Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מורל דוטק MK2 עם טוויטר MT-22 אחד מהם חדל לעבוד, השני עובד כרגיל, פתחתי כמה פלסטיקים ברכב מצאתי איפה יושבת הקופסה שממנה יש 2 יציאות לרמקול ולטוויטר, כדי להגיע לטוויטר אני צריך לפרק הרבה דברים, אני יכול לדעת דרך החיבורים בקופסה הזאת עם הטוויטר שרוף?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תחבר את החוטים של המיד התקין לטוויטר בווליום נמוך ותראה אם הוא מנגן

במידה וכן , אז הבעיה בקרוס

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

מה זה מיד מה זה קרוס לא הבנתי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הכיוונים כנראה לא היו נכונים או שהעמסת על הרמקולים

בכל מקרה אין אחריות על טוויטרים

אבל גש למתקין יבדוק עבורך את הנושא

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

הקופסה שממנה יש 2 יציאות לרמקול ולטוויטר - זה הקרוס. אתה יכול לבדוק את הטויטר עם מולטימטר או סוללה 12v (של מקדחה למשל).

פורסם

כשאני יחבר את הסוללה אני אמור לשמוע רעשים מהטוויטר?

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

היום סוף סוף פירקתי את הטוויטרים מהרכב, מאז שכתבתי פעם האחרונה גם השני הפסיק לעבוד, החזקתי את הטוויטרים ביד וחיברתי לשתי החוטים, עם בודק רציפות של וולט-מטר, ולא השמיע שום צליל, הטוויטר שרוף נכון? וגם בקרוס הגבהתי ווליום וחיברתי וולט-מטר והיתה לי קריאה קבועה של 0.01 וולט, כאשר אני מגביה את הווליום זה לפעמים קופץ ל-0.03 וולט, זאת אומרת הקרוס בסדר נכון? וגם כן חיברתי סוללה לטוויטר ושיחתי עם החוטים על המגעים של הסוללה (9V) ולא השמיע שום צליל

זהו אין מה לעשות עם הטוויטרים האלו?

פורסם

מכל הבדיקות שעשית לא הצלחתי להבין מה בדיוק נעשה.

אם שני הטויטרים לא עובדים, אז טיפה יותר בעייתי לבודד את האחראי.

תנסה לחבר את המיד (הרמקול הגדול שיושב בדלת) במקום הטויטר לקרוס.

יש צליל? הטויטר כנראה הזדכה על הפק"ל שלו.

אין צליל? צריך להמשיך לבדוק, אבל כנראה שזה הקרוס (במידה והמיד עדיין מנגן בחיבור המקורי שלו, ולא בוצעו שינויים בחלקים אחרים במערכת).

מתחדשת*

פורסם
היום סוף סוף פירקתי את הטוויטרים מהרכב, מאז שכתבתי פעם האחרונה גם השני הפסיק לעבוד, החזקתי את הטוויטרים ביד וחיברתי לשתי החוטים, עם בודק רציפות של וולט-מטר, ולא השמיע שום צליל, הטוויטר שרוף נכון? וגם בקרוס הגבהתי ווליום וחיברתי וולט-מטר והיתה לי קריאה קבועה של 0.01 וולט, כאשר אני מגביה את הווליום זה לפעמים קופץ ל-0.03 וולט, זאת אומרת הקרוס בסדר נכון? וגם כן חיברתי סוללה לטוויטר ושיחתי עם החוטים על המגעים של הסוללה (9V) ולא השמיע שום צליל

זהו אין מה לעשות עם הטוויטרים האלו?

אתה לא בודק נכון , סוללה לא תשמיע כלום, היא נותנת מתח ישר בעוד שרמקול עובד עם מתח חילופין.

הבדיקה הנכונה עם מולטימטר , היא של התנגדות ולא רציפות . בדוק את מגעי הטוויטר , טוויטר תקין יתן תוצאה של 4-6 אוהם . טוויטר תקול יתן תוצאה של "אין סוף " או ol תלוי בסוג המודד ץ

עם סוללה אפשר אפשר לבדוק את "קוטביות" הרמקול , זה בערך כיוון ליפוף הסליל כדי שיהיה באותה פאזה כמו חברו מהערוץ השני.

• תוכן חדש...