Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 משומשת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפיתוי גדול - סיטרואן C5 שנת 2002-2003: זולה מאוד (25,000-35,000) אבל נוחה ומפנקת. קצת גדולה ומגושמת, אבל כך טבען של מכוניות גדולות (ז"א אין לי בעיה עם זה). השאלה היא האם לקנות או לא?

יש למשהו חוויות ממקור ראשון על התחזוקה של המכונית בשנתונים האלו?

אם אקנה כזאת, האם אני צפוי לראות במוסך בית שני שלי?

פורסם

1. מאד תלוי איך שמרו על המכונית הבעלים הקודמים.

2. תלוי איך אתה תמשיך לשמור עליה. אם תתחיל הזעה מצינור הידראולי שעולה מעל 3K ש"ח ובמקום להחליף תחליט לשים בנד (ואז ההזעה תופיע במקום אחר, ועם הזמן יגיעו נזילות נוספות מבלאי של מערכות אחרות), אתה תקלל את הרגע שקנית.

החלקים של המערכת ההידראולית מאד יקרים.

יתר המכלולים זהים ל 307 / 406 מאותם שנתונים (מנועי 2 ליטר).

צריך לזכור שלכל חלק יש בלאי טבעי, ועם השנים נדרשת תחזוקה, על אחת כמה וכמה בלחצים הגבוהים של המערכת ההידראולית.

אם זה לא מרתיע אותך, אתה מקבל את אחד הרכבם המאובזרים והנוחים ביותר בקטגוריה מאותו שנתון.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...