Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאתה שוכח פה שהוא פרט מאוד חשוב שבהתחלה כשהיית על 123 קמ"ש באמת בחישוב שלך תקף של 34 מטר לשנייה אבל מה שאתה שוכח זה שברגע שלחצת על הבלם המהירות שלך התחילה לפחות... זה לא שנסעת 123 קמ"ש מרגע שהשוטר סימן לך ועד העצירה אלא המהירות כל הזמן פחתה => המרחק לשנייה קטן => הזמן הכללי לעצירה גדל => החישוב שלך לא נכון... אני בטוח שיש איזשהי משוואה שמייצגת מצב כמו שתיארת של פחיתות המהירות וזמן עצירה וכו... אבל היא לא פשוטה כמו המשוואה שאתה הצגת... הטיעון שלך לא תקף (ואני בטוח שאתה לא הראשון שחשב עליו וזאת לא הפעם הראשונה שהמשטרה שמעה אותו ואני בטוח שיש להם טיעון נגד יותר טוב כבר מוכן), ורק למען ההגינות אני חייב להגיד לך שאני חושב שאני עצרתי לא פעם ממהירות של 100-120 מ200 מטר בלי חריקת צמיגים, בלי נעילת גלגלים ואפילו בלי הרגשת אי נוחות הכי קטנה... אני לא עורך דין אבל לדעתי אם תלך עם זה למשפט תפסיד.

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

פורסם

גם אני הייתי בסרט הזה ,חישובים עיניינים זה לא הגיוני איך עצרתי בזמן,בסוף הלכתי לעורך דין שילמתי מה ששילמתי ויצאתי זכאי

את מרחק תגובה,מרחק עצירה וכול... אתה יכול לימצוא בספר לימוד תאוריה . נראה לי שזה קביל בבית משפט

פורסם
ורוני..

ממאה קמש מרחק העצירה הוא 78 מטר כמדומני...

מרחק תגובה מרחק +מרחק בלימה =מרחק עצירה..

וזה בבלימת חרום..

הוא לא בלם בלימת חרום כאמור...

יש לו קייס טוב...

ממאה קמ"ש מרחק בלימה הוא כ-40 מטרים. מרחק תגובה אם נחשב 3/4 שניה הוא עוד כ-20 מטרים. סה"כ 60 מטרים. הטיעון שלו היה שלבלימה בלבד (אחרי מרחק התגובה) היו לו עוד כ-100 מטרים. במהירות 123 מרחק הבלימה הוא כ-60-70 מטרים, כך שאם היו לו עוד כ-100 זה די והותר.

אין לו קייס, מכיוון ש-1. לא ניתן לחשב כמה זמן במדויק לקח לשוטר לקפוץ לכביש וכמה זמן לקח לו לראות את השוטר ו-2. לא ניתן לחשב מהי עוצמת הבלימה שבה הוא בלם (סתם להגיד לשופט שהוא לא בלם חזק זה לא ממש טיעון).

שוב אגיד - בבלימת חירום מ-100 קמ"ש מרחק העצירה הוא כ-40 מטרים וזמן העצירה כ-3-3.5 שניות. בבלימה שאיננה בלימת חירום המרחק גם יכול להיות קרוב ל-80 מטרים, נניח, אבל אתם מוזמנים לנסות ולבדוק - אני מבטיח שמ-100 קמ"ש צריך לעצור לאט מאוד מאוד (הרבה יותר לאט מכמה שעוצרים כששוטר קופץ לך לכביש) בשביל לכסות יותר מ-100 מטר בזמן הבלימה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
המסקנה העצובה : לא לרדת מ-150 קמ"ש... :?

הסבר?

עם ההנחייה החדשה , שלא לצלוף מעל 300 מ' , השוטר לא יספיק ללכוד אותך ב-150 וצפונה... :idea:

פורסם

טוב,לאחר ייעוץ עם העורך דין,החלטתי שלא ללכת על זה,בדיוק מהסיבות שננקבו בפורום הזה,אמנם יכולתי ללכת עם זה לשופט,ואם הוא קם בבוקר בצד ימין,וקיבל מאשתו בלילה .... אז אולי היה מצב,אבל זה לא היה כדאי לי כלכלית,גם בגלל העבר הפלילי תעבורתי שיש לי.

בכל מקרה,העורך דין היה מצחיק,הוא אמר לי ,"חבל שלא תפסו אותך על מהירות יותר גבוהה,אולי ככה היית יוצא מזה",לכן מה ש RadarJedi אומר זה נכון..

בכל אופן,תודה לכולם על העצות. :o

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
טוב,לאחר ייעוץ עם העורך דין,החלטתי שלא ללכת על זה,בדיוק מהסיבות שננקבו בפורום הזה,אמנם יכולתי ללכת עם זה לשופט,ואם הוא קם בבוקר בצד ימין,וקיבל מאשתו בלילה .... אז אולי היה מצב,אבל זה לא היה כדאי לי כלכלית,גם בגלל העבר הפלילי תעבורתי שיש לי.

בכל מקרה,העורך דין היה מצחיק,הוא אמר לי ,"חבל שלא תפסו אותך על מהירות יותר גבוהה,אולי ככה היית יוצא מזה",לכן מה ש RadarJedi אומר זה נכון..

ומה אמר העורך דין? יש סיכוי שיוציא אותך מזה?

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

פורסם

:? רק לקרוא . גם זה יותר מדי?

פורסם

העורך דין יוציא אותי מזה רק בהזמנה למשפט שקיבלתי כאשר תפסו אותי,לא עכשיו בתקופה של השלילה המנהלתית,אלא בעוד כמה חודשים מעכשיו.

יש מספר עורכי דין שיודעים את העבודה,במקרה שלי זה עו"ד יאיר סטולר מחיפה,תותח אמיתי.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

:? רק לקרוא . גם זה יותר מדי?

זה כבר קראתי!

התכוונתי למה עורך הדין התייחס לעתיד, האם יוכל להוציא אותו מזה בדרך אחרת מהדרך שבה נקב המחבר המקורי של ההודעה הנ"ל...

אהבה באה בזוגות, לנשים ולמכוניות...

• תוכן חדש...