Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחליף כניראה את הפיאט פונטו ספייס 2001 שברשותי ומחפש רכב עם צריכת דלק נמוכה או סבירה, שיהיה לרכב שוק פחות או יותר וחלקים זולים או סבירים בכניסה למוסך, העדפה לרכב לא קטן, אני אוהב את האופל אסטרה שנת 2000 או 2001 ( לא זוכר ) וגם שברולט קאווליר אבל לשניהם אין שוק וחלקים יקרים, חבל...

תודה

פורסם

אוקיי אני יעשה לכם את זה יותר קל, אחרי חרישת אתר שיש בו לוח רכב אני מתלבט בין יונדאי אקסנט לבין יונדאי לנטרה ורנו קליאו B שזה מכונית קטנה וכל הזמן נהגתי על מכוניות קטנות אז כניראה שבא לי לנהוג על רכב גדול אבל אולי תשכנעו אותי אחרת כי חשוב לי צריכת דלק נמוכה.

פורסם

תלוי איזו שנה אתה מחפש ?

אם אין לך בעיה לרדת בכמה שנים (איזור 1995-2000) אתה יכול למצוא איזו סובארו גראנד לאונה (אימפרזה) ידנית או אוטומט

לי הייתה אחת והייתי פשוט מרוצה מכל רגע . היא אמינה בטירוף מנוע חזק סחבה לי מהצפון ועד אילת והחלקים שלה זולים ומצויים בכל מרכז חלפים בזיל הזול .

אם אתה רוצה להשאר בתחום 2000-2002 אתה יכול לחפש אולי רנו מגאן ידנית אומנם לא הייתה לי כזאת אבל אני מכיר אנשים שהיתה להם מגאן קופה והיו מאוד מרוצים גם מהתצרוכת דלק .

זו דעתי בכל אופן .

בהצלחה .

פורסם

תודה על ההצעות אבל אני מתלבט בין הרכבים שציינתי ואין לי בעיה לרדת כמה שנים, לגבי סובארו אני לא אוהב סובארו אבל תודה לשניכם, אני לא ישאר כניראה עם הפונטו, מחכה לתשובות לגבי הרכבים שבהם אני מתלבט.

פורסם

חברה, אף אחד לא יודע ? אני יזכיר לכם, אני מתלבט בין יונדאי אקסנט לבין יונדאי לנטרה לבין רנו קליאו B , תודה.

• תוכן חדש...