Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מארגן קבוצת חברים מהעבודה לקארטינג, ומעוניין לדעת מהו מסלול הקארטינג הטוב והמומלץ ביותר באיזור המרכז, תל אביב.

הפעם האחרונה שהייתי בקארטינג היתה לפני כמה שנים וזה היה לדעתי בגו קארטינג פולג, אבל אני מניח שהדברים השתנו מאז. שמעתי למשל ביקורות טובות על פרו קארטינג ברחובות (או שמה זה בקרית אונו?).

אני מחפש מקום עם קארטים חדשים ואיכותיים שמתוחזקים היטב, עם מסלול איכותי וכד'. ההעדפה היא למסלול סגור, ולא תחת כיפת-השמים.

המלצתכם?

פורסם

רחובות כבר לא קיים, הוא עבר לקריית אונו.

כל מה שאתה מבקש נמצא בקריית אונו. כדאי לברר מתי המסלול יוגדל, זה אמור להתרחש בקרוב.

סעו ותהנו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לדעתי כרגע בילו הכי טוב. אבל בקריית אונו עוד לא הייתי - מה שבטוח, הכלים במצב הכי טוב יהיו בקריית אונו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
גם בביל"ו הכלים במצב לא רע בכלל.

בתור מישהו שיש לו אי אלו שעות מסלול במסלולים בארץ, מצב הקארטינג בקריית אונו יהיה יותר טוב. ההבדלים היו ממש קטנים שם (לפחות כשזה היה ברחובות בקניון).

שלא תבין לא נכון, בבילו הקארטים גם במצב טוב מאוד, אבל מבחינה אובייקטיבית, קריית אונו מנצח מבחינת המצב המכני. מבחינת המסלול, סביר להניח שבילו יהיה יותר מהנה (בתנאי שלא ירד גשם) - אבל עוד לא הייתי בקריית אונו במסלול, לצערי. :(

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
בתור מישהו שיש לו אי אלו שעות מסלול במסלולים בארץ, מצב הקארטינג בקריית אונו יהיה יותר טוב. ההבדלים היו ממש קטנים שם (לפחות כשזה היה ברחובות בקניון).

שלא תבין לא נכון, בבילו הקארטים גם במצב טוב מאוד, אבל מבחינה אובייקטיבית, קריית אונו מנצח מבחינת המצב המכני. מבחינת המסלול, סביר להניח שבילו יהיה יותר מהנה (בתנאי שלא ירד גשם) - אבל עוד לא הייתי בקריית אונו במסלול, לצערי. :(

קריית אונו, מפעילים מקצועים - מי שיודע לנהוג מקבל קארט פתוח וזועם, המסלול ניראה קטן במבט ראשון אבל מאוד מהנה בנהיגה... מומלץ.

פורסם

קריית אונו מסלולים ברמה גבוה יחסית לשאר המסוללים בארץ.

יתרון נוסף שזה בתוך חניון סגור אני מעדיף מקום סגור.

גימיק נחמד יש בו,על ההגה יש לך זמן סיום של עקפה.

פורסם

וייסבורד שלום

אני שמח שבחרת בנו ממגוון המסלולים,

אני בטוח שתהנה ואשמח אם תציין בזמן ההגעה שאתה חבר הפורום.

איציק

• תוכן חדש...