Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. במקביל לחיפוש מאדם פרטי, אני שוקל רכישת פונטו גרנדה מטרייד מובייל,

פרט לבדיקת רשיון הרכב, ספר טיפולים, סעיף מקוריות,

בדיקת שעבוד, לוודא שמדובר ביד 00 וכמובן להעביר את הרכב בדיקה במכון שאבחר,

מה עוד חשוב לבדוק כאשר רוכשים את הרכב ממרגש הטרייד אין של היבואן ?

(קראתי את כל השרשורים שעוסקים בנושא, השאלה האם יש דברים חשובים שלא ציינתי)

2. הרכב הינו שנת 2008, נאמר לי שהוא עדיין באחריות יצרן (במקור היא שנתיים)

בחישוב זריז, אם הרכב עלה על הכביש בתחילת 2008, האחריות עומדת להסתיים,

ואם בסוף 2008, אז יש עוד שנה אחריות יצרן.

כיצד ניתן לבדוק זאת ? פשוט לפי התאריך שכתוב ברישון הרכב ?

(בלי קשר לאחריות יצרן, יש אחריות בסיסית של טריידמובייל למשך שנה)

פורסם

1. רוב הדברים שכדאי לבדוק מסוכמים במדריך שלנו לרכישה מסוחרים ומגרשים שמופיע בשרשורים הדביקים.

קח בחשבון שיתכן והרכב יהיה משועבד אם מדובר ברכב יוצא ליסינג.

2. תאריך העליה לכביש מופיע על הרישיון והוא די מדויק לצורך חישוב האחריות. אפשר גם לברר את תוקף האחריות בכל מוסך מורשה פיאט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
1. רוב הדברים שכדאי לבדוק מסוכמים במדריך שלנו לרכישה מסוחרים ומגרשים שמופיע בשרשורים הדביקים.

קח בחשבון שיתכן והרכב יהיה משועבד אם מדובר ברכב יוצא ליסינג.

2. תאריך העליה לכביש מופיע על הרישיון והוא די מדויק לצורך חישוב האחריות. אפשר גם לברר את תוקף האחריות בכל מוסך מורשה פיאט.

1. לא מדובר ברכב ליסינג, כי אם יד פרטית,

עברתי על הדביקים, השאלה אם יש משהו חשוב שלא ציינתי.

2. כלומר, אם מדובר בשנתיים, החישוב הוא שנתיים מתאריך העלייה לכביש ?

תודה !

פורסם

מניסיון של חברים פה בפורום ובפורום של אלפא רומאו כדאי שתבדוק את הרכב טוב טוב "טרייד מוביל" כבר הוכיחו שהם לא אמינים בלשון יפה...

חבר פורום לקח פה רכב שלטענתם נקי ובדיקה ונמצא שיש לו מכה בשאסי אותו דבר היה עם אלפא ספיידר שהם ניסו למכור בקיצור תבדוק טוב טוב את הרכב

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אני לא חושב שיש טעם לפתוח את הדיון הזה,

אני מחפש גם פרטיות (ואגב, אין הרבה) וגם במגרשים מוכרים.

אני לא מוצא לנכון לפסול מגרשים,

כמו בכל מקום, גם במגרשים יש אנשים מאוכזבים, וגם ברכישה מאנשים פרטיים יש מאוכזבים,

בכל מקרה, יש לקחת את הרכב לבדיקה, ולפעול ע"פ התוצאות.

כל עוד מדובר ברכב פרטי יד ראשונה (לצורך העניין), שעובר בדיקות, אין שום מניעה לרכוש ממגרש מוכר.

בכל מקרה, אשמח לקבל תשובות ענייניות לשאלותי.

תודה.

פורסם

אם כבר ניב העלה את עניין אמינות טריידמוביל אז:

לפני קצת פחות מחצי שנה הלכתי עם חבר שרצה לראות מה יש לטריידמוביל להציע, מצאנו שם מגאן 2000 ומשהו, לא זוכר בדיוק את השנה, החבר שלי התלהב, במבט כללי לא מצאנו איזה שהיא בעיה ברכב, לקחנו לבדיקה בקומפיוטסט ושם התגלה שהגיר האוטומט בסוף דרכו. כמובן שבטריידמוביל לא ידעו על זה כלום ואמרו שגם הם בדקו ואין שום בעיה, אחרי ויכוח קל הם שלחו את האיש הטכני שלהם לבדוק את האוטו והוא אמר בפרוש שיש בעיה בגיר.

דרשנו את הכסף של הבדיקה (הם מראש מתחייבים על בדיקה) והלכנו משם.

(מדובר על ראשל"צ)

יכול להיות שכל העניין היה בתום לב אבל אני בספק רב.

המוסר השכל הוא כמובן לא לוותר על בדיקה בשום אופן...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אורי,עצה קטנה,

שקונים רכב ממגרש,הסיכון הוא רב יותר שכן אינך יודע באמת מי נהג על הרכב בזמן שהרכב ישב במגרש,יכול להיות שנהגו עליו מספר אנשים בזמן קצר אתה לא יכול לדעת,זה הדבר המרכזי שלי אישית מפריע.

• תוכן חדש...