Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ממידע שקראתי כאן הפורום, הבנתי שמשאבה זו מאוד יקרה (כ-10K) והיא מותקנת גם ברכב שיש לי עכשיו (אסטרה TDI)

בפורום הבנתי רק שהיא מאוד יקרה, וקצת מידע מרפי לין על היכן ניתן לתקן אותה.

אבל האם אתם יודעים בדיוק למה היא מתקלקלת ומה בדיוק מתקלקל בה?

מה הסיבות שגורמות לה לתקלה? האם זה מגיע באופן פתאומי או שהמשאבה יכולה להיות "חולה" פרק זמן מסויים לפני

ויהיו לזה תסמינים?

פשוט הפתיע אותי מאוד המחיר המופקע הזה, תיהיה איכותה אשר תיהיה, והתחלתי לחפש פתרון כלשהו למצב שבו

אולי תלך לי המשאבה הזאת. ומצאתי אתר, מחו"ל, http://www.dieselpumprepairs.com/#/bosch-vp44-pumps/4533360090

שמתמחה בתיקון משאבות אלו. הם טוענים כי ברוב המקרים (99% לטענתם) מה שמתקלקל במשאבה זו הוא המוח החשמלי,

והם מבטיחים לתקן אותה בעלות של כ-250 אירו. כמובן שעלי לדאוג לפירוקה, לשלוח להם אותה ולאחר מכן להרכיבה.

מה דעתכם? האם באמת רוב הזמן מה שהולך זה אותו המוח החשמלי?

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אז כך, מה שמתקלקל תחילה במשאבות אלה זה היניקה.

מנגנון היניקה שלהן אמור למשור את הדלק מהטנק (דרך הפילטר) - נכון הגיון פגום! אבל מה לעשות כך בנו את זה, אז למי שיש שכל חובה להתקין משאבת עזר חשמלית שהיא תדאג לשאיבה מהטנק דרך הפיךטר וכו, ואז את היא תתקלקל אז זה הפסד של מאה, מאתיים או מקסימום שלוש מאוד שקלים.

בשלב מאוחר (לפי הגרמנים) בסביבות ה-200000 ק"מ המשאבה נחלשת וכבר לא מוציאה לחץ מספיק לאינג'קטורים שייפתלו ואז הרכב לא נדלק - או לחלופין המוח מתקלקל ואז למשל דוושת הגז אינה מגיבה כלל.

בקיצור יידרש שיפוץ למשאבה.

עלות שיפוץ כללי באירופה נע בין 3000ש"ח כולל מע"מ ל-5000ש"ח כולל מע"מ. ועזוב אותך מחברת לדיקו (שלא עובדים עם אנשים פרטיים - או עם המוסך שאתה עובד איתו).

• תוכן חדש...