Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, יש לי פולו 98

אחי לפני כמה זמן לקח את האוטו לחבר שהחליף לו את הידית הילוכים לאחת מעוצבת

קיצר שמתי לב שהידית הילוכים נשלפת כזאת בקלות, פשוט מרימים אותה..

אתמול החלטתי להחזיר את הידית הישנה, אבל עדיין קל לשלוף אותה, ולפעמים כשאני מוריד להילוך רביעי אז היא נשפלת ביתר קלות

איך אני מקבע אותה ?

תודה

פורסם

הידית המקורית מחוברת ע"י בנד לחיץ. אם הוא עדיין שם- לאחר הכנסת הידית למקום תכווץ אותו בעזרת צבת ואז תלביש את השק למקומו.

פורסם

אממ, בעיקרון לא יודע אם זה אותו מצב.

אני חתכתי את המוט הילוכים שלי בקולט, וקיצרתי אותו שיהיה ממש קטן, לאחר מכן החלפתי לראש קריסטלי, שקוף כזה.

היה מרווח כי הראש היה יותר גדול בקוטר מאשר המוט, אז שמתי איזולירבנד על המוט כדי שיהיה מגע בין הראש למוט, ואז בתוך הראש שמתי דבק חם והלבשתי אותו על המוט, לחצתי כמה שניות, להשאיר את זה במשך 3-4 דקות וזהו מחזיק לי טוב.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

אני לא מאמין שהוא יכול להשתמש בבנד כזה זה יהיה מכוער ויבלוט מהשק.

מה שאני מציע כי היה לי את אותה בעיה מציקה בפולו שלי שהחלפתי ידית. זה ללפף איזולירבנד סביב מוט ההילוכים.

ברמה עד שתגיע למצב שבו הידית לא יוצאת. להבא תקנה ידית עם בורג אלן מובנה בפנים. בהצלחה :-D

HU : Pioneer Premier P510UB ;Amplifier Kenwood 240W RMS; Soundstream Ls692 6x9 Speakers + Comp' Image Dynamics CTX65(100RMS) ; Sub-woofer Pioneer 800Watt

×
×
  • תוכן חדש...