Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב שיהיה בעיקר אמין, חסכוני בצריכת דלק, תחזוקה וחלפים זולים (אני סטודנט) ועדיפות לגיר ידני.

רוב הנסיעות הם במרכז וסופ"שים נסיעות לדרום.

בינתיים המציאות הם :

יונדאי אקסנט ESTEEM 1500 , שנת 98 ,יד 3 שלישית, 120000 קילו' ,נקנה מסוכנות יונדאי ,קיימת אפשרות להוציא יומן טיפולים עד לפני שנתיים. מחיר 16000 ש"ח.

האם בעייתי לקנות רכב שהיה בסוכנות ? (הוחלף ע"י הבעלים הראשונים, בטרייד אין) ,כבר כמה שנים אצל הבעלים הנוכחים.

מה לגבי צריכת הדלק ? האם היא הייתה בעיית ביונדאי מהשנתון הזה ? איזה דברים צריך לבדוק?

ואפשרות שנייה היא דייהטסו שרייד 1300 אוטומט ,שנת 98' ,יד 4 עם 110000 קילו'.

קיימת בעיה של נזילת שמן במחזיר בין המנוע לגיר ? האם זו בעייה חמורה ? בערך מה עלות תיקון של דבר כזה ?

הרכב עדין לא עבר בדיקה במכון , אלא זו בעיה שידועה כבר ע"י הבעלים אז בטח יש עוד המון בעיות. השאלה האם שווה בכלל

ללכת לבדיקה עם בעייה כזאת ?

האם מנוע 1300 אוטו' נחשב אמין ? האם ישרוד נסיעות לדרום ? האם צריכת דלק של האוטו חסכונית כמו הידני ?

אני פשוט לא מוצא שרייד ידנית במצב סביר.

תודה רבה חג אורים שמח!

פורסם

ממה שאני יודע, מחזיר שמן זה גומי שעולה עשרות שקלים בודדות.

תוסיף לזה מחיר עבודה במוסך (בערך שעיה וחצי - שעתיים) וזה יהיה מחיר התיקון.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

תיקון נזילת שמן בין המנוע לגיר הוא תיקון של מחזיר שמן אחורי, המחייב פירוק המנוע או הגיר מהרכב לשם החלפת המחזיר ולכן עלות העבודה די גבוהה לעומת עלות המחזיר השולית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...