Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני צריך קצת עזרה בקניית פנסים שקופים אחוריים("בקליות").

אז ככה,האוטו הוא סובארו אימפרזה שנת 2004 ולא כ"כ מצאתי מקומות שמוחרים פנסים שמתאימים לשנה הזו רוב הפנסים הם לשנים2002-2003.

השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין פנסים אחוריים שקופים של שנת 2002-2003 בסובארו שלי כי לא כ"כ מצאתי הבדלים בין הפנסים בשנים האלו.

* רשימת מקומות שמוחרים פנסים שקופים אחוריים לאימפרזה בהחלט יעזרו לי..!

פורסם

כמו שכבר ציינו לך פה,פנסים זה לא שיפור הקשור לכוח ואחיזה.לכן לא מתאים לפה.

מה שכן אתה יכול לנסות בE&A או PIT'S מאמין שיש להם במלאי.

כנס לקטגוריית פורום "ספונסרים".

תמצא את מבוקשך.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אם הפנסים זהים לא תהיה בעיה להרכיב, מקסימום פחח יתקן את זה - אבל:

כמו שכבר כתבתי לכמה אנשים פה, יאשה מתמחה בין היתר בתאורה לרכב;

אני מאמין שהוא תיכף יענה לך. 8)

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

ואין מצב שיאשה שוכח איתו את המפתחות שנועלים דלתות ודיונים.8)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

רק תקווה שיאשה לא יישכח להביא איתו את הכלים שלו כדי שתצא לך עבודה כמו שצריך ותהנה!

לא לשכוח ש27 אינצ' זה מיוחד!

פורסם

פאם פאם פאאאם!

הגעתי.

בקליות שקופות זה טוב. לדעתי צריך לעשות להם קדח קטן למעלה לזרוק 2 דגי זהב בקדח ואז למלא מים.

תחשבו איזה מדליק יהיה לראות דגי זהב. גם יהיה להם כייף, כל פעם שאתם מאותתים הם יתחילו לרקוד כי הם יחשבו שהם בדיסקוטק. (מגוחך לומר דיסקוטק כשאין כבר מוזיקת דיסקו, לא?)

חוץ מזה, יהיה מגניב להתגרזן מאחורייכם בפניות, רק כדי לראות את הדגים בזווית בפנס מאחורה...

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...