Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אודי80,שנת 1994, 1600

שלום

המאווררים לא עובדים בזמן והמים במיכל העבוי מבעבים ,אך המאווררים לא עובדים,רק כשאני פותח את פקק מכל העיבוי ,המאווררים עובדים.

בעיקבות הבעיה הוחלף אטם ראש מנוע,אך ללא הועיל.

הוחלף יוניט מאוורר .

מה עוד יכולה להיות הבעיה?

תודה

  • ספונסר פורום
פורסם

ברכב הזה יש נטיה חזקה ביותר לסתימת המקרן

תבדוק את זה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

הוחלף טרמוסטט, יוניט מאוורר הוחלפה, רדיאטור תקין.

רק כשמכבים את המנוע המאוורר פועל, כשמדליק סויצ המאוורר מפסיק לעבוד.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

תגדיר "רדיאטור תקין" , עבר ניקוי? הוחלף חדש? על סמך הקביעה שהוא תקין?

 

בתור התחלה, הייתי מנתק את החיבור של היוניט שעל הרדיאטור, ומקצר אותה עם חוט ברזל לכמה שניות, גם בסוויץ' סגור וגם בפתוח, צריך להבין איך הסוויץ' קשור לעניין (אם בכלל).

 

בדוק האם כשהסוויץ' סגור האיתות או הכפתור של המזגן (ושאר רכיבי חשמל) פועלים או לא, נתקלתי בתופעה של מודול חשמלי של סוויץ' שלא נסגר טוב/נפתח טוב , ועושה צרות. אצלי הוא לא היה מנתק את כל רכיבי החשמל לגמרי בעת סגירת סוויץ', ואז הוונטות היו עובדות גם בסוויץ' סגור (לא אמורות לעבוד כשהוא סגור) , וגם הוינקרים, וגם המזגן (וונטה וגם נעילת הקלאצ').

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

×
×
  • תוכן חדש...