Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mito עולה בארץ 152 אלף לעומת 91 ב UK

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אפשר לקנות BMW 750 שנת 2006 בארה"ב בין מחיר של 27-35 אלף דולר.

תלוי כמובן ברמת גימור של הרכב וזה בהחלט יוצא כמו C5 חדשה.

שים לב שהאדון הנכבד דיבר על חדשה. וסדרה 7 משומשת גם בארץ לא עולה יותר מדי.

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

אכן דיברתי על חדשה.

רכבים לאנשים אמידים כמו לקסוס IS, אינפיניטי G37, אודי A4, ב.מ.וו 3 או במקרה שלי C5 V6 עולים בישראל 300 אלף ש"ח.

300,000 ש"ח חלקי שער הדולר היציג (3.793)= 80,000 דולר (מעוגל כלפי מעלה).

אז בארצות הברית BMW750 עולה 300,000 ש"ח (כן, כמו הרכב בסמלון שלי), בישראל היא עולה 956,000 ש"ח שזה פי 3 ויותר. אין ספק בכלל שמשהו פה לא תקין.

פורסם

אני בכלל לא מבין על בסיס איזה ידע אתה בכלל משווה 2 שווקים כ"כ שונים?

איפה הדמיון בין מחיר הקניה של הרכב על בסיס התחייבות ל 50יחידות לשנה לבין מחיר הקניה על בסיס התחייבות ל 5000 רכבים?

תראה את פערי המחירים האדירים בין מזדה 3 חדשה ללקוח פרטי ובין מזדה 3 שנקנית ע"י חברת ליסינג ותקיש על העניין גם לשוק האמריקאי.

בלי שום קשר לנ"ל, ללא יבוא אישי מקביל, היבואנים ימשיכו לחגוג עלינו ולכן התשובה היא איפה שהוא באמצע, מצד אחד, אין שום בסיס להשוואה למחיר בארה"ב, מצד שני, היבואנים התאוותנים, ללא ספק, צריכים קצת להרגע עם המחירים שלהם ועם נתח הרווח המאוד שמן שלהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כשנגיע למצב שמיסים בארץ הם לא הבעיה, אני בטוח שנמצא דברים אחרים שכן... (ונתלונן על גודל השוק, למשל)

אבל עד אז דיי מיותר לחשוב על זה כי איך שלא תסתכל על זה, בארץ יש לך 100% כאשר במדינות אחרות יש לך 20% ואף פחות.

מתסכל, מאוד.

תסתכל פעם על הכביש, תחשוב על ערכי המכוניות ואז תדמיין שכל רכב שאתה רואה יכל להיות רכב שיקר פי 2.

מדמיין כביש מלא פורשות ושאר מותגי היוקרה מלווים בכמה אקזוטיות? גם אני :(

עכשיו תחשוב על הרכב שיכולת לקנות אם הכסף שהשקעת ברכב שלך היה שווה פי 2... מבאס.

טוב דיי ;)

פורסם
אם היינו מפגינים פעם אחת כמו החרדים ,ומתאחדים כמותם בחירוף נפש

המחירים היו יורדים ,הרי גונבים אותונו לאור יום.

הבעיה זה לא רק מיסים ,לנו הצרכנים יש חלק חשוב בהפקרות הזו!!

וכל מילה נוספת מיותר...

אבל יש מילה אחת בעלת חשיבות יתרה: אם

אז אולי הגיע הזמן לעשות משהו - http://www.nonewcar.co.il

עצומה: http://www.atzuma.co.il/nonewcar/

פורסם
אכן דיברתי על חדשה.

רכבים לאנשים אמידים כמו לקסוס IS, אינפיניטי G37, אודי A4, ב.מ.וו 3 או במקרה שלי C5 V6 עולים בישראל 300 אלף ש"ח.

300,000 ש"ח חלקי שער הדולר היציג (3.793)= 80,000 דולר (מעוגל כלפי מעלה).

אז בארצות הברית BMW750 עולה 300,000 ש"ח (כן, כמו הרכב בסמלון שלי), בישראל היא עולה 956,000 ש"ח שזה פי 3 ויותר. אין ספק בכלל שמשהו פה לא תקין.

רגע, הסיטרואן שלך עולה בארץ 300 אלף ש"ח? אם כן, ואתה שילמת את הסכום הזה, אז זאת בעיה שלך וכל הכבוד ליבואן שהצליח "להרים" כזה רווח.

איך אומרים הפינים? " טיפש מי שמשלם, ולא מי שמבקש".

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם

מצחיק לקרוא את זה מחובב אלפא.

מזכיר לי נשכחות על פיאט 500 ב 130K ש"ח ו 159 ב 299K ש"ח.

ונא להתבטא בנימוס בסיסי ולא לכנות משתתפים אחרים בשמות גנאי ולכן את הברכות הפיניות אתה מוזמן להסב למשהוא בסגנון " טיפש מי שקונה ביוקר ערמות חלודה איטלקיות שבניהן ובין הרכבים שפיארו את הסימלון הזה אין שום קשר,לא מי שמוכר" :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
רגע, הסיטרואן שלך עולה בארץ 300 אלף ש"ח? אם כן, ואתה שילמת את הסכום הזה, אז זאת בעיה שלך וכל הכבוד ליבואן שהצליח "להרים" כזה רווח.

איך אומרים הפינים? " טיפש מי שמשלם, ולא מי שמבקש".

הסיטרואן שלי (יותר נכון, של ההורים שלי) אינה נושא הדיון, את הגחמות שלך תשאיר לעצמך בבקשה.

נושא הדיון הוא הפרשי המחירים בין הרכבים בישראל לבין הרכבים בחו"ל ואם יש לך משהו להוסיף בנוגע לזה אתה מוזמן.

פורסם

יש עוד סיבה:

היבואנים הם מונופול ולכן אינם מחפשים להוזיל מחירים!

אם תשוו את מחיריהן של המכוניות שהגיעו לארץ ביבוא אישי לעומת אלו שנמכרות על ידי היבואן הרשמי תגלו פערים שנעים בין עשרות ועד מאות אלפי שקלים.

אפשר לתת תירוצים עד מחר (שרות חלפים ומוסכים וכו') אבל עובדתית לא משתלם ליבואן להוזיל מחירים כל עוד אין לו תחרות.

מה שהיבואנים עושים כיום הוא ניסיון לחנוק את היבוא האישי כדי שלא תהיה אלטרנטיבה למי שמחפש לקנות רכב בישראל.

הנאמר כאן נכון בעיקר לשוק הרכבים היוקרתיים בישראל ולא לרכבים עממיים ומשפחתיים בקבוצות שווי שימוש/רישוי 1-4.

ולפני שאתם שוללים את הנושא תזכרו שרכב חדש מחברה כמו BMW, מרצדס, אאודי ודומיהן מגיע עם אחריות יצרן בינ"ל כך שמי שקונה רכב ביבוא אישי לא מסתכן בכך שאין לו אחריות על רכבו.

חשוב לי לציין שאני לא עוסק ביבוא אישי ולא מנסה לקדם פה עסק של עצמי או מי מחבריי אלא מפנה את תשומת הלב לסוגיית התמחור המוגזם של היבואנים! (שכן הרי גם רכב שמגיע ביבוא אישי מחויב בתשלום המיסים בכניסה לארץ).

ותחשבו על זה...

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם
ברוך הבא למדינת הגנבים.

במחיר של הרכב בסמלון שלי אפשר לקנות בארצות הברית BMW 750 דנדשה.

דווקא אדון XENON מתלונן. אם מה שרשום בציטוט אינו תלונה, אז מה כן?:roll:

BAGIRA: אני מסכים שהמחירים של אלפא בעשור האחרון בארץ היו מופקעים, אבל אנשים קנו אז אין עם זה שום בעיה. תסכים איתי שאף אחד לא עושה עסקים לשם שמיים:wink:

דווקא ממך לא ציפיתי לדעות קדומות בקשר לחלודה. מיזה כבר 15 שנה שאלפא מייצרת פח ברמה מאד גבוהה. ה164 שלי כבר בת 14 עם 250000 ק"מ שעברו עליה במזג אויר קיצוני( רוב הזמן רטוב,שלג ומלח מפוזר על הכביש) ואין עליה טיפונת של חלודה להבדיל ממרצדס E ואופל אומגה. ככה שאבקש לדבר מניסיון.

אלפא, מעלה את הדופק

פורסם
אני ממש לא בטוח במזדה3 נמכרת פה יותר מאשר שם, תן הוכחות.

מה שאני מנסה להגיד זה דבר אחד, אני מסכים אתכם בכל מה שאתם אומרים לגבי המיסים שהם גבוהים, אבל אתם לא רואים את זה שהיבואנים משתמשים בזה בתור כסת"ח למחירים הגבוהים יותר מידי.

בוודאי שאנחנו רואים את זה. אל תחשוב לרגע שאנחנו לא מתלוננים שהמחירים גבוהים מדי.

ובנוגע ל-3 - היבואן בארץ מקבל עליה מחירים מצוינים, זה דבר ידוע.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לחיי התמימות...

גם אם כל עם ישראל יפסיק לרכוש מכוניות חדשות זה לא ישנה הרבה - הסיבה לכך היא שרוב כלי הרכב החדשים נמכרים לליסינג.

מה יעשה אותו איש שלאות מחאה לא קנה רכב חדש? נכון ייקנה משומש, דבר שיידחוף למעלה את מחירי הרכב המשומש, יגדיל את ריווחי חב' הליסינג (העלאת שווי הגרט של הרכב הנמכר אחרי השימוש) ובכך יגרום להתעצמותן...

אכן תוצאה מבורכת לשביתה.

• תוכן חדש...