Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה ברכב שלי מותקנת המערכת הזאת pioneer 7150 רמקולים אחוריים 6*9 KENWOOD 500W וקומפוננט מהסוג JBL POWER 6560 וסאב פיוניר 800W (קודם כל מה דעתכם על הרכיבים האלה? )

הסאב הולך לעבור שידרוג בעוד כחודשיים כנראה לסאב מסוג JBL P1220BR או JBL GTO1204BP אני עוד לא סגור על זה

עכשיו אני צריך לקנות מגבר בטווח המיידי אני מתלבט בין שני מגברים אחד מונובלוק ואחד 4 ערוצים או מגבר אחד 5 ערוצים,כשהתקציב כולל התקנה הוא 2000 ש"ח מבקש את עזרתכם וייעוצכם

(יש אפשרות ללכת על יד שנייה אבל עדיפות גדולה לחדש כי חלק מהסכום צריך לעבור בכ.אשראי)

תודה מראש.

פורסם

אולי תיקח מגבר 4 ערוצים אחד טוב כמו הסאנדאון 100.4, תגביר את הקומפננט ואת הסאב(320+rms בגישור) ואת האחוריים תחבר לרדיו דיסק

אם אתה רוצה מונו ו4 ערוצים אז הייתי קונה מונו גיי בי אל מיד שנייה וסאנדאון 50.4 חדש

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...