Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מר בחורצ'יק

, אני הייתי בדיוק באותו מצב כמו שלך, אחד לאחד, ובעיות רפואיות (פרופיל 45 קבוע)

מנסיון אישי

אל תתפנה מהטכני לא משנה מה יעשו מה יגידו ומה יאיימו, לכלא הם יוכלו להכניס אותך רק אחרי אישור של רופא וגם שם תוכל להתלונן על הבעיות הרפואיות שלך (פרופיל 45 אמרנו לא? )

אל תתפנה אל תתפנה ושוב אל תתפנה, כי ברגע שתגיע לבסיס החדש , זהו אתה שם ולא תוכל לשנות את זה , רק ע"י פסילת מקצוע (שזה יקח זמן ) וטופס 55 תשכח ממנו זה לא יעבוד לך בקלות.

אם תצטרך תפסול מקצוע, אל תפחד מאף אחד, אתה סתם חייל בשביל המערכת , אתה צריך להחליף מישהו אחר בתפקיד ,ולכן הטכני יהיה לחוץ להעיף אותך לבסיס שאתה אמור להיות מוצב אליו, פלמחים זה בסיס שאתה תטחן בו תורנויות במיוחד ביחידה שיציבו אותך בה,

אל תתפנה גם אם לא יהיו לך הפניות, ואל תפחד להכנס למעצרים ,

תשתדל לא להיות נפקד, פשוט תשאר בטכני ותעשה כביסה באיזה קופסת פלסטיק שתמצא (עשיתי את זה חודש בריתוק)

מקסימום ההורים יביאו לך בגדים לש.ג

עכשיו זה הקרב שלך לכל ה3 שנים,

מבחינתך יש 2 תוצאות

1. הרצויה ביותר- קרי אתה מקבל את מה שרצית.

2. הרצויה פחות- פסילת מקצוע.

3. עריקות- אל תגיע לזה , זה באמת מפלט אחרון.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

המשך השתלשלות האירועים.

הייתי אצל הרופא יחידה (ועוד אצל הקצין רפואה ראשי של המרפאה), הוא אמר לי בפשטות ובישרות הסעיף שלך פוסל שירות, או שהרופא מומחה יתן לך 24 זמני או שיתן לך ישר 21 (התור לרופא מומחה עוד כשבועיים), הוא בעיקרון אמר לי עכשיו זאת החלטה שלך אם לצאת מהצבא או להישאר בצבא.

כמובן שניצלתי את ההזדמנות וסיפרתי לו את הסיפור ואיך הצבא לא מתחשב בצרכיי ושהם רוצים להציב אותי כל כך רחוק מהבית ובמצב הנוכחי אין לי מה להישאר בצבא, הוא הבין את הבעיה שלי ואוטומטית הוא רשם המלצה למפקדים שלי עם בקשה לשינוי ההצבה לבסיס שקרוב אלי ביותר (בדיוק מה שרציתי) :-P.

הד"ר הוסיף ואמר על כל בעיה שלך תגיד למפקדים שלך שידברו איתי. זאת אומרת שאת ההצבה שלי בעיקרון קיבלתי לפחות מהבחינה הזאת. ניגשתי עם זה למפקד שלי הוא העיף בזה מבט ואמר זה עדיין לא בטוח שתקבל את ההצבה הזאת זה תלוי בהרבה גורמים ובלה בלה בלה, אמרתי לו בפירוש יש לי יכולת לצאת מהצבא באופן מאוד פשוט על 21 אני לא מפחד להשתמש בזה.

בכל מקרה חברים אני עדיין בהתלבטות קשה אם לצאת מהצבא או להישאר ואיך זה ישפיע עלי בעתיד מבחינת מקומות עבודה (אחרי הכל יצאתי על רפואי ולא על נפשי), לימודים אקדמאיים בעתיד(שוקל משפטים). וכמובן על המקצוע הנוכחי שלי בתור הנדסאי אלקט'.

פורסם

אומרים לך זה לא משפיע, מה לא מובן ? מבחינת נסיון באמת חבל שלא תעסוק במקצוע שלך אבל תוכל להשלים באזרחות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אם אתה רוצה ללמות באוניברסיטה, אז תצא מהצבא (חבל על ה-3 שנים שתאבד, גם ככה אין לך רצון להמשיך בתפקיד הנוכחי שלך!). זה לא פוגע ולא כלום!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...