Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

טנדרים משטרתיים 2*4


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב לכמה טנדרים חדשים של המשטרה(היילקס) וראיתי שכולם היו 2*4. מה הקטע פה? אם כבר קונים טנדר אז לא קונים אותו שישמש גם אם יקרה משהו בשטח? לא עדיף כבר לקנות ניידת רגילה במקום טנדר שהוא 2*4? הקטע הוא גם שהוא לא היה אלה של הכלבנים או משהו כזה טנדר רגיל.

פורסם

יש הרבה דברים שאפשר לעשות עם היילקס הנעה אחורית ואי אפשר לעשות סקודה אוקטביה, למשל.

גם מבחינת עבירות, לטנדרים בעלי ההנעה האחורית יש עבירות טובה הרבה יותר משל רכב משפחתי רך "רגיל" בשל השלדה הקשיחה יותר ומכלולי ההנעה הקשוחים יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההילקסים הראשונים שנרכשו אכן היו 2*4 ורובם אוטומטי.

התקן שהם יושבים עליו הוא לא של אוקטביה של הטרנספורטר ושות'.

 

מצאו שעדיף טנדר 2*4 מאשר טרנספורטר בהרבה מקרים. הטנדר הוא ניידת סיור טובה יותר ובעת הצורך גם יכול לסחוב ציוד באופן עדיף.

 

רוב הרכש החדש הוא דווקא 4*4 ידני.

ידני כי המשטרה במגמה לעבור חזרה לגיר ידני בחלק מהרכבים עקב עלויות אחזקה ורכישה עדיפות.

פורסם

באריאל יש רק היילקס VIGO כנראה 4X4 ידני...

 

נדיר לראות פה ניידת של סקודה :lol:

יש אותם רק לבילוש..

 

כל הסיור אצלינו הם VIGO וסופות ישנות

פורסם

באריאל נתקלתי במאזדה 3 שחורה 5 דלתות עם מאגנזיום -שני שוטרים, מושכרת מאלדן.

"אתה רוצה לקנות ביוניר דולבינים?! חדש, לא גנוף. נפל ממשאית"

HU: pioneer 5800 AMP: soundstream lw 4.500 COMP: morel pulse SUB: rockford P2

×
×
  • תוכן חדש...