Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אויש אתם מכניסים לי מילים לפה,מי אמר שבגלל שזאת חברה ישראלית הם הכי מתאימים למזרחית? הם משתבלים טוב במזרחית,לכן כל ישראלי שישמע מוזיקה מזרחית בסטים כמו:מורל,הרץ,פוקאל-לדעתי יבחר במורל.טוב לדעתי אם אני יגיד יותר מזה סתם יהיה כאן באלגן,עד לגזענות הגעתם לקחתם את זה קשה מאוד.כל אחד שישמע מה שבא לו,בשביל זה ייצרו לנו אוזניים,אבל העניים שלי עוד לא ראו את מה שהכנסתם לי לפה,לילה טוב.

פורסם
מכיוון שאנו הישראלים ברובנו נוטים לשמוע בעיקר מזרחית-אז דע לך שהסט הזה מצטיין מאוד בכך,ולכן הוא מומלץ.

מעניין אותי איך הגעת לסטטיסטיקה הזו? כי אני אישית לא אוהב את המוסיקה הזו, ועוד הרבה מחבריי.

אם אני מבין אותך נכון, החברות האמריקאיות בטח מצטיינות במוסיקה באנגלית, ולכן הישראלים לא צריכים לקנות (הרי אנחנו אוהבים מוסיקה ישראלית). כנ"ל לגבי החברות הגרמניות.

בכל אופן, אל תצא בהכללה, זה שאתה אוהב מוסיקה ישראלית ים תיכונית ונשמע לך טוב במורל, זה לא אומר שמורל בהכרח הולך עם מוסיקה מזרחית.

בקשר לת'רד, המורל נותנים תמורה מעולה לכסף, לכן ממליצים עליהם.

פורסם

לא לא - ממש לא בלאגן, פשוט תיזהר עם משפטים שעלולים להשתמע כהכללה

גם חוש הומור לפעמים יכול לגרום צרות.

הדרך לגיהנום רצופת כוונות טובות.

בכל מקרה אני דווקא נוטה לא להסכים כל כך עם זה שמוראל מתאימים למוזיקה מזרחית מהסיבות הבאות.

רוב ההקלטות שמתבצעות בארץ מתבצעות באיכות מאוד ירודה - כשמדברים על המוזיקה המזרחית הקלאסית מתקופת זוהר ארגוב ובני זמנו - לא בדיוק ידעו להקליט בארץ כמו שצריך, למען האמת זה לא השתנה הרבה עד היום למעט אולי אמנים שמקליטים באולפני הקלטות שעוד איכשהו מבינים משהו בימים אלו.

ולכן בהרבה מההקלטות הללו יש הרבה עיוותים או הרבה דברים שהוקלטו גם בתחום הגבוה בו רמקולים של מורל סובלים בדרך כלל מחוסר פירוט.

רוק כבד לרוב מהווה אתגר לטוויטרים של מוראל למשל, הפירוט הולך לאיבוד איפשהו בדרך ולכן למעט טוויטרים כגון הסופרימו אנשים שהז'אנר העיקרי שלהם הוא מטאל או רוק כבד לא ימהרו לבחור רמקולים של מוראל.

העובדה היא שיש לי שתי מערכות - אחת בכל רכב, אחת מבוססת על סט אילייט שלושה חלקים (שבקרוב ינוון מאוד אבל זה כבר ת'רד אחר) והשניה מבוססות על הייבריד אודיו שבהם הטוויטרים הם מאוד פתוחים ובהירים.

רוק כבד ללא ספק נשמע טוב יותר בהייבריד אודיו אם כי הוא נשמע גם נהדר במוראל אבל באמת - זה אתגר די גדול בשבילם.

גם מיזרחית לדעתי בגלל הסיבות שציינתי מעלה תישמע טוב יותר בהייבריד אודיו.

ווקאלי לעומת זאת, מוזיקת לאונג' - דברים רכים - יש משהו במוראל שאין לו תחליף...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הכוונה פה הייתה שלקחתם את זה רחוק.מישהו נותן פה מילה טובה על רכיב מסויים ובגלל שיש פה לא מעט שמחזיקים ברכב שלהם סטים שונים לגמריי יוצאים בהתקפה ורואים את זה על הצד הרע ביותר שניתן לראות את זה.ואז הפיתוח של זה הופך לוויכוח בעל 50 עמודים על איזה רמקול טוב יותר,חבל,אמרתי את דעתי הכללית על המורל,אפשר היה להגיד לי בנקודה הזאת טעיתה והיתי מבין,אבל להזכיר שגם סטים אחרים נשמעים טוב במזרחית זה כבר להיות משוחד-דוגמא הכי קלה שכרגע אמר LAN,הייבריד אודיו טובים לטעמו גם במזרחית-מסכים איתך-רק מעניין למה דווקא את החברה הזאת הזכרתה ולאוו דווקא שגם DLS (סתם זרקתי) נשמעים טוב בסגנון המוזיקה הזה.

העיקר שכל אחד אוהב מה שיש לו ברכב-זה חשוב,אבל דיברנו על מורל ספציפית בת'רד הזה אז בואו לא נחרוג למקומות של מה יש לכל אחד ברכב וכמה טוב הוא נישמע בסגנות הזה והזה.

בניגוד לכוונה שלי לפרוש מהשרשור היתי חייב להגיב,ולא אתבייש לעשות זאת שוב כי אינני עובר על שום חוק בפורום,אני רק אומר את דעתי.יש פה סטיגמה קלה שאם מישהו שלא מבין כביכול (כמוני) אומר משהו לא מדוייק כולם חייבים "לצאת עליו" ולתקוף כאילו התגרתי במשהו שאסור,אז בכיף אני ישמע מה יש לכם להגיד ואני יסכים שטעיתי כניראה,יש גבול לפעמים כמה זה ניתן להקשבה.כי יקום פה כל אחד שמרגע שהוא קנה סט מסויים יתחיל "לשווק אותו" ויגיד -"שמע ,אולי לא תאהב כי זה האוזניים שלך יחליטו,אבל נסה את הרמקולים _____ הם ממש אחלה"יודעים מה-במקרה,בלי כוונה,לרוב זה יהיה הרמקול שנמצא ברכב שלכם.

אני יודע כמה התקפות אני יקבל אחרי ההודעה הזאת אבל את שלי אמרתי,ומקווה שחלק יבינו אותי,לא מנסה לפגוע בשום טעם של אחרים,ולא מאמין שעברתי פה על שום חוק,התנסחתי בצורה מכובדת ככל שניתן.אז לפניי שהמקום הזה הופך לעוד 50 עמודים נוספים,נסו לתקן אותי במקום לתקוף.

פורסם

לדעתי , בכל מקום שהומלץ פה על מורל גם הוסבר למה. הטוויטר רך ומפורט, והכי מתאים לכל אחד, וופר איכותי. בנוסף מוראל נותנים כמו שנאמר תמורה מצויינת לכסף, הסטים הנמוכים (טמפו) עובדים מצויין עם הגברה וגם בלי, כך שהוא מתאים לכל מי שלא מחפש להשקיע יותר מדי ברמקולים אך בכל זאת מחפש צליל איכותי, והכי חשוב מאוד קל למצוא את הרמקולים שלהם, כך שניתן בקלות לעשות השוואת מחירים ולרכוש במחיר הכי נמוך שאפשר.

פורסם

הכי מתאים לכל אחד? לא הייתי אומר.

היתה תקופה בפורום הזה שהיו כאן שני מחנות ברורים מאוד - פוקל ומוראל.

לא כולם אוהבים את הסאונד החם והרך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמה שטויות בשרשור אחד.

לך תשמע מספר מערכות עם הדיסקים שלך, כל השאר בלבול מוח.

נ.ב

עדיף לא בדוגמנית אלא ברכב, תחכה בסבלנות לתאריך שיהיה לך נוח.

בשיפוצים

פורסם

זו חברה שחברות אחרות בעולם מעתיקות את הרמקולים שלה וקונים בעצם פסי ייצור או שפשוט קונים סטוק שלם של רמקולים שלהם ומשנים להם את השם.

חברות כמו XTANT, חברות כמו VIFA חברות כמו DLS חברות כמו דיינא-אודיו (שעד היום לא ברור לי מי יצר את מי) חברות כמו אומגה אודיו, רנסנס אודיו שהן כולן מבוססות מוראל או חולקות עיצובים משותפים לרמקולים שלהם.

.

רק תיקון קטן.

לDLS אין כל קשר מקצועי או פיננסי למורל.

הקשר היחידי בינהם, הוא שהם רוכשים את הממברנות באותו המפעל בגרמניה, פרט לכך שום דבר.

under construction..

פורסם
חברה ישראלית שנותנת תמורה מעולה לכסף ומוערכת בעולם כולו.

הפולס שעולה כאן 400 ש"ח עולה בארה"ב כמעט 700 ש"ח.

וואו, עד שיש משהו שבארץ עולה אשכרה יותר זול מארה"ב (חוץ מפירות וירקות) :shock:

לגבי מזרחית, אני שומע ברמקולים קומפוננט של מורל מטאל, אז הם (ורדיודיסק קנווד) לדעתי בנויים למטאל :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואין אם זה שום דבר פסול - כל אחד אוהב לשמוע כמו שהוא אוהב לשמוע והכל לגטימי.

ורק למען יהיה ברור לגבי למה אני ממליץ על HAT - כי יש לי רמקולים שלהם... יש לי נסיון איתם... ומהרוב המוחץ של המערכות שיצא לי לשמוע עד היום אני אהבתי הכי הרבה את הרמקולים של היצרנים הבאים:

מוראל - יש לי. סט שלם של אילייט ואח תאום לסופרימו מבית אומגה אודיו קו נטוי רנסנס אודיו.

אינפיניטי - רק הסאבוופרים של הקאפא והקאפא פרפקט - יש לי.

אאורה - סאבוופרים... יש לי... אוהו יש לי...

HAT - יש לי ואני מת עליהם.

AA האבוק - יש לי ורק לאחרונה גילית מה הם מסוגלים לעשות.

רמקולים שאין לי אבל לא הייתי מתנגד בשום צורה שיהיו לי -

רמקולים של סיז מהסדרות הגבוהות - אמנם חסר קצת אוויר בטוויטרים אבל רמקולים מדהימים לכל הדיעות.

רמקולים של סקאן ספיק או מבוססי סקאן ספיק.

אודיסון תסיסס - אני פשוט מזיל ריר מלחשוב על זה אבל בסופו של דבר אני לא אלך עליהם כי הם - מזכירים לי יותר מידי את מוראל וכבר הייתי, עשיתי, מיציתי.

זה פחות או יותר הרמקולים שהכי עשו לי את זה ולעולם לא הייתי אומר למוצר שלהם לא.

כרגע אני נהנה מהסט של HAT בתוספת עם מידבאסים של AA וזה סט רמקולים שפשוט עושה לי את זה.

מותר לי - תרגעו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...