Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אנטריקוט תמיד היה המועדף עליי עד שדגמתי כמה גושי סינטה שהשאירו את האנטר' מאחור.

מדיום, מלח ופלפל גס בלבד. פעם אהבתי לשפוך על הסטייק שמנת, חרדל ועוד קישקושים,

אבל למדתי שאסור להפריע לבשר עם שטויות אז זה הפסיק.

המבורגר - מעדיף בשר כבש אבל הדגש הוא על שומן. תנו לי אותו נוטף ומלוח קלות וקניתם אותי.

נקניקיות חריפות (האמיתיות, אלה עם ה"קונדום" :lol:) בתור מנת פתיחה - הולך.

שיטת עשייה - הופתעתי מהתוצאות על מחבת פסים.

עריכה: אומי, ניסית פעם סטייק בפויקה?

איתי.

סטייק ככה לבד? לא עוד לא , אני ארשום לעצמי לפוייקה הבא ( בקצב שאני חי זה בטח יהיה בכיפור הבא , וזו אחלה זמן לבשל בסבלנות), שמנת לא מדבר אלי , חמאה על כמעט כל בשר באה טוב.

איך אתם יכולים לאכול בשר על מדיום?! ומדיום רייר אפילו?

מה הקטע שלכם, הכי טעים זה לאכול את הבשר לא משנה איזה על וול או לחילופין מדיום-וול.

ותיבול? מלח גס ופלפל עושה את העבודה מצויינת :)

בקיצור אתה הורג את הבשר פעמיים , לא חבל ?

סליחה שאני הורס שרשורים, אבל בתור בשלן מתחיל, איך משתמשים בפויקה? רגיל, על הגז? או פשוט בתוך התנור.. על 180 מעלות? (אני מעדיף דברים שיושבים בתנור 3-4 שעות... לאו דווקא בשר..).

בגדול על גחלים , אפשר גם שיהיה קצת אש, אפשר בתוך תנור , לא ניסיתי לבד אבל אכלתי .

פויקה בעצם בשמו ה"מקצועי" הוא סיר קדרה,כמו של המכשפות:lol:.

פויקה יכול להעשות על מדורה על לחילופין על כלב גז(כמו שאנחנו עושים שאין כוח לעשות מדורה או שעושים פויקה בבית).

פויקה הוא סיר שמחולק להמון גדלים,כל סיר ממוספר,2\3\4 וכן הלאה.

כל פעם שאני מדבר עם מישהו על פויקה אני שואל אותו את שאלת השאלות שלא הרבה יודעים את התשובה:

מה בעצם מסמל המספר של הסיר? התשובות למינהם הם: "קוטר המכסה...קוטר הסיר..ליטרים שנכנסים בסיר".

תמיד שאני אומר להם מה בעצם אומר המספר יש פרצוף כזה :shock:,המספר מסמל את כמות העופות השלמים שניתן להכניס לסיר.

נקניקיות אני פחות מעדיף(ואני גם לא מדבר על זוגולובק) אלה על צוריסוס ומרגז שהתכולה שלהן תמיד מפחידה אותי עם הצבע האדום הזה.

תיקון באדום , השאלה היא איזה עוף ...

שמעתי כבר לא מעט הגדרות רובן בסגנון דומה .

לגבי הנקניקיות , תצלה אותן קצת יותר , ותפסיק לחשוב תתחיל לאכול .

פוייקה כדאי לעשות על המון גחלים ולא על אש גלויה , אש גלויה מחממת אזור אחד הרבה יותר מהר מאזור אחר, כל הרעיון של הפוקייה זה בישול איטי וחלוקת חום שעוברת לכל הסיר בצורה שווה בזכות הברזל .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

לגבי אש גלויה - תלוי מה אתה מבשל בפויקה. אם זה נזיד שדחפת לתוכו מיליון ואחת דברים

וגם נוזלים (עם קצת חול כתבלין כי לא רואים כלום בלילה), אין בעיה עם אש גלויה,

ניסינו מספר פעמים. לא יודע לגבי מאכלים אחרים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מבין אתכם? שרשור שעוסק במוות של יצורים חיים, שפעם היו להם חברים, מחשבות, חלומות...

ומה עכשיו?

עכשיו זה "טעים"... ;)

סטייקים: אנטריקוט - מדיום רר עם צד אחד עשוי יותר מהשני. במסעדות בשר אני כבר התיאשתי מזה, למרות שפעם אחת יצא ה"שף" לראות מי האיש שהזמין את זה, ובא ואמר שככה הוא מכין את הסטייקים שלו. לפי איך שהוא היה ניראה הייתי אומר שהוא אוכל כל בוקר_צהריים_ערב_לילה במסעדה.

טיבון - כשיש, רק על האש, סגירה משני הכיוונים וצליה בחום נמוך כ 6-8 דק' מכל צד.

צלעות כבש - תענוג בכל מצב, על האש, במחבת או בתנור.

צלי: סינתה עם שיני שום נעוצות בה, מרוחה בשמן זית מעורבב עם תבלין הפלא - קייג'ין.

בשר מיובש: סינתה חתוכה ל רצועות של 4-5 מ"מ, טבולות במרינדת השף (טאריאקי, סויה, רוטב ווסטרשייר, סוכר ומלח וטיפה צילי גרוס) ומבלות כ 6-7 שעות בחום מה_זה_נמוך בתנור.

פלדה: אותו הדבר, רק רצועות יותר דקות...

המבורגרים: אנטריקוט (או משהו שניקרא "קשתית") מעורבב עם שומן כבש קצוצים להם בכיף עם תבלין הפלא, פילפל שחור וטיפה מלח. מדיום רר בבקשה...

תיבול: לסטייקים: מרינדה מבירה, קייג'ין, פלפל שחור, שום. למרות שלאחרונה החליף הטאריאקי ורוטב הווסטרשייר את כל זה...

צלעות כבש, טיפה קיג'ין וזהו.

מלח גס על האש אחרי שהסטייק סגור. גיליתי שאם שמים מלח במרינדה הסטייקים נהיים קשים יותר.

זו, פחות או יותר, המורשת אני מעביר לבן שלי... אז תהנו!

אגב, אממ, עוף? זה לא ממש בשר... נכון? 8)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• אחראי פורום
פורסם
לגבי אש גלויה - תלוי מה אתה מבשל בפויקה. אם זה נזיד שדחפת לתוכו מיליון ואחת דברים

וגם נוזלים (עם קצת חול כתבלין כי לא רואים כלום בלילה), אין בעיה עם אש גלויה,

ניסינו מספר פעמים. לא יודע לגבי מאכלים אחרים.

זה נכון, אבל אם בנוסף יש בשר בקר סטנדרטי (כמו בחמין) אז עדיף אש קטנה יותר לאורך זמן (לאורך הרבה יותר זמן),

או בתנור ששם יוצא מדהים.

הכי שוס - פויקה 3 או 4 מלא מים, בתוכו נח לו פויקה רבע או חצי למרק כתום מעושן הכי טעים שאכלתם בחיים.

ונחזור למאכלים שנשמו פעם עצמונית.

איך אני עושה קבב קטלני?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נוסע לקצב בשלומי ומבקש ממנו בשר טחון לקבב שהוא עושה!

אחד הקבבים היותר טעימים שאכלתי(טעם אישי,אפשר לקחת את זה בהמלצה).

**ההודעה הנ"ל אינה למטרת פרסום ואין לי שום קשר לקצביה הנ"ל.

בן.

Got To love It

פורסם

סינטה איכותית ומיושנת, על גריל פחמים, מדיום רייר עם מלח ופלפל וקניתם את עולמי בנזיד עדשים :lol:

בתחום הלבן, סטייק צוואר לא יכול להשאיר אותי אדיש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בשבילי רוטפלש (נתח קצבים) החלק העבה פשוט מעדן מלכים ,מי שעוד לא ניסה לא יידע טעם גן עדן מהו.

הדק עובר לטחינה בתוספת שומן כבש ועד שלל דברים שאבא לי לא תורח לספר לי כשהוא מכין אותם ,עד עכשיו גם אין סיבה להתלונן.

כמובן צלעות כבש אף פעם לא מזיקות וסינטה להשלמת האוירה תמיד מבורכת.

פילה אני פחות אוהב ,למרות שגם לזה אני מסוגל לפנות מקום.

כמובן הדבר הכי חשוב הוא שהחבר הכי טוב שלי הוא בעל חנות איטליז וכל המשפחה שלו הם סוחרי בקר ככה שבנוגע לנתחים איכותיים אני הבן אדם הכי מסודר שיש 8).

כמו כן תמיד אני אשמח לאכול ביצי הודו ,שקדים(חלוויאת) והדובדבן שבקצפת כבד פאקינג אווז פאקינג גא גא פאקינג טעם החיים פאקינג נוזל לי ריר מהעניים.

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם

פלדה

אסאדו

אנטריקוט עצם

נתח קצבים {אנטרניה}

שקדי בקר {אחלה מנה ראשונה}

אני אשתדל לעלות לכם כמה תמונות להמחשה יותר מאוחר.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מישהו יודע במקרה אם נמכרים מנגלים אישיים?

לפעמים בא לי סטייק רק לעצמי ואני מתבאס להדליק מנגל גדול רק בשביל זה וחשבתי אולי אם קיים מנגל פחמים בגודל של למשל 20 ס"מ על 20 ס"מ או משהו בסגנון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

קח לך חתיכת פח (אני עשיתי אחת בשתי שניות מקופסאת שימורים שפתחתי בשני הצדדים וחתיכתי אותה לאורך ליצירת פס פח), חלק איתה את המנגל הזה לחצי, מלא רק חצי בפחמים ויש לך מיני מנגל אישי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...