנתי את השאלה,1200 ש"ח כוללים בתוכם עלות פרוק והרכבה של ראש המנוע יישור שטח לראש המנוע ואטם ראש חדש מקורי.

אורן

פורסם

ככה יש לי פיגו 206cc

גם לי היה כתוב את זה בבדיקה נזילה בן הראש לבלוק האוטו לא אוכל מים אבל יש סימנים של הזעה הבנתי שזה תופעה ידועה באוטו הזה .

אני אומר את זה מנסיון כי הכנסתי 4 cc לפני שקניתי את האוטו הזה ,ובכולם היה כתוב את הנזילה הזאת זה המחלה של האוטו הזה הבנתי, גם חבר שלי יש לוcc וגם הוא יש לו את המחלה הזאת.

אני לא יודע עם זה יכול להיות משמעותי וללכת ולזרוק סתם כסף אני חושב שעדיף לחכות ולבדוק עם האוטו אוכל מים ולראות מה עושים בהמשך בנתים תיסע זה גם מה שאמרו לי.

עוד משהו חבל שאתה לא מכיר אותי כי אני חולה בראש בעניין של קוסמטיקה של המכונית, איך שקניתי אותה עשיתי לאוטו טיפול ב3 אלף עשיתי לה משולשים+טיימינג+פרונט+איזון +טיפול גדול 30k .

עכשיו הדבר הבא זה לצבוע אותה בשחור כי אני היתי נעול על הצבע הזה מהתחלה ולא מצאתי שחורה במצב טוב,וכמובן גאנטים והמערכת הרצינית של מהאוטו הקודם בדרך להרכבה.

מה שאני בא להגיד לך שגם אאני התבאסתי בגלל זה(נזילות) אבל עזוב תיסע מנסיון הבנתי שזה המחלה של האוטו הזה.

הגעתי למצב שהתבאסתי ורציתי למכור אותה חשוב לי להדגיש לך שהביטוח יקר באוטו הזה!!!

אבל התוצאה של המנוע באוטו שלי יצא 85 אחוז הוא 77 ק"מ.

והוא באמת נראה שמור מכני והכל רק הבעיה הזאת אבל לא יודע נזרום נראה.

כמו שחבר שלי אומר אי אפשר לדעת מתי בנאדם יקבל התקף לב או דום לב(סע חיים פעם אחת)אותו דבר המנוע.

--> מערכות / שיפורים <--

פורסם

הצעתי בכתב, כולל רשימת התיקונים והמחירים במפורט, לבעל הרכב סכום של 45000 שח שזה 10K פחות מהמחירון לפני יומיים.. והוא לא חזר.

כנראה שהוא לא מעוניין :)

בכל אופן אני לא מצטער לשנייה, סה"כ זאת הרפתקה שלא הרבה היו רוצים לעבור...וכנראה שגם אני לא ... אם יהיו אילו התפתחויות בהמשך אעדכן אתכם, תודה על הייעוץ והתשובות לכולם.

• ספונסר פורום
פורסם

שלום לכולם.

לצערי,כאשר כתבתי את המחירים בשרשור,במוחי התייחסתי למנוע TU 8 שסתומים של 206 רגילה,ולא מנוע 16 שסתומים כמו שיש בCC

המחיר של תיקון הנזילה מראש המנוע עומד על כ2300 ש"ח ולא 1200 כמו שכתבתי קודם,

אני מתנצל אם גרמתי לפותח השרשור אי נעימות .

תודה לחבר הפורום שהפנה את תשומת ליבי בהודעה פרטית

בברכה

אורן בן סימון

פורסם
הצעתי בכתב, כולל רשימת התיקונים והמחירים במפורט, לבעל הרכב סכום של 45000 שח שזה 10K פחות מהמחירון לפני יומיים.. והוא לא חזר.

כנראה שהוא לא מעוניין :)

בכל אופן אני לא מצטער לשנייה, סה"כ זאת הרפתקה שלא הרבה היו רוצים לעבור...וכנראה שגם אני לא ... אם יהיו אילו התפתחויות בהמשך אעדכן אתכם, תודה על הייעוץ והתשובות לכולם.

עשית בחכמה. זה בדיוק מה שאני הייתי מציע במקומך (עם מקום למיקוח של עוד 2-3K ש"ח כלפי מעלה).

אם הוא לא התקשר עדיין להתמקח, כנראה שהוא לא ממש רוצה למכור את הרכב (וכמו שאמרת הוא לא לחוץ למכור).

לא נורא, תמשיך לחפש. בסוף יפול משהו טוב.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...