Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כשבוע וחצי נפגשתי עם קונה פוטנציאלי לרכבי. הקונה ביקש לבדוק את הרכב במכון בדיקה ובחר במכון הנ"ל. הרכב , מזדה 323 94' , היה זקוק להשקעה מסויימת וכמובן אמרתי זאת לקונה, מה שגרם לו לקחת את הרכב לבדיקה. בנוסף לעובדה שנאמרו לקונה דברים לא נכונים (עובדתית. על חוות דעת כללית, רעשים וכדומה אפשר להתווכח, אבל דברים כמו למשל מדיד שמן שבור - בדקתי אח"כ - להד"מ) והבוחן פשוט עשה כל מאמץלהשמיץ את הרכב מכל כיוון, מה שרציתי לספר לכם, זה שלאחר סיום הבדיקה הבחנתי ברכב יוצא משטח המכון. היה לי ברור שהוא צריך את המקום. כשראיתי שהוא מתרחק עוד חשבתי שזה חלק מהבדיקה. הבחור חזר אחרי יותר מ- 20 דקות! ואני שואל: לאן הוא לקח את הרכב? למבחן בנורבוגרינג?? נניח שהוא רוצה לבדוק נסיעה, מקובל עלי. אבל הוא לא אמור להודיע לי שהוא לוקח את הרכב מחוץ לתחום השגחתי? היה לי ברכב ציוד ששווה יותר מהרכב (לא חכמה...)! אני חושב שזו חוצפה, ומה שאני יכול לעשות זה רק לספר לכם. אז הנה.

פורסם

כשלוקחים לבדיקה רכב בן שנתיים מתקבלת רשימה כאורך ההפטרה, גם שמדובר ברכב תקין ב100 אחוז (כולל העובדה שאחרי זה הבוחן אומר עזוב את הרשימה, הרכב הזה חדש לגמרי). אז אני רק יכול לתאר לעצמי מה אורך הרשימה ברכב בן 16.

לגבי הנסיעת מבחן, אכן חוצפה 20 דקות.

פורסם

אני בטוח שאם הוא היה עושה סיבוב של 5 דקות ובדרך הבייתה הרכב היה מתחמם לכם, היה נפתח פה שרשור על מכון רישוי רשלן, אז דחילאק, אין צורך לנבור בכל דבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם היה נגרם נזק לרכב כשהוא איננו בטווח ראייתי, מי היה משלם? אני חושב שיש איזשהו סעיף שמנקה אותם מאחריות לנזקים (לא אני חתמתי על הזמנת הבדיקה. הקונה שילם), אז הבוחן יכול לעשות ככל העולה על רוחו.

פורסם

אינני נמנה על האוהדים של מכוני הרישוי, אבל במקרה הזה הדברים הוצאו מפרופורציה.

- הבוחן חייב לעשות נסיעת מיבחן על הרכב - של 5 דקות או 20 זו איננה השאלה כי הרכב עלול להינזק גם במכון עצמו.

- בעת רישום הרכב למבחן, הלקוח מאשר את נסיעת המבחן, אנא עיין בדף עליו חתמת.

- לבוחן יש ביטוח מכונאי לנהיגת כל רכב.

פורסם

אני היחיד שלא מבין את ההיגיון בלשים חצי אלפיה, פחות או יותר, על בדיקת רכב בן 15?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

א. כאמור, לא אני שילמתי על הבדיקה. רק אני כבעל הרכב יכול לאשר לעשות בו משהו, וייתכן שחתמתיעל מסמך המאשר אותה, אינני בטוח.

ב. אתה לא חושב שמישהו אמור להודיע לי כשהוא יוצא עם הרכב לסיבוב? אני חושב שכן. כשהרכב בשטח המכון הוא תחת השגחתי, והשגחתי טוב כיוון שהיו דברים יקרים ברכב.

פורסם
אני היחיד שלא מבין את ההיגיון בלשים חצי אלפיה, פחות או יותר, על בדיקת רכב בן 15?

כשהמוכר הוא לחיץ החצי אלפיה הזו יכולה להיות מתורגמת להרבה יותר.

טופס הבדיקה של רכב בן יותר מעשור יראה תמיד כמו גליון ההרשעות של אלפרון ז"ל.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

ברכב כזה (לדעתי לפחות) לא צריך מכון בדיקה בשביל להוריד במחיר מוכר לחיץ, צריך פשוט שתי עיניים טובות.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

יש גם אחריות לחצי שנה, שזה שווה את ה-500 ש"ל לרכב שאתה לא יודע מה העבר עליו, אפילו עם הבדיקה יוצאת בסדר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אחריות שמכוחה אתה אולי תזכה לסיכוי יותר טוב באם תתבע אותם. נישט א גרויסע זאך, אם כבר יידיש.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני אומר את זה בטרד שקראתי פה בפורום למישהו בדקו מנוע לא זוכר באיזה מכון בדיקה, יצא פיקס, אחרי כמה חודשים המנוע הלך והם שילמו לו על מנוע חדש, אז שווה 500 ש"ח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

כמה מיקרים כאלה כבר יש?

מדובר במקרה בודד שמצביע על הכלל - אין מצב לקבל מנוע ע"ח המכון.

הסיכוי לכך קרוב לסיכוי שנראה את בן-לאדן חוזר בתשובה, אין סיכוי.

פורסם

הבחור שהיה מעונין ברכב בדק 3 מכוניות לפני - כלומר הוציא כבר יותר מ-1600 ש"ח על בדיקות! ומדובר ברמת מחיר של 5-7 א' ש"ח... את הסכום הזה הוא יכל לשים בצד לתיקונים ברכב שהיה קונה ללא בדיקה.

• תוכן חדש...