Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פיאסטה trend

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניינת לרכוש את הפורד פיאסטה החדשה 5 דלתות. העניין הוא שיותר ויותר אומרים לי שמאחר ואני לא קונה רכב לשלוש שנים, הרבה יותר כדאי לי לקנות מכונית יפנית, שלא רואה הרבה מוסך.

יש לציין שקראתי לפני הרבה על הפורד, ואהבתי אותה מאד. העניין הוא שכן חשוב לי מכונית שבעתיד אוכל למכור בקלות ושלא תיכנס הרבה למוסך.

אשמח לתובנות נוספות

פורסם

כן - מי שטוען בפניך שלא כדאי לך לקנות פיאסטה חדשה אלא יפנית מסתמך על דעות קדומות וסטיגמות שהושרשו כאן במשך שנים, לא על עובדות. לא ידוע על שום בעיות אמינות מוגזמות בפיאסטה, ובהחלט לא הייתי לוקח את זה בתור שיקול בקנייה.

הבחירה בפיאסטה אגב מצוינת - המכונית טובה מאוד. בהצלחה בקנייה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
כן - מי שטוען בפניך שלא כדאי לך לקנות פיאסטה חדשה אלא יפנית מסתמך על דעות קדומות וסטיגמות שהושרשו כאן במשך שנים, לא על עובדות. לא ידוע על שום בעיות אמינות מוגזמות בפיאסטה, ובהחלט לא הייתי לוקח את זה בתור שיקול בקנייה.

הבחירה בפיאסטה אגב מצוינת - המכונית טובה מאוד. בהצלחה בקנייה.

תודה רבה. ושאלה נוספת- בהשוואה ליונדאי I30, איזו משתיהן היית לוקח?

פורסם

אם היית משווה בין רכב יפני לרכב שמיוצר במלזיה ניחא, אבל הפיאסטה הנמכרת בארץ מיוצרת בגרמניה.

לדעתי בסגמנט הסופר מיני הפיאסטה היא כיום הרכב הטוב ביותר ביחס למחיר.

לידיעתך מדובר ברכב השני הכי נמכר באירופה ב-2009 אחרי פולקסווגן גולף. ואת יודעת משהו? גם האירופאים לא אוהבים לבקר הרבה במוסך, לא רק את.

פורסם
אם היית משווה בין רכב יפני לרכב שמיוצר במלזיה ניחא, אבל הפיאסטה הנמכרת בארץ מיוצרת בגרמניה.

לדעתי בסגמנט הסופר מיני הפיאסטה היא כיום הרכב הטוב ביותר ביחס למחיר.

לידיעתך מדובר ברכב השני הכי נמכר באירופה ב-2009 אחרי פולקסווגן גולף. ואת יודעת משהו? גם האירופאים לא אוהבים לבקר הרבה במוסך, לא רק את.

אהבתי את התשובה :-)

תודה.

היום קניתי אותה . בירוק ליים :-D

• תוכן חדש...