Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6023 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

תמיד חלמתי לשדרג את ההגה ברכב מהגה העור המקורי להגה של גולף R32 מקורי או להגה של המהדורה המוגבלת לרגל 25 שנה ל GTI , גם הוא מקורי. שניהם מתאימים לרכב 1:1.

יש כעת מספר הזדמנויות מעניינות ואני שוקל בחיוב לבצע הזמנה כזו.

השאלה שלי היא האם יתכן שיעשו בעיות מבחינת משרד התחבורה ולא יתנו לי להכניס את הפריט לארץ ? (בגלל שזה אביזר בטיחות או כל סיבה אחרת)

מדובר בפריטים יקרים מאוד שאני לא מעוניין לאבד בדרך, אין לי בעיה לשלם את עלות המכס שלהם אבל אני רוצה לוודא שההגה יגיע בשלום.

הייתי שמח לשמוע מבעלי הנסיון.

תודה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לי לא היתה בעיה להכניס את ההגה - זה עבר בדואר בלי בעיה והגיע עד הבית, אבל מצד שני הערך של זה היה נמוך מ 50 דולר, מה שכנראה לא יהיה נכון במקרה שלך.

כיון שאני מניח שאתה מזמין את הכל מחו"ל, הבעיה הגדולה שלך להערכתי תהיה המשלוח של כרית האויר. כיון שהיא כוללת נפץ, הכרית אסורה למיטב ידיעתי במשלוח בדואר ובהכנסה למטוסים. מעבר לזה, אני מעריך שההגה ידרוש אישור סטאנדרטי ממשרד התחבורה (ליד מאזדה בת"א, לא זוכר את שם הרחוב), כך שאולי שווה לך לקפוץ לשם/להרים טלפון כדי לברר איתם את הסוגיה.

פורסם

עד כמה שאני יודע, במערכת של הכריות אוויר יש כפ"ט (כדור פירוטכני) שמפוצץ את הכרית.

אני לא חושב שיתנו לך להכניס את זה, וככל הניראה במדינת חלם - חובה להוציא לזה אישור מיוחד מאיזה פקיד מיוחד שעובד רק בין 14:00 ל 14:35 עם הפסקת צהריים באמצע, וממוקם בראש פינה במשרד שקר_כל_שהוא :roll:

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אייל - אני הייתי תוקף את הנושא מכיוון אחר לגמרי!

להכניס את ההגה עם הכרית אוויר (להעביר כמו שנכתב נפץ פירוטכני במכס) נראה לי קצת בעיה.

למה לא לברר אם הכרית אויר שלך מתאימה ולקנות את ההגה בלי כרית אוויר?

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

זוהי אופצייה ב' שלקחתי בחשבון ויתכן שזה מה שאעשה בסוף, פשוט כרית האוויר עולה לא מעט כסף כחלק ממחיר ההגה וזה מגיע ביחד ורציתי שיהיה לוק חדש לכל המכלול בלי קשר לכך שכרית אוויר חדשה תהיה כנראה טובה יותר מאשר כרית אוויר שיושבת ברכב מאז שנת 2001... (קראתי איפשהו שאחרי 10 שנים הכרית מאבדת מן האפקטיביות שלה)

אולי אבקש לפרק את הכיסוי של הכרית אוויר אם אפשרי ולשלוח את ההגה יחד עם הכיסוי.

אגב, זה ההגה:

RLINEWHEEL.jpg

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בלי כרית אוויר- אין בעיה להכניס לארץ הגה.

עם כרית אוויר - לא יכניסו ולא יתירו להכניס בשום אופן.

בהצלחה בכל מקרה

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הערכות תפוגה של כריות אוויר הן באזור ה15 שנה, אבל קשה לדעת מכיוון שלפני 15 שנה כמעט לא הותקנו כריות אוויר במכוניות.

היצרנים אז נתנו הערכה של 10 שנים, לאחר 10 שנים גילו שכריות האוויר עוד תקינות ונתנו הערכה נוספת - 15 שנה.

אני לא הייתי דואג במקומך.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני לא דואג בקשר לתפוגה, אבל חשבתי שאם כבר זה כלול במחיר עדיף לשים חדשה מהמפעל במקום זו שכרגע.

בלי כרית אוויר- אין בעיה להכניס לארץ הגה.

עם כרית אוויר - לא יכניסו ולא יתירו להכניס בשום אופן.

בהצלחה בכל מקרה

רון.

סבבה התחלתי להבין לאן נושבת הרוח בעניין הזה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מה הסיכוי שמישהו מיוזמתו ירצה לרענן כריות אוויר ברכב,מדובר בסכומי עתק

אני מניח שאם אי אפשר להטיס את זה, אז מזמינים דרך היבואן בדואר ים.

עתיד,

לא נורא, בסופו של דבר בעזרת לוי יצחק שימשיך לשחוק את המחירון של דור 5,תוך שנתיים-שלוש כולנו נשתדרג ושם השמיים הם הגבול מהבחינה הזו.

דרך אגב, אם ההגה של דור 5 היה מתאים מבחינת כרית אוויר, לא הייתי חושב פעמיים.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...