Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום...

יש לי פולו 16V שנת 99

התחילה לי בעיה לא מזמן שהמנורה של הלחץ שמן נידלקת ואז הרכב נותן 3 ציפופי אזהרה כאלה..

עכשיו היא יכולה להיות דלוקה 2 שניות ולהתכבות והיא יכולה להיות דלוקה דקה שתיים ואז להיתכבות, ואז לחזור אחר כמה שניות או כמה דקות או יותר איך שבא לה זה לא קבוע.

בהתחלה פחדתי עצרתי בדקתי שמן ראיתי שהכול בסדר, והמשכתי לנסוע, אני נוסע עם זה כבר כמה ימים ושהיא נידלקת אני לא עוצר או משהו והרכב מרגיש בסדר, מגיב מצויין ולא מיתחמם.

מה יכולה להיות בעיה? קרה למישהו?

נ.ב.

אמרו לי שיש לפולו בעיות עם המד שעונים (ובאמת יש לי העיות עם המד סל"ד הוא מזייף) יכול להיות שזו הבעיה?

פורסם

יכול להיות שאתה מחסל את המנוע שלך. לעולם לא נוסעים כשנורת לחץ שמן דולקת!

גרור בהקדם האפשרי את הרכב למוסך מומלץ ואמין שיבדוק את מצב השמן והבוצה במנוע. אם לא יתגלו ממצאים חריגים יש לבדוק את לחץ השמן בעזרת שעון חיצוני.

מתי החלפת שמן ופילטר לאחרונה?

פורסם

האוטו עבר טיפול לפני 3 חודשים.

הוחלף השמן והפילטר שמן, זה התחיל אחרי זה.

חבר של אבא שלי שהיה לו לפני מספר שנים מוסך מורשה של VW העיף מבט על הרכב ואמר שזה לא בעיה של שמן זו בעיה או

של היוניט או של המד שעונים.

מה אתם אומרים?

פורסם

חבר יקר, מלהעיף מבט לא ניתן להסיק שום מסקנה לגבי הבעייה ברכב שלך גם אם הבחור בעל מקצוע.

קפוץ למוסך לשם בדיקה מקיפה בעזרת ציוד מתאים בכדי למנוע נזק למנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם הבעיה התחילה בסמוך לטיפול דווקא הגיוני שאכן יש בעיה ולא שמדובר בהתראת שווא. אם כך ואם כך הנסיעה עם הרכב ממש לא שווה את הסיכון. אני על הרבה פחות מזה הייתי גורר את הרכב למוסך. אם לא תעשה כך השרשור הבא שלך עלול להיות:

"מחפש מנוע לפולו 16V"

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ לך לא לנסוע ברכב עד שתיתברר הסיבה להידלקות הנורה ,

עליך להיכנס למוסך ולבדוק לחץ שמן מנוע באמצעות שעון מכני ,

מוסך מיקצועי שמכיר את הרכב יוכל גם לחוות דעתו לעיניין האפשרות

להימצאות בוצה במנוע ולהמליץ לך מה לעשות בעיניין .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...