Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז כבר תקופה שאני עובד ממש כמו חמור חוסך שקל בשקל כדיי לקנות אוטו אמין וטוב.

בקיצור, לפני כמה ימים חבר של אבא שלי אמר לו שהוא רוצה למכור את הסיאט איביזה שלו. הסיאט ממש שמורה שנת 2002.

מבחוץ אין לה שריטה, מבפנים קצת קוסמטיקה לא תזיק, אבל לא משהו נורא עשתה 130 אלף ק"מ מנוע 1400.

הוא מוכר אותה ב 32 אלף, אבל אבא שלי מכיר אותו והם חברים ממש טובים, אז הוא אמר שיעשה ב 23 אלף ואפילו פחות. רציתי חוות דעת, כי עבדתי ממש קשה ואני ממש לחוץ בכסף, בקושי את זה אני יכול להשיג וממש לא בא לי להתחרט על זה.

נשמע משתלם? מה מומלץ לבדוק לפני, למרות שאני ממש סומך עליו הוא חבר טוב של המשפחה ואין מקום לדאגה?

תודה רבה..

פורסם

קח למוסכניק\בדיקה ותראה מה ה"פאקים" ברכב, יעלה 400 שקל בבדיקה אבל תאמין לי יחסוך לך הרבה בעיות בעתיד.

דרך אגב עם הוא מוכר כזה בזול זה די עסקה משתלמת עם הרכב במצב טוב.

פורסם

כמעט אף פעם לא מומלץ לעשות עסקאות בין חברים, אבל בכל זאת, אם אתם סומכים עליו, כנראה שזו עסקה טובה. מומלץ בכל זאת לברר היסטוריית טיפולים ולקפוץ לחוו"ד במוסך, ולו בכדי לדעת אילו הוצאות עומדות בפניך בקרוב (טיימינג, בלמים, קלאץ' אם יש, צמיגים וכדומה).

שים לב שרכב הוא הוצאה - כך שמעבר לתשלום הראשוני עליו, דע שיהיה עליך להוציא 1000-1500 שקלים בחודש בערך לתחזוקה שלו (כולל דלק, בהנחה ואתה לא נוסע המון).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

*** תוכן ההודעה נמחק. נא לכתוב עם סימני פיסוק ***

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

תשמע אם הוא מוכר לך את האוטו במקום ב32 ב23 זה עדיין שווה, כי יש לך 9 אלף שקל לישור קו, ואז תוכל למכור אותו במחיר המקורי שלו (אם אתה עדיין לא מרוצה).

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

פורסם

ואם הרכב שבור מכל כיוון אפשרי ודילגו לו על ה5 טיפולים האחרונים? במצב כזה גם רבע מחירון הוא לא יקבל.

באופן כללי, זה שהוא מוכן להוריד כ"כ הרבה במחיר לפני שהוא בכלל דיבר איתך כבר דורש הרמת גבה.

יש שני משפטם שמניעים את רוב האנשים:

"בפרנסה אין חברים", "כשזה מגיע לכסף מצדי שכולם יעלבו עליי".

9K זה לא סכום קטן, אפילו בין חברים טובים. בדוק את הרכב ב7 עיניים.

• תוכן חדש...