Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

בבעלותי טויוטה יאריס 2009,וברצוני להוסיף לרכב מוט מייצב לגלגלים האחוריים.בחיפושי בפורום לא העליתי דבר על מוט לדגם הספציפי הזה שנמכר בארץ.נתקלתי אך ורק באתרי אינטרנט בחו"ל.בבירור מול מחסן טויוטה-אין להם דבר שכזה במלאי.יש להם חישוקים ועוד חלפים,אך אין להם מוט מייצב אחורי.

האם מישהו מכיר/יודע על אתר אינטרנט אמין בארץ או בחו"ל שניתן לרכוש דרכו את המוט הנ"ל או תוספות נוספות לרכב?האם מישהו יודע על טווח מחירים בייבוא לארץ?או על חנות מסודרת בישראל שמייבאת את המוט או אביזרים לרכב?

פורסם

מוט מייצב לרכב שלך יש לנו של OMP

לא במלאי אבל ניתן להזמין ללא שום בעיה

MA1826.jpg

נתי

PIT-STOP

פורסם

נתי, אני חושב ש-OMP מייצרים רק מוט גישור עליון, ונראה לי שהוא מדבר על מוט מייצב אחורי תחתון.

ממה שאני יודע רק Progress מייצרים כזה חלק ליאריס אבל יכול להיות שאני טועה.

***Skodillac***

פורסם

אכן,דיברתי על מוט מייצב לגלגלים האחוריים,הוא ניתן להרכבה (לפי תרשים שראיתי באתר) מתחת לבולמי הזעזועים האחוריים.

פורסם

גרשון,תודה רבה..שלחתי אליהם מייל אך הם לא מייבאים את החלק הנ"ל לארץ ולא מבצעים משלוחים.

זוהי חנות שמאוד רציתי לקנות ממנה את החלק הזה ועוד חלקים נוספים.

אגב,נכנסתי לאתר toyota.com וראיתי את שאר הדברים שהם מוכרים שם כתוספת ליאריס (דהיינו-מגיני פגוש,דיבורית אלחוטית,אומים מיוחדים לגלגלים,ועוד אביזרים מקוריים לרכב) ופשוט הצטערתי על כך שלא ניתן לייבא אותם לארץ.

• תוכן חדש...