Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בטוח שהרבה מחברי הפורום אוכלים בשר,כל אחד לטעם חיכו נתח אחר. האחד אוהב כבש,השני אוהב את הפרה, נשתדל לא לדבר על אוכלי החזיר כדי לשמור על כשרות קצת בפורום.

מי שאינו חובב בשר או סוג של צמחוני\טבעוני כנראה זה לא שרשור לא בשבילו,התנצלות מראש.

ישנם המון סוגי נתחים עם המון סוגים של צליה,תבלונים פשוטים של מלח גס ופלפל ויש גם סוגים שונים של מרינדות.

חלקנו יעדיפו נתח מפילה משובח וכנראה שחלק עוף בשבילם יעשה את העבודה.

את האנטריקוט שלי אני אוהב על האש,אדום מבפנים אך שזוף מבחוץ.

ההמבוגר שלי משתדל להיות מבשר כבש וכמובן שיהיה מדיום,בשר כבש לא בנוי להשרף בשמש :)

דעתי האישית? מי שעושה פילה על המנגל טועה בדרך הכנה,שלי נצרב על מחבת יצוקה ובלי שוף תבלון מיוחד חוץ ממלח ופלפל,לפעמים הפילה מוחלף בחתיכה של נתח קצבים. אך איך הוא נמס בפה:p.

אז..לאיזה נתח אתם מתחברים?

Got To love It

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אנטריקוט - מלח פלפל וקייג'ן, מדיום. אם לא על האש, אז סוגר נתח עבה במיוחד במחבת ומכניס לתנור. אחרי זה מוציא לקרש, נותן לו לנוח מעט, ופורס חתיכות דקות לטובת הסועדים.

בגרסת העל האש אני נוטה לעיתים לשים בקומה השניה של המנגל, בדיוק מעל הסטייק, נתח חזה אווז, כדי שהשומן ינזל על הסטייק. יאמי.

Skirt Stake, ידוע גם כקצה השפונדרה - מדיום עד מדיום רייר. מלח ופלפל ויאללה לאש, או למחבת פסים יצוקה.

נתח קצבים, כנ"ל. לגבי הנמס בפה, אני מקווה שהתכוונת לפילה. אם נתח הקצבים נמס בפה, משהו לא בסדר, זו חתיכה לאנשים שבאו ללעוס.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש הרבה אנשים שלא מודעים לכך שצריך לתת לבשר קצת "לנוח" אחרי שהוא נעשה.

הסיבה לכך היא שהבשר "נתפס" ורק לאחר זמן מה הוא משתחרר.

זאת הסיבה שלכל נתח יש את הזמן הנכון לא "לשבת" לאחר השחיטה,בעת השחיטה השרירים של הפרה מתכווצים מה שיגרום לנתחים להיות קשים ללסיעה ומאד לא נעימים לחך.

Got To love It

פורסם

אנטריקוט, קצת מלח וזהו. על גחלים

מידי פעם אני מגוון עם השריה קצרה ביין אדום לפני עליה על האש

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

את האמת ?

אני טורף , כל מה שהיה לו פעם אמא , ועשוי נכון אני אוכל .

לרוב אני מעדיף בלי הרבה תבלון, אם אפשר בלי תוספות ושטויות ליד ( חוץ מקצת סלט , או משהו חריף) , כמובן עד מדיום לא יותר , או כמו שאמרו חכמנו " לא צריך להרוג אותו פעמים , תוריד כבר מהאש".

יש מעט מאוד חלקים שלא יצאו טוב בידיים הנכונות , אני מאוד אוהב פילה ומאוד אוהב סטייק לבן , חוץ מזה מתענג על סינטה, לשון , נקנקיות טובות ( לא אני לא מתכוון לזוגלובק גמדים ), דגים ושכנים של הדגים .

הדבר היחיד שלא אכלתי ואני לא חושב שאני מתכוון לאכול , זה אשכים למינהם , למרות ששמעתי המלצות אין סוף.

אשמח לשמוע המלצות לעשיה ביתית מעניינת של בשר נפוץ (ואני לא מתכוון לסטיק עין קפוא בחבילה של4 )כגון השיטה של ניץ'.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• אחראי פורום
פורסם

אנטריקוט תמיד היה המועדף עליי עד שדגמתי כמה גושי סינטה שהשאירו את האנטר' מאחור.

מדיום, מלח ופלפל גס בלבד. פעם אהבתי לשפוך על הסטייק שמנת, חרדל ועוד קישקושים,

אבל למדתי שאסור להפריע לבשר עם שטויות אז זה הפסיק.

המבורגר - מעדיף בשר כבש אבל הדגש הוא על שומן. תנו לי אותו נוטף ומלוח קלות וקניתם אותי.

נקניקיות חריפות (האמיתיות, אלה עם ה"קונדום" :lol:) בתור מנת פתיחה - הולך.

שיטת עשייה - הופתעתי מהתוצאות על מחבת פסים.

עריכה: אומי, ניסית פעם סטייק בפויקה?

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בדרך כלל אני מעדיף גבינות מהסוג שעולה יותר מבשר, לצערי...:roll:

אבל אם בשר, אז רוסטביף מסינטה. נתח של 1.5 ק"ג, קצת תבלינים מסביב,

והופ לתנור - כמה דקות בעוצמה גבוהה, ואחר כך צלייה איטית עד שזה מוכן.

כשאני אומר "מוכן" אני מתכוון לכך שבפנים ורוד, על סף האדום.

ממתין שיתקרר וחותך לפרוסות דקות-דקות.

ובאופן כללי, אני אף פעם לא אתנגד לאנטריקוט מדיום-רייר עם חמאה מתובלנת בצד.

תוספת: לגבי פויקה, לא ניסיתי סטייק, אבל כל דבר שאתה זורק פנימה יוצא טעים, אחלה כלי שבעולם.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

איך אתם יכולים לאכול בשר על מדיום?! ומדיום רייר אפילו?

מה הקטע שלכם, הכי טעים זה לאכול את הבשר לא משנה איזה על וול או לחילופין מדיום-וול.

ותיבול? מלח גס ופלפל עושה את העבודה מצויינת :)

פורסם

הדבר היחיד שלא אכלתי ואני לא חושב שאני מתכוון לאכול , זה אשכים למינהם , למרות ששמעתי המלצות אין סוף.

הפסד שלך, האשכים של הכבש זה מאוד טעים.

רק המלצה קטנה, אל תעשה את זה בעצמך כדי שלא תצטרך להסתכל על זה לפני שזה יורד מהמנגל כי אז זה באמת נראה די דוחה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• אחראי פורום
פורסם

תוספת: לגבי פויקה, לא ניסיתי סטייק, אבל כל דבר שאתה זורק פנימה יוצא טעים, אחלה כלי שבעולם.

האמת שאף פעם לא הייתי חושב לעשות סטייק בסיר (שזה מה שזה בעצם :-)) עד שאכלתי פעם ראשונה ב"פויקה" ביפו.

יוצא קצת קריספי מבחוץ שזו תחושה מוזרה אחרי שנים של גריל, אבל אחיד וטעים לאללה.

בעיקרון מלהיטים סיר ופשוט מדביקים את הנתח לאחת הדפנות (שמשומנת כמובן).

והכלי הזה באמת ווינר. מצריך סבלנות אבל שווה הכל. יש לי שניים כבר (אוסף אותם כמו בבושקות).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
איך אתם יכולים לאכול בשר על מדיום?! ומדיום רייר אפילו?

מה הקטע שלכם, הכי טעים זה לאכול את הבשר לא משנה איזה על וול או לחילופין מדיום-וול.

ותיבול? מלח גס ופלפל עושה את העבודה מצויינת :)

הכי טעים לדעתך.

שיש דם בבשר אתה מרגיש את הטעם של הבשר, שהוא יבש אתה מרגיש מה שנשאר מהטעם שלו.

לא חייב רייר אבל מדיום אמיתי הבשר יוצא הכי טעים לדעתי.

אבל אני מבין אותך בארץ אין הרבה מסעדות שיודעות להגיש מדיום, גם שאתה מבקש, אתה מקבל וול או רייר.

חוץ מזה שאני לפחות, לא אוכל בשר מדיום או מדיום רייר, אלא אם כן זה בשר באיכות טובה מאוד והוא נשמר במקום נקי מה שאומר בדרך כלל שבדרגות צלייה האלו אני אוכל בעיקר בבית.

למחבת אנטריקוט

לרוסטביף סינטה

לגריל ולמחבת פילה

וכל בשר שהוא, אם הוא מספיק שומני למחבת או לגריל בהתאם לרצון והכוח להבעיר מנגל פחמים עם תבנית בייצים ועיתון (בלי דלק ובלי קלקר ספוג בדלק)

פורסם

סליחה שאני הורס שרשורים, אבל בתור בשלן מתחיל, איך משתמשים בפויקה? רגיל, על הגז? או פשוט בתוך התנור.. על 180 מעלות? (אני מעדיף דברים שיושבים בתנור 3-4 שעות... לאו דווקא בשר..).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
(אוסף אותם כמו בבושקות).

הרגת אותי מצחוק...:lol:

שרגאמן - אתה צודק בנוגע למסעדות בארץ. כמעט תמיד מגישים לך לפחות מידה אחת יותר צלוי ממה שאתה מבקש.

סער - פויקה זה רק בתוך מדורה או גחלים, לטעמי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
סליחה שאני הורס שרשורים, אבל בתור בשלן מתחיל, איך משתמשים בפויקה? רגיל, על הגז? או פשוט בתוך התנור.. על 180 מעלות? (אני מעדיף דברים שיושבים בתנור 3-4 שעות... לאו דווקא בשר..).

פויקה בעצם בשמו ה"מקצועי" הוא סיר גדרה,כמו של המכשפות:lol:.

פויקה יכול להעשות על מדורה על לחילופין על כלב גז(כמו שאנחנו עושים שאין כוח לעשות מדורה או שעושים פויקה בבית).

פויקה הוא סיר שמחולק להמון גדלים,כל סיר ממוספר,2\3\4 וכן הלאה.

כל פעם שאני מדבר עם מישהו על פויקה אני שואל אותו את שאלת השאלות שלא הרבה יודעים את התשובה:

מה בעצם מסמל המספר של הסיר? התשובות למינהם הם: "קוטר המכסה...קוטר הסיר..ליטרים שנכנסים בסיר".

תמיד שאני אומר להם מה בעצם אומר המספר יש פרצוף כזה :shock:,המספר מסמל את כמות העופות השלמים שניתן להכניס לסיר.

נקניקיות אני פחות מעדיף(ואני גם לא מדבר על זוגולובק) אלה על צוריסוס ומרגז שהתכולה שלהן תמיד מפחידה אותי עם הצבע האדום הזה.

Got To love It

• תוכן חדש...